-
Re: Temný rytíř
v cinestaru :) -
Temný rytíř
Ahoj, mám skvělou zprávu pro ty, co bydlí v Hradci.....Zitra ve stredu budou davat Temnýho rytíře znova, ale pouze v utery v 19:00 , takze si to urcite nenecham ujit, protoze v kine je to nejlepsi!!!!...A doufam ze ta biografie bude i v cestine!! -
Re: kledba
jj ano,Kliatba je fakt super a tie bonusy že wooow!!! -
Re: kledba
jj ja taky doufám ze je to prawda...a kletbu bratri sem videla nekolikrat:) a bonusy si vzdycky nenechavam ujit:D jj ten jeho hlas...proste prekrasnej:) -
Re: Byl moc dobrý
pravda pravdoucí Heathy moc nám chybíš i když si nás neznal a my neznaly tebe ale nic to nemění na tom že tě milujeme. *15* -
kledba
Já jsem se dnes dívala na Kledbu bratří Grimů.A Heath jako vždy byl neodolatelný,úžasný a skvěle hrající.
A viděly jste i bonus?Taky skvělý hlavně ten jeho jedinečný hlas...medový sametový a hluboký...krása,prostě krása...Jinak jestli je to pravda o té nové biografii tak se nemůžu dočkat až bude i u nás...tak se mějte HeathLedgerovsky *3* pa -
temný rytíř
dneska si s mym tatkou udelame filmovy vecer a budeme se divat na temneho rytire:) uz se moc tesiiim....verim ze se mu to bude libit:) ja jsem to videla jednou a mam to na dvd tak se k tomu konecne dostanu....jak se jinak mate?:) neco noveho o heathovi? slysela jsem ze v americe vyslo nove dvd biografie o heathovi ae prej to v cr bude az pristi rok....teda asi...takze newim no:( ma to 4 kapitoly....vsechno o heathovi ale aji i o jeho pritelkynich..no nechame se prekvapit a musime doufat ze to dvd k nam dorazii:) mejte see -
for heath ledger=)
??????????¶¶*..**..*
?????????¶ ¶¶ .*.*.*.
¶¶¶?????¶¶?¶*..**.*.
?¶¶¶¶¶¶¶¶??¶*.*.**..**.
???¶¶???? ??¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*.
??? ??¶¶?“““`????¶¶¶¶*.*.** .
????¶¶???? ?¶¶¶.**.**.*.
???¶¶?¶¶¶¶? ?¶*.*.*.**.
??¶¶¶¶¶??¶¶?¶ ????????¶*.** .*.*.*
?¶¶????????¶¶¶??????¶ ¶*..**.*.
????????????¶¶?????¶ ¶¶*.* .**.*
??????????????????¶¶¶¶¶ *.*.**.*.*
?????????????????¶¶¶ ¶¶¶ *.*.*.*.*
???¶¶¶¶¶????????¶ -
Re: Úsměv
naprosto souhlasim..celej film Casanova je naprosto úžasnej:) -
Re: Úsměv
jj ano,to je super... *3* *4* *9* *4* -
Úsměv
Mně se nejvíc líbil Heathův úsměv na DVD Casanova v bonusu z natáčení, když zpíval se svojí filmovou partnerkou Siennou Miller a pak spolu tancovali. Byl tam tak šťastný! Kdo to viděl, určitě bude souhlasit. -
Re: .....
ja taky...kontroluju to denne:) -
.....
no myslím to v globále, ale ano zlepšeme se,- vyjde to na stejno! tak já přece jsem denní návštěvník diskuze, to musíš uznat, -
Re: candy
a jak rika ty basnicky v candy v anglictine....tak proste aaaaaa:D:-* -
candy
jj candy mam na dvd i s bonusy....doporucuju:) -
Re: já chci taky
fakt super,film,,,,odporúčam...=) -
Re: .....
snad zlepsime se a ne zlepsete se ne?? -
Re: já chci taky
jo překrásné....ale videla jsem to v cestine....v anglictine, kdyz uslysis jeho hlas to bude jeste krásnějsi :) -
já chci taky
Já chci taky vidět Candy!!! *9* *9* Jaké to je? Určitě úžasné, že? *14* *14* -
......
ó krásné!