-
Re: Re: Re: heath
ano *9* ,to je velká škoda... -
temny rytir
normaalne oni u nas davaj temneho rytireee v olomouci v cinestaaar!!!! *15* *15* *15* -
Re: Re: heath
jj...já taky navždy... *14* *14* *14*
a musím s tím wším souhlasit...až budou dáwat jeho poslední film,určitě si ho nenechám ujít...ale jen je škoda že už ho nemohl dotočit... -
Re: ......
*9* *9* *9* *9* -
....
Jinak ještě k té údajně chystané svatbě Michelle se Spikem..Přemýšlela jsem nad tím a možná jí trochu chápu..
Nechce a nemůže být sama nejen kvůli sobě ale hlavně kvůli Matty a prostě je jí s ním dobře..Možná se k ní chová hezky, má s ním pocit bezpečí..
Těžko jen z těch fotek posoudit, jak to mezi ní a Spikem doopravdy je, ale "to", co tam bylo mezi ní a Heathym, což bylo z jejich společných fotek přímo hmatatelné, to tam nevidím..Ona se na něj skoro na všech fotkách zbožně dívá a je na ní - na obou vidět, jak jsou šťastní..Nevím, je to můj názor..
Taky jsou spolu jen asi rok..ale myslím, že v lásce někdy čas nehraje tak úplně nejdůležitější roli..Někdy s někým, koho doopravdy intenzivně milujete *14*, prožijete za pár týdnů, měsíců víc, než s jiným za celý život.. A pak na to po celý svůj život vzpomínáte a nosíte to v sobě ty krásné vzpomínky.. *4* -
Re: heath
Já taky *14* Muselo to být pro jeho rodinu hrozné-když si vybavili poslední setkání s Heathym a jak proběhlo a uvědomili si, že bylo poslední *9* Ale nesmíme smutnit, máme před sebou ještě premiéru jeho posledního filmu, tak se můžeme ještě chvíli na něco těšit *3* Jistě se na nás všechny dívá z obláčku a usmívá se, tak jak to uměl jen on.. *4* -
......
No prostě to je hrozné, viděli se s ním o Vánocích, a naposled..... *9* -
heath
ae furt ho milujuu ze vsech nejvic:) -
Re: ......
jeho tata rikal ze jeho rodina ho naposledy videla o vanocich kdybyl v perthu:( a s matildou se naposledy videl par dni pred svou smrti kdy michelle odjela na nataceni filmu nekam do evropy:( -
......
A také kolikrát uvažuji nad tím, co před svou smrtí dělal, protože zemřel, mezi 13-15 hodinou , to znamená, že ráno 22.ledna,i dopoledne prožil..Ani netušil, že odpoledne, už nebude na světě, chápete to?! Jak je to strašné!!! *9* Třeba posnídal, díval se z okna, nebo volal se svou sestrou Kate, a ta nemohla tušit, že ho naposledy slyší živého, a že už s ním nikdy nepromluví.... *9* Nebo kdy se třeba setkal naposledy s rodinou v Perthu, nebo s Matildou, a netušil, že se vlastně s nimi loučí navždy....Někdy se totiž s nimi musel setkat naposledy...Ani na to nechci pomyslet!.... *9* -
.........
To je pravda, Heath tu bude vlastně vždy, protože jak bylo zmíněno, jeho filmy, a skvělé role, které dokázaly člověka zasáhnout tak, že byl v ,,tranzu´´ , ty nezmizí, a budou ho vždy připomínat! To máte u tisíce jiných hvězd, jako jsou: Presley, Monroe, nebo Cobain- ti všichni mají dodnes po celém světě fancluby, a počet fanoušků je vysoký, takže i když Heath zemřel, myslím že s ním to bude stejné- doufám!!! Pro mne bude vždy velmi zajímavý, krásný, a talentovaný člověk, a pokaždé si vzpomenu na ty jeho oči, které zářily, a měly v sobě takovou zvláštní atmosféru, jakoby měly nějaký šestý smysl, který člověka dokázal pohltit, a to naprosto!!! Ale je mi ho moc líto, především mi to stále příjde jako nějaký nesmysl,- prostě mám chvíle, kdy je mi až opravdu podivné, jak nemůže žít, prostě to nechápu, ale bohužel život je někdy krutý, zrovna k lidem, kteří by si to nejméně zasloužili, ač už v jakémkoli smyslu...Heath sice smrt způsobil i trochu sám, tím že patrně v danou chvíli neuvažoval, a asi musel být v dost ponurém stavu, kdy neznal východisko. Ale nezazlývám mu to, prostě to udělal nechtěně, možná je to o to horší, protože kdyby spáchal sebevraždu, věděli bychom, že to chtěl, přál si to, ale když pomyslím, že prostě si šel lehnout, a netušil že už se nikdy neprobere....Je to prostě hrozné!... *9* -
....
No prostě slovy Forresta Gumpa-"Heathy byl a stále je náš nejvíc nejoblíbenější přítel,herec a člověk." *4* *3* -
Re: Re: .......
a dneska nam dokonce ucitelka na dejepis poustela Patriota, sice jenom kousek ale poustela *3* -
Re: .......
ne nedá se na něj zapomenout.....vcera opakovali temnyho rytire v hradci v cinestaru, tak jsem si to nenechala ujit, protoze jsem na tom v kine nebyla.....byla to moje premiera, kdy jsem na Heathovi byla v kine a az budou davat Imaginarium, tak to bude moje derniera..... *9* *3* -
Re: .....
já bych mu ty prášky taky vytrhla...a kdyby ho pak udržovali na přístrojích,tak by se pak zase uzdravil a natočil by spoustu dalších úžasných filmůa získal by další a další oscary...ale máš pravdu...to je jenom to blbý slůvko kdyby... *9* ...já mám ale vždycky takovej pocit že se na mě dívá tam ze zhora...a to je mi pak líp...každej den na něj musím myslet a někdy mám i takový chvilky že brečím a nemůžu přestat...miluju ho navždycky... -
Re: kolikrát....
já myslím,že jestli ho to aspoň na chvilku napadlo,tak že určitě zemřít nechtěl...no a myslím že matilda určitě až bude starší bude pyšná na to že její tatínek byl zrovna HEATHEČEK...to bysme byli asi všichni :)...miluju ho a nikdy na něj nezapomenu...MILUJU HO NAPOŘÁD... *14* *14* *14* -
pravda pravdoucí...musím souhlasit...on by tak šťastnej a veselej...sice už tu mezi námi není ale v našich srdcích a v naší mysli zůstane navždy...na něj už se prostě nedá zapomenout... -
Re: ....
u nás temnýho rytíře teda ještě nedávali...nebo o tom aspoň nevím že by ho dávali...ale na dvd sem to už viděla 5x a mohla bych se na to dívat pořád dokola...on to tak úžasně zahrál...nikdo jinej by to líp nezahrál... -
Re: kolikrát....
s tím wším musím souhlasit...on je prostě nejlepší...nikdy na něj nezapomenu...když ho widim we filmu,tak zářím štěstím jak úžasně tam wypadá a jak mu to tam sluší a jak úžasně tu roli hraje...a pak když to skončí tak se mi brečet...každej den na něj musím myslet...miluju ho a nikdy milovat nepřestanu... -
ano to je velmi smutné... *9*