-
Re: Re: Re: sem debil??
No, něco jinýho to sice je, ale podle mě není ani to jeho jméno vytetovaný na něčím těle zrovna moc..jak to říct..duchaplný :) ten nápad s tim ornamentem se mi líbí víc...ale jako nic proti nikomu :) -
Re: vzpomínka+básen
už jsem tam byl,pěkná básnička!je opravdu pěkné že Heath nás tak očaroval, že jsme schopni skládat básně! *14* -
Re: vytáhnutí
no vytáhnout b se to mohlo,ale myslím že to půjde těžko,prostě lidi musí chodit na jeho profil! *9* tak pak to půjde nahoru!a tak mezi herci je stále druhý ne?tak aspon tak! *15* -
Re: vzpomínka+básen
Mi to ten tvuj blog nenalezlo. Neni chyba v adrese? -
vytáhnutí
ahoj holky jak se dá udělat aby heath postoupil o nějake to místo.prosím npište.Já vím že je jedno na jakem je místě,že v našich srdcích je zapsanej vždy na prvním místě,ale mohli by sme ho vytáhnout co vy na to ?? -
vzpomínka+básen
na mém blogu (www.heathledger-fans.blog.cz) mám vzpomínku na heatha a k tomu tu slibovanou básničku *4* no já doufám že se Vám bude aspoň trochu líbit! dřepěla sem nad tím až do půl druhý večer!!! *4* *4* *4* -
Re: Re: sem debil??
Aha, tak to jsem si tvůj příspěvek blbě přečetla. Máš na mysli na to samé místo. Ne ten nápis. Proto mi to přišlo zvláštní. *3* Tak to je něco jiného *3* -
Re: sem debil??
Já ti do toho nechci kecat a neber to špatně, ale na 14 ti lété DÍVCE bude vypadat nápis "old man river" fakt docela divně... Sice je hezký, že chceš mít na něj památku, ale když už tak bych si nechala vytetovat,třeba ten ornament co měl okolo zápěstí.Ale je to každýho věc. -
...
Heath patril wazne k najlepsim hercom....naozaj ma strasen mrzi to co sa stalo...toho Jokera stwarnil neuweritelne uzasne...som rada aspon ze mu dali oscara aj ked mu asi bude nanic...ale aspon jeho mala trojrocna dcerka bude mat pamiatku na to aky bol jej otec skwely herec.. -
Re: Re: knižka
dík,zkusím! *4* -
Heatheček
pořád a jen dokola si řikam, proč on? ten s tim nejkrasnejsim usmevem co kdy nekdo mel *9* nemuzu na nej prestat myslet, vsude mam jeho fotky, na mobilu, vpc na tapete.. dokola koukam na jeho filmy a vzdycky se rozbrecim *9* *14* on, proste idol muj, milluju ho, zboznuju a nikdy neprestanu, knizku budu mit zejtraa a snad s ni budu i usinat:) RIP Heath..i love yoou *14* *14* *14* *14* -
Re: knižka
bud v knihkupectvi nebo zkus www.metafora.cz....tam jsem si ji objednala:) -
Re: Re: Re: Re: ...
Jjj ja ho tak moc obdivuju za vsechno co delal... Kéž by se o nem psaly dál nejaké knihy zajímavostí a podobně...:-(nechci aby proste po téhle biografii bylo ticho... Protoze to by mi zbylo uz jen cekat na imaginarium :-(:'( -
Re: knižka
já ji také ještě nemám,ale asi zajdu do knihkupectví se zeptat,zda li ji už objednali!doufám že ano! *8* *15* -
Re: Re: Re: sem debil??
tvůj blog je moc pěknej!je dobře že víc z nás tvoří něco oHeathovi!také tam zítra zajdu! -
knižka
Jak si mužu obědnat tu knižku prosim?? -
Re: Re: ...
ja ji taky jeste nemam ale maji me ji poslat nemuzu se dockak cim dyl cekam tim vic jsem nedockava....a vy všichni uz ji mate skoro prectenou -
Re: Re: ...
a nejenom na sport -
Re: Re: Re: ...
kdyby jenom posrat!! já se z toho všeho už zbláznila!! *1* *10* *9* -
Re: Re: Olomouc
ne-ee Praha *15*