Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piper002

Re: Re: Re: Heath Ledger

jako v Jimovi nebo Story?
  • l.enik

Re: Re: Heath Ledger

Jj.Je tam.Celá dvojstránka je mu věnovaná.Je tam něco o tom,že všechen jeho majetek získá jeho dcera Matilda.A taky několik krásných foteček *3*
  • flondynka

4 pírka

Ahojky,taky jsem zkoukla film 4 pírka a je to fakt pěknej film a Heath to zahrál skvěle,fakt se mi to moc líbilo a moc mu to tam slušelo a ten jeho úsměv,no nádhera.Heath forever.
  • Re: Re: Re: ....

souhlasím s anet3
  • Re: Re: ....

to že spáchal sebevraždu si nemyslím *9*
  • Re: ....

přesně jako já já sem se taky o heatha dlouho nezajímala až po filmu zkrocená hora sem se o něj začala zajímat.Pak jsem zjistila že umřel a bylo to vháji.Vážně mě to moc mrzí.A to umřel jenom kvuli jednomu debilnímu filmu. *9* a 4 pírka zkouška cti je užasnej jako ty ostatní filmi sním *1*
  • denina8

4 pírka

Tak jsem včera koukala na tten film čtyři pírka:zkouška cti...Upe skvělej film..fakt mu to tam na konci sluší....ve všech filmech má prostě úžasný role...on je prostě jednim slovem ÚŽASNEJ *14* ...je škoda že umřel *9*
  • wendy.94941

Re: rok...

krásný... *9* *9* úplně moje slova, ale takhle bych to napsat nedokázala... *9*
  • wendy.94941

Re: Plakát Ledgra

taky chci strašně plakát, kde je jako on sám...doma mám jenom Jokery.... *14* ale né že by mi to vadilo... *1*
  • etulka

etulka

tyjoo...tenhle herej je uplně užasnej a vždycky když si na něj vzpomenu tak semě chce brečet pač je po něm škoda *9* *9* *9*
  • Re: Čtyři pírka

jak vidím, tak bez Heatha nevydržíš, ani minutu co? ale ani se ti nedivím, je moc dobrý .-) *14*
  • piper002

Re: vrah s maskou Jokera!!

proboha!..to je strašný..kdo tohle může udělat?a ještě tímhle poukazovat na Heatha...to prostě přehnal!bože, co je tohle za lidi
  • wendy.94941

Re: Heath Ledger

on je v časopise STORY! i v Jimovi?? *7* *7* hmm....kdyžtak taky seženu... *14* *14* *1*
  • wendy.94941

vrah s maskou Jokera!!

ehm..slyšeli jste o tom chlápkovi, kterej 22.1.2009(výročí Heathovy smrti) *9* npadl nožem učitelku a pár dětí v jeslích? no jo..náhoda..s Heathovou smrtí by to nemělo nic společného, kdyby ten chlap na sobě neměl masku Jokera... *8* *8* chudák Heath...na jeho (smutné)výročí mu šílený fanda nachystá takovou show! *16* heath si to asi musí vyčítat, ikdyž za to nemůže... *9* *9* *8* *9* tady je odka na ten článek na TN.cz:
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/tvar-klauna-z-jesli-na-seznamu-smrti-desitky-obeti.html
  • Heath

Hej ten herec je prostě úúúžáá.... žeru ho je to libowka!!! *14* *3* *3* *3*
  • emo-anne

Re: filmííík

A jeste ten jeho usmev:D aaaa:D
  • emo-anne

filmííík

Ten filmík pste nejde komentovat...jako vsechny heathovi filmíky....UZASNÝ!!!!!:)
  • terezzz105

čtyři pírka:skouška cti

ten film byl sqelý bez komentáře upe ůža *14* *4* *4* *15* *3*
  • sonish-kaa

Heath Ledger

jjj, čtyři pírka:zkouška cti je výborný film.Moc se mi líbil,také byl dobře namaskovaný,tím myslím tmavá tvář,vlasy a vouse *1* *14*
    Doufám,že budou dávat ještě v brzké době ňáký film s ním *14*
    Četla sem tadyk v jednom komentáři,že je o Heathovi na dvojstránce v Šťastný Jim?????Pokud něco o tom víte,tak napište seeem....
    Zítra si du ho koupit,kdyžtak vám dám vědět *1*
    I Love You Heath Ledger *14* *14* *9* *14*
  • wendy.94941

nemám slov....

ten film...bože...nevím, co na to říct... *9* prostě NÁDHERA... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit