Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sonish-kaa

Imaginarium dr. Parnasse

Ahoj všichni fanoušci Heatha Ledgera *3*
    Na internetu jsem se dozvěděla , že poslední film Heatha , což myslím Imaginarium dr. Parnasse bude v kinech od
    01.10.2009 . Moc se na tento film těším , i když je až za dlouho , ale určitě si ho nenechám ujít ...!
    *4*
    Hlavní roly Heartha dokončí Johnny Depp *4*
    Určitě si nenechám ujít poslední film Heatha *14* *9* *9* *4*
    Heathe , máme Tě rádi a vzpomínáme na tebe v tom nejlepším ...!
    Škoda , že už nejsi mezi námi *9*
  • Heath!

Ahoj, pokud bys mela zajem , muzes mi napsat na email a popovidat si oHeathovi, těším se email,ahoj, a to vzkazuju všem, napište!bylo by super si o něm dopisovat! *4* *4* *4*
  • gallacher

Re: Heath

jojoi ja vim....dekuju a budu cekat...ja uz mam taky hromadu materialu ...docela zajimavych
  • gallacher

Re: Re: ...

Na to ze tam chci taky jiny nazor na heathyho....nez je ten muj...byla to jen prosba
  • Re: Re: Re: ....

Lidi ale já to pořád nechápu... *9* jak teda zemřel?Všude říkají něco jiného...ale asi bude pravda to, že se chtěl vyspat a přepískl to s práškama, jak už tady přede mnou psala anet3...protože když si to tak vezmete, proč by se zabíjel, když měl slávu, milující manželku a krásné dítě..?Je to nelogické...Počkej proč za roli Jokera vlastně položil život? *7*
  • Re: Hrůza

az teraz som zacala citat tieto prispevky a podla mna je to jedno ako kto vyjadri svoje city k tomuto hercovi....a radsej budem citat veci z chybami..v ktorych su aj city ako prepracovane zivotpisy ktore ludia iba skopirovali....tak tu nepiste o chybach ale o tom kto co ma v srdci...podla mna boo Heath vyborny herec ale to aky bol clovek neviem poznat som ho nepoznala a to co o nom pisali je nieco ine ako to co povie len niekomu...ale myslim si ze bol vybornym otcom...a mozno aj manzelom dokial ho ku dnu nestiahli drogy...preto sa vraj rozisiel s Michael..jedine co viem naisto je to ze na mna neskutocne zaposobil uz asi pred 5 rokmi ked som videla patriota este tam som ho zahliadla...je skoda ako skoro zomrel mohol natocit este vela skvelych filmov ....mala som ho rada a aj mam....myslime na teba Heath...pre nas zijes dalej....vo filmoch a videach ktore si natocil...posielam ti tam hore jedno velke...srdce nase srdce R.I.P *4*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Re: Heath Ledger

ale Heathův duch by mi nevadil!! *9* *9* *9* on by byl krásný i tak...proste bych ho tam cítila.. *9* *9* ale asi bych tam nemohla bydlet kvůli tomu, že se tam stalo to...nejbolavější událost v mém životě... *9*
  • Heath

ja jsem poslal email, ze teda necim prispeju ,ja mam, v planu udelat neco podobneho, takze cim dal tim vic stradam informace a materialy o Heathovi...zatim vse Heathovym fandum ahoj!
  • Re: ...

Je to sice hezký o něm dělat "kroniku"...já sama už mám koupený tlustý sešit a ze všech časopisů vystřihnuté jeho obrázky, připravené je tam nalepit...ale celkem nechápu, na co ti ve TVOJÍ kronice budou názory ostatních....
  • ...

Takze s tou spovedi nemuzu teda s nikym pocitat??? uz sem to sem napsala asi 5krat a nikdo nic nenapsal,ze to udela...tak jako me to mrzi... *9* *9* chtela bych tu kroniku mit na vzpominku a ...
  • ahoj

Ahoj chtěla bych vás požádat o menší laskavost.Budu dělat kroniku o Heathovi a potrebovala bych vasi pomoc...Kdyby mel nekdo zajem tak muze napsat svoji spoved(jako jak jste ho meli radi,co se vam na nem nejvic libilo a tak) nebo pokud by se vam chtelo tak vymyslet nejakej clanek nebo neco specialni co bych tam mohla dat...kdyby mel nekdo zajem tak mi napiste na email hollywood1@seznam.cz ze neco udelate nebo tak,abych vedela s kolikati lidma muzu pocitat...dekuju...doufam ze mi to nekdo napise....prosim...prosim dekuju
  • Talent

Čtyři pírka... co k tomu říct? Jen snad panebože to byl talent!
  • mymy

Re: Re: Re: vrah s maskou Jokera!!

máš pravdu..to neni člověk..taky nechápu proč jako zabíjel děti..jako si myslel že v temnym rytíři je o zabíjení dětí nebo já nwm..neni to normální člověk..nejhorší(v uvozovkách..samozřejmě že je horší že zabíjel..ale víte jak to myslim) na tom je že to udělal zrovna ten den..tímhle Heatha světu teda moc hezky nepřipoměl.. *9*
  • piper002

Re: Re: vrah s maskou Jokera!!

ted si to fakt trefil/a ..až me to rozesmálo..ale prostě chudák Heath, takhle znesvětit jeho památku..nebo prostě tak..hrůza..a jako proč zabíjel malé děti..to neni ani človek tohleto!
  • Re: vrah s maskou Jokera!!

jasan že slyšeli..sou toho jak plný net atak i plný noviny..je to děs...chudíci lidi...to snad může udělat jen bláázen *16* ...fakt..nemám slov..chudák ledger.."ten se musí obracet snad i v hrobě" *16*
    ....Ledger 4EVER!!!! *4*
  • piper002

Imaginarium dr. Parnasse

Na osobnostech už je delší dobu profil posledního filmu Heatha, který nedotočil Imaginarium dr. Parnasse...jsou tam už i fotky(díky:)..a pravděpodobně jsou to asi poslední(téměř) fotky Heatha před smrtí:(
  • piper002

Re: Re: Re: Re: Re: Heath Ledger

jj, tak to STORY už mám doma..vím no, četla jsem to.No já bych ten byt asi taky nekoupila..věřím na duchy a nemohla bych žít někde, kde před tím někdo zemřel..i když to byl Heath..
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Heath Ledger

ve STORY! a je tam i že si ten byt, kde Heath umřel ještě nikdo nkoupil (nedivím se), ale já bych se do něj podívala...cítila bych tam Heatha... *9*
  • piper002

Re: Re: ....

Přesně...dá se říct, že za roli Jokera doslova položil život...achjoooo *9* *9*
  • piper002

Re: Re: Plakát Ledgra

já mám jen jeden jeho plakát prozatím,je z Brava a moc krásný a ted nekdy má být další..ale vy mluvíte asi o nějakých těch oficiálních co se objednavají, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit