Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.n.c.a.

Re: Básen

fakt nadherna basnicka
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: vzpomínka+básen

fakt užasná smutna a krasna básnicka...spis basen
  • kníížka

ta knížka, jen co sem jí vzala do ruky, začla mi téct slza, ja prostě zbožňuju ten jeho úsměv, jak má vrásky podél když se směje, ta úvodní fotka.. všechno:) každá fotka je nejhezčí..R.I.P lovely Heathy:) *14* *14* *14* *14*
  • Re: Zkrocená hora

taky už mám doma Zkrocenou horu, naštěstí, byla poslední v Tescu..už sem na ní koukala a oči z něj nespustila.. úúžasnej film *14* *14* Heathyyyyy *IN LOVE* love you
  • mymy

Re: Re: Básen

vážně mooooc hezký..už zase brečim..*9* proč on?...to se už nikdy nedozvíme.. *9* Heath 4ever..nikdy nezapomeneme!.. *9*
  • petrahladilova

Re: Re: Básen

Ahoj četla jsem tvůj celej blog včetně básně jedním slovem krása.Fakt se ti povedla.Je z ní cítit jak se cítíš ty...
  • Re: Zkrocená hora

a kde jsi ji koupil ??tatka jed do tesca a tam už nebyla :( *5*
  • petrahladilova

brečím!!!

tak jsem četla báseň a brečím -můj bože mě se tak stýslá po Heathovy a ptám se jak dlouho může ta bolest z jeho ztráty trvat.Odpověď? NIKDY NEPŘESTANE.Protože HEATH LEDGER-pořád a napořád *9* *14* *9*
  • dada.

Tapety

Ahoj,zase se ozvu jako provokatérka,ale pro ty,co vkládají tapety-nešlo by tapety co patří k filmům vkládat právě k těm filmům?Že by civilní tapety byly na přední stránce a zbytek kam patří.Zajímalo by mě jestli si vůbec prohlížíte filmografii.Já jsem schválně všude možně vyhledávala tapety k filmům a vkládala je tam(pokud jsem nějaké vůbec našla),protože na mnoha z nich to zelo prázdnotou.To stejný platí o fotkách.Nevypadalo by to líp?Vážně se nechci nikoho dotknout a velice chválím váš zájem a aktivitu.K tomu srazu:je to dobrý nápad,ale obávám se,že na navrhované datum(které je nádherné) je málo času.A sama bych se přikláněla k tomu,aby se setkání konalo po krajích.
  • denina8

Básen

Upe hezka básnička,když jsem jí četla dostala jsem slzy do očí *9* ..jinak blog je thaky hezkej
  • heatcliff

Zkrocená hora

Koupil jsem si Zkrocenou horu-jsou tam i bonusy,tak se těším!Original,nádhera! *15* *15* *15*
  • Re: DVD Zkrocená hora

Cožeeeee????? A to jako i v Brně?? *8* *8*
  • Re: Re: knižka

Já už ji mám a je (až na pár typografických chyb *7* ) suprová *3* Ty fotky sou krásný....
  • Básen

Mno tyyjo jsi faakt dobraa ta básnička se ti faakt povedla.Je to od tebe hezky.
    kdyby tady byl heath co by asi říkal?
  • a.n.c.a.

Re: vytáhnutí

vždyt je to celkem jedno a mezi erci je druhy o je dobry
  • viapodia

Re: Re: Re: vzpomínka+básen

Jé uz mi to jde. Fakt krásná a upřímná básnička. Moc se ti povedla. Stejne jako ty to citim já. Zvlášť to ze bych za jeho život dala ten svůj ubohý.:'( jen kdyby to tak šlo.
  • teddy-girl

Re: Básen

kujůůůů *4*
  • simpsons13

Básen

Ta básnička je uplně moc krásná moc se ti povedla i blog je super a ten příběh *9* kráása
  • teddy-girl

Re: Re: vzpomínka+básen

sem ráda že se vám líbí a chyba v adrese není :-))
  • flondynka

Básnička

Ahojky,ta básnička je fakt moc hezká,povedla se ti. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit