Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

.......

No prostě celá ta situace s Heathem je smutná, a drásající.... *9* Je prostě šílené, když se díváte na jeho filmy a rozhovory, kde víří chutí do života, je krásný, vtipkuje, a hlavně žije, a pak když video či film skončí- najednou si řeknete Heath nžije- je to tak pravdivé, a při tom, úplně neuvěřitelné, a nechtěné! *9*
  • perth

Re: kolikrát....

Já vím, je to hrozný *9* Taky mě to kolikrát napadlo, kdyby tak člověk mohl vrátit čas a nějak tomu zabránit *7*
    Ale je to tak, jak to je a já když si pouštím nějaký film s Heathem, je mi sice po něm smutno, ale na druhou stranu jsem ráda, že nám stihl zanechat aspoň nějaký odkaz ve svých úžasně zahraných rolích.. *4* Byl prostě báječný *3* A mě v souvislosti s ním nenapadá nic jiného než samá superlaviva *3* Samozřejmě, že byl jen člověk, ale pro vždy byl a navždy zůstane mimořádně vyjímečným, talentovaným a úžasným hercem a člověkem. Prostě nezapomenutelná živoucí legenda *14*
  • emo-anne

Re: kolikrát....

chtěl spát...tak si to asi zrovna vv tu chvili neuvedomoval:( chdak spal jen dve hodiny:(

Milujuu naporaad:-* *14*
  • petrahladilova

kolikrát....

jsem si taky říkala jestli si to Heath uvědomoval,že když spoliká tolik léků,že může umřít...jestli ho to aspoň na malou chvilku napadlo..asi jo,ale byl tak ve špatném stavu,že to prostě nechal být a třeba si myslel že se mu nic nestane..ale jak všichni víme stalo se to nejhorší co se mu mohlo stát.Bohužel pro něho a hlavně bohužel pro nás..
    K Matildě..ona určitě ví kdo byl a stále je její otec a ví i to že jí Heath moc zbožňoval a miloval..Mitchell nedopustí,aby na to zapoměla.Všimly jste si někdy jak obdivně se na fotkách kde je z Heathem na něho dívá?Milovala ho jako on miloval ji a proto to nedopustí.A kdyby se tak stalo Heath určitě "ZASÁHNE".Víte jak to myslím.No a až bude Matilda starší bude se ptát kdo byl její táta..
    Ale každopádně--HEATH JE NÁŠ A MILUJEME HEATHE *14* *3* Na to lidičky nezapomínejte *13*
    Heathy pořád a napořád jen ty!!!!!!! *15*
  • heatcliff

.....

Kdybych tak mohl vrátit čas, a byt s Heathem ve chvíli , kdy začal polikat ty tabletky, nejspíš bych mu v tu chvíli s prominutím,,nafackoval´´ snad chápete jak to myslím....,-Protože je hrozné co se stalo, kvůli mizérii, jako jsou prášky na spaní, antidepresiva, navíc nepochopím jak je mohl smíchat dohromady, vzdyt jen ty prášky na spaní jsou velmi silné, a ještě k tomu antidepresiva- asi by bylo zvláštní, kdyby přežil, opravdu to je hrozné, ale je to tak, leda by ho včas zachránili, a třeba by byl udržován na přístrojích, nebo tak....Ale to je ,,kdyby´´- a to se bohužel nestalo, a nikdo ho zachránit nestihl,..... *9*
  • heatcliff

.......

Tak to, že si Michelle vezme Spika, to bych taky moc nečekal, netušil jsem, že by tak spěchala, nebo spíš, že by se dokonce vdávala, to je opravdu nečekané! A navíc si vemte, že s heathem byla pomalu dva roky, a s ním teprv rok, a to možná, asi ho má hodně ráda, jen doufám, že to nedělaá z toho důvodu, aby překonala bolest, a chce si ho vzít jen kvůli tomu, ale nejspíš né...A je mi to moc líto, samozřejmě, žijeme dál, bohužel bez Heatha, ale je to tak, a ona se nemůže dokonce života trápit, to je pochopitelné, ale asi víte proč mi to je líto, prostě je hrozné, že Heath tu není, a třeba není na Spikovém místě, i když se Michelle s Heathem rozešla, a kdo ví, jestli by se k sobě vrátili, takže by si možná Spika vzala i tak, i když fakt nevíme, jak by to skutečně bylo...Ale jak říkáte je tu Matilda, která ovšem stejně Heatha nepamatuje, takže o to víc to je smutné, myslím že bude za svého tátu považovat Spika, to je i jasné, no,ale Michelle říkala, že celá rodina bude Heatha vždy připomínat, jak byl skvělý, a jak jí miloval.... *9* Heathe, Heathe, proč jsi jenom vzal ty blbé prášky!!!
  • emo-anne

Re: Re: Náramek

ten smailik tam nemel byt...:)
  • emo-anne

Re: Náramek

Tak toho jsem si nevšimla...ae aspon se po tom mrknu:) *9*
  • Re: ....

Jo, musel mít ohromné charisma, a to nejen pro ženy, myslím, že i Jake Gyllenhaal byl z něho po natočení Zkrocené hory nějaký čas pěkně rozhozený.
  • zdenule119

Re: ....

tak v tom s tebou absolutně souhlasím...
    *14*
  • Náramek

AHoj lidičky, chtěla bych se Vás zeptat, zda náhodou nevíte, zda nějak souvisí náramek Michelle s Heathem? Všimla jsem si na fotkách, že nosí na zápěstí pravé ruky takový náramek, měla ho v den pohřbu a na nových fotkých ho má stále...děkuju za odpověď..mějte se, papa
  • aliss67

Re: Re: Svatba

jj ano to je celkom , v pohode ,ale je mi to trochu luto,kvoli Heathovi,fakt *9* *4*
  • a.n.c.a.

Re: Svatba

jo je dobre ze je tu jeste Matilda, ale ze Michelle si vezme Spika to jsem fakt necekala, jsem rada, ale i me to mrzi
  • denina8

Re: temný rytíř

To doufám ze to dvd dotazí knám..
  • denina8

Bude ohromovat stale..hlavně ve svejch filmech..kde si ho muzem pripomenout...i ty jeho krasný usměvy *14* *14*
  • emo-anne

joo moc pekne napsane:) jo ve me zije poraad:) pro me bude vzdy na 1. miste:)
  • emo-anne

Re: Svatba

taky ji to preju...uz hlavne kvuli matty...ae i tak ji to musi hodne bolet:( kvuli heathovi:( ae preju jim to a uvidime jak to teda v lete bude:)
  • perth

Svatba

Ahojky všem *3* Nevím, jestli jste už o tom slyšeli a zda je to pravda, ale četla jsem tuším ve Štastném Jimovi, že si Michelle hodlá Spika v létě vzít..
    Dost mě to překvapilo a trošku i zamrzelo, ale přeju jí to *4*
    Přesto si nemůžu odpustit lítost nad tím, že tím ženichem dříve nebyl a už nikdy nebude Heathy.. *9* Že už nikdy nebude mít nikdy tak krásné a veselé děti jako je Matty..Je to tak nespravedlivé.. *9* Bohužel - krutý osud..Ale jsem ráda, že po něm zůstala aspoň Matilda-je mu tak podobná *3*
  • heatcliff

....

No zdravím všechny, to se teda máte, že u vás v Hradci dávají Temného rytíře znovu,- kéž by to bylo aspon zas v Praze, i když v Imaxu v Praze, je ve vnitř plakát na Temného rytíře pořád!.... *7* Plakát Jokera tam je...No uvidíme, jinak si budu muset počkat na toho dr. Parnasseuse , ale vůbec mi to nevadí-naopak, jsem rád, že se můžu teprv těšit! A navíc jsem ještě neviděl spoustu Heathových filmů, takže jsem rád! A Heath jak jste tady vzpomínali, měl nádherný úsměv!!! Ta herečka co s Heathem hrála v Kletbě bratří Grimmů, o něm prohlásila, že si mohl omotat každou ženu kolem prstu- dobře řečeno. Říkala, že to byl pro ní jeden z nejpřitažlivějších herců, a že na první pohled z něj sálá ohromné kouzlo, prostě měl tendeci každého člověka pobláznit.....No být já v situaci jeho kolegů a kolegyň, asi bych spíš, než obdivoval jeho kouzlo, tak bych asi omdlel, kdyby stál vedle mne, a mluvil na mne.... *14* Jen škoda, že už nikdy nikoho neohromí...Ale mne bude ohromovat stále, a pro mne je tu stále, a myslím, že pro vás také! *9*
  • emo-anne

temny rytir

vy se mate vy z toho hradce:) u nas v cinestaru to asi opakovat nebudou:( az v rijnu bude ten heathuv posledni....ae uz se moc tesim:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit