Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další a další!

Dnes jsem si koupila TV STAR a co nevidím! Nejen, že budou dávat Na Barrandově 27.2. ve 20.05 Beze mě..., ale, a to mám radost největší, na Nova Cinema budou 3.3. ve 21.55 Legendy z Dogtownu. Jediný film, který jsem ještě s Heathem neviděla. Alespoň z těch dostupných v ČR. Strašně moc se na něj těším!
  • i-v-a-n-a

vzpomínka

Nechápu,že zemřel,vůbec nechápu ty celebrity proč se vědomně či nevědomně cpou kdejakým svinstvem,vždyť nejsou malé děti,musí vědět,že jim to škodí a jak můžou skončit,tak proč to proboha dělají?Kdyby byl starej a nemocnej,tak bych to snad i pochopila,ale takhle...?Včera jsem probrečela celý film,je tam úžasnej,ten jeho úsměv a ty jeho krásný tmavý oči,no jo no,mládí,pokaždé,když odejde někdo z mých oblíbených herců,tak mě to sebere i kus srdce,nedávno to byl Patrick Swayze. *4* Je mi jich moc líto a budu na ně vzpomínat při každém jejich filmu. *9*
  • ,,,

27.2. ve 20.00 na Barrandově Beze mě: šest tváří......, jinak 10 důvodů naprosto odzbrojující, smála jsem s a brečela zároveň, dostaly mě závěrečné titulky, kde byly sestřihy scén, které se *nepovedly*...Heath s Julii v autě, ve filmu ona chce pusu, on jí ji nedá, a v téhle scéně po ní rošťácky skočí a začne se smát...bylo to spontání, úžasný a přesně takový určitě Heath byl...Bože to není fér!!!
  • Nechápu že zemřel?????

On je tak hrozně krásný *3* *3* *14* *14* v tom filmu 10 důvodů proč tě nenávidím byl úplně suprovej. Moc velká škoda že umřel mohl to dotáhnout daleko. Byl vynikající herec. heath je moc krásnej, má krásný úsměv. Mám ho moc ráda *4*
  • gallacher

...

Včera sem se nemohla odtrhnout od televize a cela rodina jsme se divali na deset duvodu........rozpoustela jsem se u toho a jak se usmival tak sem ani nedychala..nadheraaaa
  • 10 důvodů

Moc, moc, moc krásný film, takový nenáročný, pohodový, jen jsem seděla a kochala jsem se Heathovou krásou, jeho krásnýma očima, milým širokým úsměvem a krásnými pohyby, byl tam tak úžasný. Má prostě obrovský šarm a charisma. Je to můj miláček. A nejen můj, že? Moc jsem si to užila.
  • petrahladilova

Heath

I já jsem vnímala víc Heathe než celej ten film.Je sice skvělý a vtipný,ale Heath je Heath co si budeme povídat.On tam má tak nádherný úsměv a oči a vyzařuje z něho obrovský pozitivum.Moc dobře to zahrál.Tady tohoto herce a člověka nikdy nepřestanu obdivovat a milovat.On je štěstí v mém životě a nikdo jinej(myslím jinej herec)takovej nebude vímto.Heathy je prostě i moje slunce které nikdy nezapadne,aspoň ne pro mě.O tom není sporu.
    Tak se mějte moc pěkně a nezapomeňte HEATH je nááááááááááááááššš !!!!!!!
    A já Heathe moc miluju!!!! *14* *14* *14* *3*
  • i-v-a-n-a

vzpomínka

Právě dnes na Valentýna,když dávali film "10 důvodů,proč tě nenávidím"je příhodná doba si připomenout,že 22.1.to budou 2roky,co tu už s námi Heath není,je to děsný,jak ten čas letí,pořád na něho vzpomínám. *4* Mohl to dotáhnout daleko,byl skvělej herec,měl před sebou celej život.Je ho škoda. *9*
  • vzpomínka

Bože,takový to byl šikovný,mladý kluk,celý život měl před sebou,kariéru pěkně našláplou i v osobním životě se mu začalo dařit a tak dopad...bože...když jsem dnes opět viděla film"10 důvodů,proč tě nenávidím",tak to se mnou zas zacvičilo,když jsem ho viděla a musela jsem brečet,když jsem si vzpomněla,že tu už není mezi námi. *4*
  • Heath

Vidím, že nejsem jediná, která si dneska zase připomněla jak byl tenhle herec úžasnej. Vždycky jsem ho měla hrozně ráda, jeden z mých nejoblíbenějších herců.
    Je tak nefér, že zemřel, když byl tak mladej. Vždycky vypadal tak mile a sympaticky. Prostě jsem z toho zase na prášky a chce se brečet... *9* *9* *9* *9*
    • Re: Heath

jj souhlasím byl to ten nejůžasnější herec, ten jeho úsměv *14* krása

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit