-
4 pírka
Ten film byl super..mně se moc líbil..a Heath tam byl užasnej..a strašně mu to tam slušelo..i jak byl pak opálený a měl ty delší vlasy:)..a pak na konci byl krásnej..ale mělo to divnej konec..jinak ale prostě užasný!! -
čtyři pírka...
tak včera sem se na tento film dívala....tu rlo Heryho zahál výborně... ale zdá se mi že má lepší role..ale i tak skvělej film..a hlavně ten konec!luxus...a ten jeho úsměv je nazapomenutelnej:):-* *4* -
Re: Re: dodatek..:D
19. ledna -
Re: Re: ....
Nebyla to sebevražda *16*
Chtěl se prostě jenom vyspat a přepísknul to s práškama *9* -
Čtyři pírka
Byl to vážně moc hezký film. A zase mi Heath dokázal, jak dobře uměl hrát. Je to velká škoda, že zemřel tak mladý, mohl natočit ještě tolik skvělých filmů. *5* *4* *3* -
Čtyři pírka
No prostě skvělý Heath opět zazářil, film dobrý.ještě teď jdu na Youtube, a pustím si Heatha ...Tak těm co šli spát dobrou, a těm kteří myslí na Heatha a spát nešli, přeji fajn večer! -
Re: dodatek..:D
kdy prosimtě to STORY vyšlo? Díky *3* -
Čtyři pírka: zkouška cti
Bylo to vážně krásný...jak se tam usmíval...uplně se mi z toho zatočila hlava *4* on má vážně ten nejkrášnější a nejúžasnější úsměv na světě *14* chjo..proč.. *9* *9* Heath 4ever! *4* -
Re: Heath Ledger
před chvilkou to skončilo.. paráda co?? miluju ho!! *14* -
Heath Ledger
Tak tenhlensten je ten nej nej nejlepšíí herec všech dob *14* *14* zbožňuju hoooo!!A dneska dávaj Čtyři pírka:Zkouška cti takže se všichni koukejte JE PROSTĚ NEJLEPŠÍÍÍ A VŽDY UŽ BUDE *14* je fakt škoda co se stalo! Ale pro mě prostě HEATH LADGER FOREVER *14*!!!<3333 -
Re: ....
hej taky heata upa zeruu... je to nejvic herec a 22.1. to byl rok co zemrel..chudinkaa.:(..a to mel a ma tolik fanousky a navic spachal sebevrazdu
(aspon se to psalo) -
Plakát Ledgra
čauky všichni pořát hledám ale nikde nemužu najít plakát heath ledgra a když najdu tak jen jako jokra a to nechci Prosím vás kdyby ste věděli o nějaké stránce kde se dá koupit tak napište na mail moc prosím je nahoře Uplně z toho herce šílím tak zamilovaná do něj hruza a jestli si chce o nem nekdo popovídat přez mail tak pisněte budu ráda *9* -
Re: Re: je mi hrozně
lol tak tohle mi zvedlo náladu.. *1* -
Heath
byl jsem tu casto...tak se fakt dívejte na čtyři pírka!a Heath je nej! -
Zlatý glóbus
prosím vás..jen se chtěla poprosit..konečně sem se chtěla podívat na to předávání zlatého glóbusu..jsou tady adresy..ale žádná mi nejede..nemáte někdo nákou která by jela?prosíím..děkuju moooc... *4* *9* -
Re: Čtyři pírka
chudák no..ikdyž ho moc neznám, a viděla jsem s ním jen jeden film, je moc hezký a fakt chudák!! *9* zaslouží si uctu -
Re: Heath je Heath...
oo.ty už si tady tak známý jo? -
Candy a článek o Heathovi
Na Filboxu extra budou dávat 4.února ve 21.00 Candy.Tak pokuď máte tuto stanici a sháníte tento film,tak se nezapomeňtě mrknout.Jinak v časopise Šťastný Jim vyšla celá dvojstránka o Heathovi.Ještě jsem si ho nestačila přečíst,ale určitě to stojí za to *3* -
joker
http://www.blesk.cz/clanek/108536/b elgican-kim-d-20-zabijel-deti-a-pak -se-smal.html -
Čtyři pírka
Lidičky, dneska je film čtyři pírka na nově od 21.50hod. tak se nezapomente dívat a vzpomínejte na Heatha, on si to na 100% zaslouží:-)