-
Re: Re: ...
přesně já u tý knížky taky chvilkama brečim *9* *9* je ot hrozný..už jen 2 kapitoly a pak to jdu číst dokola *15* nic jinýho o něm už asi není *9* -
Re: Re: Re: Re: sem debil??
jojo budu jedině ráda :-)) -
Re: Re: Re: sem debil??
Tak já se tam zítra na ten blog podívám jestli můžu ju? -
Re: Re: sem debil??
přesně tak ON má fakt můj obdiv za to co dokázal tak proč bych si ho nemohla vytetovat že? *4* sice ta bolest ale stojí to za to!!! jj dám ji sem snad zejtra a bude i na mým blogu www.heathledger-fans.blog.cz *3* *14* -
Re: sem debil??
tak až tu báseň budeš mít tak ji sem dej prosím!!!Taky bych chtěla udělat něco takovýho na celej život,ale bojím se,ale co bych neudělala pro Heatha a jeho památku,že? -
sem debil??
zrovna teď sem v takový frázi že skládám básničku o Heathkovi *14* *14* a vám garantuju že si jeho jméno nechám vytetovat na to samý místo jako měl nápis "old man river" *14* fakt že jo! *9* *4* *9* -
Re: ...
já si to říkám dnes a denně-proč on?Je mi to moc líto a ve vnitru vím že se s tou ztrátou mikdy nevyrovnám *13* A tu knihu mám přečtenou během dneška dopoledne jsem si ji koupila a už ji mám přečtenou.Bohužel.Jsou tam pasáže u kterých jsem brečela jako -A nejednou je svět bez Heatha.A přesně to tak vystihuje ta věta.Prázdno, ticho, žádná zmínka o Heathovy v novinách. *7* Ale my fanoušci to tak nenecháme a pro nás Heath pořád žije v našich srdcích *14* *3* *3* -
presne to rikam porad.....Proc zrovna nas Heathecek uzasnej nedostiznej.. -
Re: Re: ...
tys nevidela Pribeh rytire??dyt tam tanci..a uzasne...ja se z neho poseru -
Tyjo a ja ani nevěděla že umí tančit!ta kniha je boží!on byl tak nehorázně nadaný i na sport!on nemohl být člověk! -
Re: Pro Viapodia-4ever
No popravdě: co zemřel jsem přemýšlela ze se na zivot vykašlu a zkusím jit za nim. Ale stejne jako každý člověk jsem mela strach.Ale stejnak je to taková hrozná skoda že jsme o něho přišli.Jeste ze mam tu jeho bomba knihu (u které vždycky bulím jako krokodýl)ma tam fakt báječné fotky a ja se nemuzu přimět aby se mi aspon jedna nelíbila. :-) ale on urcite ví, ze má porad fůru velkých a upřímných fanoušků.a krasnou dcerušku:-*. -
...
proč musel umřít zrovna Heath proc ne někdo jinej!!! *9* -
to jo no.. ,já si jí teprv pudu koupit..ale už se nemůžu dočkat !!!! *14* -
jj
Stim srazem by tho nebylo špatný...ae ty dalky to je fakt...ja sem treba az z Teplic *1* ...ae napad by tho byl skvělej -
no tj!!! -
...
Drzim v ruce biografii heatha a nevim jestli mam brecet bo se radovat....chjo.....ale potentuju se z neho uplne...akorat udelali blhbost ze to vydali pred oscarama...pac by meli napsat pres celou stanu HEATH MA OSCARAAAA!! *15* *9* -
Re: Olomouc
jo presne ja takyyyyyy....OLOMOUC OLOMOUC *15* -
Re: SRAZ
dobrej napad -
Olomouc
Hlasuju pro oloouc a hádejte proč :D:D -
DVD Zkrocená hora
Nevím jestli to tu už někdo nepsal, ale v TESCU mají Zkrocenou horu za 79 Kč :)