-
Re: Básen
fakt nadherna basnicka -
Re: Re: Re: vzpomínka+básen
fakt užasná smutna a krasna básnicka...spis basen -
kníížka
ta knížka, jen co sem jí vzala do ruky, začla mi téct slza, ja prostě zbožňuju ten jeho úsměv, jak má vrásky podél když se směje, ta úvodní fotka.. všechno:) každá fotka je nejhezčí..R.I.P lovely Heathy:) *14* *14* *14* *14* -
Re: Zkrocená hora
taky už mám doma Zkrocenou horu, naštěstí, byla poslední v Tescu..už sem na ní koukala a oči z něj nespustila.. úúžasnej film *14* *14* Heathyyyyy *IN LOVE* love you -
Re: Re: Básen
vážně mooooc hezký..už zase brečim..*9* proč on?...to se už nikdy nedozvíme.. *9* Heath 4ever..nikdy nezapomeneme!.. *9* -
Re: Re: Básen
Ahoj četla jsem tvůj celej blog včetně básně jedním slovem krása.Fakt se ti povedla.Je z ní cítit jak se cítíš ty... -
Re: Zkrocená hora
a kde jsi ji koupil ??tatka jed do tesca a tam už nebyla :( *5* -
brečím!!!
tak jsem četla báseň a brečím -můj bože mě se tak stýslá po Heathovy a ptám se jak dlouho může ta bolest z jeho ztráty trvat.Odpověď? NIKDY NEPŘESTANE.Protože HEATH LEDGER-pořád a napořád *9* *14* *9* -
Tapety
Ahoj,zase se ozvu jako provokatérka,ale pro ty,co vkládají tapety-nešlo by tapety co patří k filmům vkládat právě k těm filmům?Že by civilní tapety byly na přední stránce a zbytek kam patří.Zajímalo by mě jestli si vůbec prohlížíte filmografii.Já jsem schválně všude možně vyhledávala tapety k filmům a vkládala je tam(pokud jsem nějaké vůbec našla),protože na mnoha z nich to zelo prázdnotou.To stejný platí o fotkách.Nevypadalo by to líp?Vážně se nechci nikoho dotknout a velice chválím váš zájem a aktivitu.K tomu srazu:je to dobrý nápad,ale obávám se,že na navrhované datum(které je nádherné) je málo času.A sama bych se přikláněla k tomu,aby se setkání konalo po krajích. -
Básen
Upe hezka básnička,když jsem jí četla dostala jsem slzy do očí *9* ..jinak blog je thaky hezkej -
Zkrocená hora
Koupil jsem si Zkrocenou horu-jsou tam i bonusy,tak se těším!Original,nádhera! *15* *15* *15* -
Re: DVD Zkrocená hora
Cožeeeee????? A to jako i v Brně?? *8* *8* -
Re: Re: knižka
Já už ji mám a je (až na pár typografických chyb *7* ) suprová *3* Ty fotky sou krásný.... -
Básen
Mno tyyjo jsi faakt dobraa ta básnička se ti faakt povedla.Je to od tebe hezky.
kdyby tady byl heath co by asi říkal? -
Re: vytáhnutí
vždyt je to celkem jedno a mezi erci je druhy o je dobry -
Re: Re: Re: vzpomínka+básen
Jé uz mi to jde. Fakt krásná a upřímná básnička. Moc se ti povedla. Stejne jako ty to citim já. Zvlášť to ze bych za jeho život dala ten svůj ubohý.:'( jen kdyby to tak šlo. -
Re: Básen
kujůůůů *4* -
Básen
Ta básnička je uplně moc krásná moc se ti povedla i blog je super a ten příběh *9* kráása -
Re: Re: vzpomínka+básen
sem ráda že se vám líbí a chyba v adrese není :-)) -
Básnička
Ahojky,ta básnička je fakt moc hezká,povedla se ti. *4*