-
v neděli..
Ještě zítra a pak už budou dávat 10 důvodů....se moooooc těšíííím ten film se mi moc líbí.Heath tam má překrásnej úsměv a ty vlasy,nejvíc se mi líbí jak mu čte tu báseň to tam vypadá jak andílek,že?A jak tam tancuje..fakt měl talent...je pro mě hrozný psát -měl-tak strašně se mi chce napsat -má-..No ale nebudu tesknit,budu se těšit až zase budu mít pocit že žije,než skončí ten film *9*.Je strašný když skončí film a já si uvědomím,že vlastně nežije a přitom když se dívám mám pocit že to není pravda,je tam tak živej..víte jak to myslím.Tak strašně se mu chtělo určitě žit...věřím tomu a vím to...tak pěknej valentinskej víkend a v neděli u filmu ať jste všichni... *3* ne aby někdo chyběl *13* !!!!!!!tak paa paaa -
-
Re: v neděli..
Taky se moooc tešíím...je tam k sezraaní:) je to uzasnej filmiik plnej kraasnych a vtipnych scen :) vzdycky se mi rozzari ocicka kdyz vidim ukázku na nove :) a po filmu na to nesmiime myslet...musime si to uziivat..vim ze je to tezkyy...pro me a pro vsechny..ae jeho filmy jsou tu s nami a s nema i on :-** -
-
Re: Re: v neděli..
No já už se fakt nemůžu dočkat, pořád tady čtu, jak je to krásný film, ale ještě jsem ho neviděla. Hrozně moc se těším. A vždycky myslím i na vás, že se také všichni koukáte. A že si pak tady budeme psát svoje pocity. To je moc fajn. -
-
Re: Re: Re: v neděli..
jj to jo :) ae předem říkám :) najdi si na youtube scénu jak zpívá originálně:)...v tom filmu je to nadabované a zní to hrozně:(:( -
-
Re: Re: Re: Re: v neděli..
Jo už jsem si to pustila, je to moc hezké. Ale zpívá to opravdu Heath nebo je to jenom playback? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: v neděli..
Tak to zpívá pravdu moc dobře. Ten byl tak všestranný! Nadaný herec, tanečník, zpěvák, sportovec. Proč zrovna takoví lidé musejí odejít. -
Nesnáším dabing, originál je prostě nejlepší. -
Zpívá to Heath! A co jde na tom poznat, že měl Heath fakt hudební sluch, vyzpíval to celkem vysoko, což moc herců nezvládne, a oni tam dají takový blbý dabing, a už vůbec nechápu, proč to vůbec nadabovali?!
-
-
-
-
-
-
Honzo..
Jestli máš chvilku napsala jsem ti vzkaz... -
ŮŮh..
Už aby byla neděle!!.. Já se už nemůžu dočkat .. On tam je tak krásnej!!.. -
-
Re: ŮŮh..
jj je tam úplně nádhernej...taky se moc těším... *15* ale on je všude nádhernej nemám pravdu? *3* Miluju Heathe Ledgera -
-
Re: Re: ŮŮh..
Taky už se strašně těším, zvláště, když stále vidím ty upoutávky. Ještě jsem ten film neviděla, ale pořád slyším, jak je krásnej. Nemůžu se dočkat! Už se těším, až si sem zase budeme psát svoje dojmy. -
-
Re: Re: Re: ŮŮh..
to se máš na co tešit!!:) je fakt užasnej :) a plnej krasných scén:)
-
-
-
-
...
V novem Tv Mini je mensi clanek o historii Batmana a je tam fotka Heatha,a v tom clanku je tam o nem hodne psany....Ze za to ziskal posmrtne oscara a tak.. -
-
Re: ...
Hnedzítra koupím, děkuju za informaci *4* -
-
Re: Re: ...
není zač,ja sem prolistovala časopisy v trafice... *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Tak to mám doma, ale jen mě zarazil ten konec, s tím opravdu nesouhlasím. Pochybuju že by Heath myslel na začátku své hvězdné kariéry na smrt. Podle mě to byla nešťastná náhoda - jeden velký omyl, který se neměl stát. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
taky mi ho mamka prinesla...a to je nesmysl...na zacatku byl vesely a delal to co ho bavilo...ta jeho smrt to bylo nedorozumenii ....velky omyl...:( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
jo to je pravda,taky sem se nad tim zastavila,ale kazdej si rika to svoje,takze je to jedno,my vime taky svoje...
-
-
-
-
-
-
Nominace ...
Našel jsem vyhlášení nominací na Oscary 2006 a 2009, 2006- to je tak smutné, Heath tehdy žil,... -
-
Heat
Zase mi nejde přidat příspěvek a musím odpovídat. Chtěla jsem napsat, že vůbec nechápu, proč v roce 2005 nedostala Zkrocená hora Oskara za nejlepší film roku. A samozřejmě Heat za nejlepšího herce roku. Vždyť to bylo evidentní!!!! Přece nemohl vyhrát Crash! Ten film jsem viděla a se Zkrocenou horou se to teda srovnat vůbec nedalo. Chtěla bych vidět ty výsledky, kdyby hlasovali lidi. Vždyť takovej film jako je Zkrocená hora a takový herecký výkony už dlouho neuvidí. Heatovi právem patřil Oskar za Temnýho rytíře, ale jeho první měl být za Zkrocenou horu. V pátek jsem si jí zase pustila a nespala jsem do 3 hodin do rána. Fakt jedinečný. Dneska dám asi Čtyři pírka. Když jsem hledala, jak se píše Crash, tak jsem si do vyhledávače zadala Oskary 2005 a pod "Svět filmu - články Moviescreen.cz" jsem objevila Interwiew s Mattem a Heat o Kletbě bratří Grimmů, tak se podívejte. Z Heata je tam cítit, jak byl v té době šťastný. Taky mě potěšila Žena a život. Heate, moc tě miluju a nemůžu si pomoct. -
-
Re: Heat
Zuro, Crash jsem také viděl, a také jsem z toho filmu nebyl nijak odvařený,není to špatný film, ale nejlepší film to není, Zkrocená hora měla jasně zvítězit!
-
-
Re: Nominace ...
http://www.youtube.com/watch?v=RuUB vdKv7oM
2006
http://www.youtu be.com/watch?v=LXYDies0mmo
2009
-
-
10 důvodů
Holky, je mi jasné, že byste si tolik přály být na místě Julie Stiles- Biancy, a Heath by tu písničku zpíval Vám, mám pravdu?!
*3*
Kdo by to nechtěl?! Od Heatha.... *14* *3* *3* -
-
Re: 10 důvodů
Julia Stiles hrála Kat :) -
Že se vůbec ptáš heathcliffe *4* *15* -
-
Re: Re: 10 důvodů
Já vím, holk vždyt je to Heath! Heath je naše zlato, no nemám pravdu?! *15* *3* -
-
Re: Re: Re: 10 důvodů
No to teda jo!! Byl a bude:-* -
-
Re: Re: Re: Re: 10 důvodů
Máte pravdu a hlavní je slovo "bude" i když mezi námi už není *9* určitě si bude získávat fanoušky i nadále *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 10 důvodů
To určitě:) Stačí, když si někdo pustí zkrocenou horu, nebo Batmana a hned si pár lidí získá :):)
-
-
-
-
-
No jasně.. *15*
-
-
10 duvodu
Na nově teď poprvé běžela ukázka na romantické filmy a hádejte co tam bylo: 10 důvodů...SUPER!!:):) Tkže teď už 100% v neděli v 8 :) -
-
Re: 10 duvodu
Zrovna teď jsem taky viděla ukázky *14* *14* úplně jsem vyjekla *15* už se těším *14* *4* -
-
Re: Re: 10 duvodu
Taky jsem to viděla..Sakra,já se tak těšíím !! *15*
-
-
-
Nespravedlnost Americké Filmové Akademie
Je zvláštní, že jsem ted četl, že jeden amerikcý kritik se opřel do rozhodnutí americké filmové akademie, a poukázal na chyby akademie, jednou z nich je podle něj to, že Heath získal Oscara. Ale né, že by si ho nezasloužil, podle něj si Heath oscara zasloužil jednoznačně, ale akademie by prý nikdy neocenila postavu inspirovanou komiksem 70. let, kvůli tomu prý zastínili režiséra Nolana, který mohl být klidně nominován za nejlepší režii za Temného rytíře, a prý kdyby Heath žil nedostal by ani za JOkera nominaci, kvůli té postavy.
Jako Heath si Oscara zasloužil jako jeden z mála, Joker je prostě postavou posledních let, a Heath ho zahrál skvěle.
Ale vemte si, jak je akademie nespravedlivá, kvůli tomu, že jde o komiksový film, tak prostě režii, klidně vypustí, kdyby třeba Heath žil a Oscara nedostal jen kvůli tomu, že jde o komiks, taková pakárna! Já si tehdy hned říkal, že měl Temný rytíř získat více Oscarů, a dostal s Heathem jen dva, to je na takový snímek podle mého pěkně málo, vždyt Temný rytíř je i po vizuální stránce jedním z nejlepších fimů posledních let. Dále Zkrocená hora, měla získat Oscara za Nejlepší film ,a nedostala, prý kvůli předsudkům filmové akademie, což je hrozné, a taky Heath měl dostat Oscara za Ennise, a nedostal, všichni kritici se shodli na jeho jasném vítězství, proboha kdo ten iflm viděl, musel pochopit, že výkon Heatha, a jeho Ennis Del Mar je něco jedinečného, pokud má akademie prezentovat ty nejlepší výkony, pak udělala totální chybu, neříkám, ostatní herci mohli být také skvělí, ale nepotřebuju je vidět na to, abych si byl jistý tím, že měl Heath tu sošku dostat! A je mi líto, že Heath se toho Oscara nedočkal, a při tom si ho za Ennise zasloužil! Jsem rád, že za Jokera ho má, protože tady si ho zasloužil stejně, ale když Joker, tak Ennis měl být vítězný jednoznačně! No škoda, že žádného dalšího Oscara nedostane, myslím, že v budoucnu bych jich mohl, podle hereckého talentu mít pěkné řádky! -
-
Re: Nespravedlnost Americké Filmové Akademie
sak jiste,kdyz sem si cetla jaky filmy ziskali oscara,nejen ted ale i davno,tak sem se az nekdy zhrozila komu to dali,protoze nektery filmy byly tak priserny ze sem je po pul hodine trpeni musela vypnout...a filmy ktery byly skveli,ze sem je hltala nekolikrat po sobe nemeli ani nominaci,nevim jak to urcujou komu to dat a komu ne,a ani to nechci vedet..
-
-
Heathy
Tak mamka mi přinesla Ženu a život, je to zajímavé, jak ten herec vypráví, jak Heath a Mat stáli v davu, a prý se na něj dívali pohledem- Tak se ukaž ty český šmejde *5*
Ale myslím, že to je myšleno v dobrém slovasmyslu, protože přece jen Heath a Mat byli už v té době slavné hollywoodské hvězdy, a pokud se snažili vzbudit nějaký respekt, není na tom nic divného, která holywoodská hvězda by to nedělala, ale když ten český herec dohrál svou pasáž, prý přikývli, pousmáli se, a šli, je jasné, že Heath a Mat testovali jak se tomu hollywoodskému vojsku obyčejný český herec postaví, ale i tak já je tam vidět, hlavně Heatha, asi bych zkolaboval, a nic bych asi neodhrál! -
-
Re: Heathy
to si taky nedokážu predstavit...já zpívám, a kdybych si představila, že by třeba v porotě byl heath jen bych zirala a nic ze sebe nedostalaa....
-
-
Imaginárium na Nova Ciema
Bo na Nova Cinema taky nic neběželo.
Žádný dokument o Imagináriu tam nebyl, nyly tam jiné dokumenty, ale o Imagináriu nic, takže nechápu, proč to měli v programu na netu. -
-
Re: Imaginárium na Nova Ciema
taky mě docela sklamalo, že na nova cinema nic nebylo. Je teda fakt, že to bylo akorát na netu! Pak tam běželo něco jinýho, co teda podle programu taky běžet nemělo a ještě tam běželo v titulku to upozornění, že ten film, co měl bejt začne dýl!!!! Fakt nechápu -
Já jsem také koukala, byly tam jenom ukázky z jiných filmů, ale o Imaginariu nic. Škoda, moc jsem se těšila. No teď se budu těšit na 10 důvodů a pak asi bude na Prima Cool Beze mě..., takže přehlídka Heathových filmů v TV stále pokračuje. -
-
Re: Re: Imaginárium na Nova Ciema
Beze mě má být na Barrandově, ne?! Nevím to jistě, ale někdo to tady už říkal -
-
Re: Re: Re: Imaginárium na Nova Ciema
Jo, omlouvám se, na Barrandově. Ale nevím zatím kdy, byla to jen upoutávka na únorové soboty.
-
-
-
Ne? Tak to potom taky nechápu proč to dali na net *7* -
Chtěl jsem říct,: No na Nova Cinema nic neběželo. Ale jak jsem řekl, žádný dokument nebyl.
-