Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzpomeňme a obdivujme

Je opravdu hrozné, že tento talentovaný , krásný herec je rok po smrti.Pořádně jsem ho poznal díky filmu Zkrocená hora, který je to nejlepší co jsem za poslední roky viděl!Heath měl obrovský dar , vžít se opravdu do role.On nehrál, on žil.Doufám že ke Zlatému globu přibide Oscar!Myslím že filmy , které po sobě zanechal nebudou nikdy zapomenuty.Je ho obrovská škoda pro filmový svět, talent , který tu dlouho nebyl!fanoušky Heatha zdravím a připomínám :Držet palce ať to všem natře na Oscarech!Tleskám Heathe!!!
  • kate567

Re: Re: Re: sobeckej dement

popravde cetla jsem na novinkách.cz že se otrávil léky na spaní,jeho smrt byla nestastna nahoda *9* *9* *9*
  • Vzpomeňme a obdivujme

Je to opravdu neuvěřitelné, že tento krásný, talentovaný člověk je rok po smrti.Ještě na konci roku, jsem ho pořádně neznal, až 1.1.jsem viděl film Zkrocená hora, který jsem si velmi oblíbil, a tam mě Heath dostal! Film je sám o sobě to nejlepší za poslední roky,a doufám že k Zlatému Globu přibide Oscar!Vsechny proto vyzívám, aby mu drželi palce ! Byl to opravdu skvělý , a opravdu hrozně talentovaný člověk, kterého je pro filmový svět škoda, myslím že filmy, které po sobě zanechal, nezůstanou nikdy zapomenuté!Fanoušky Heatha zdravím a nezapomeňte, držet palce, aby to všem natřel na Oscarech!Tleskám Heathe!
  • klarusha-h.l.

Jsou věci, které nikdy nepřekonám...

Jsou slova a události, které nejdou vzít zpět. Jsou slova a události, které obrátí naopak svět. Do významu těchto vět určitě patří i náhlá Heathova smrt. Rok, jak dlouhá to doba, a ta rána v srdci bolí pořád stejně. Připadá mi to, jako včera, kdy ve zprávách vysílali reportáž o smrti nebesky skvělého a nadpozemsky talentovaného herce. Neměl umřít, ale umřel. Každý z nás jsme na tomto světě pro něco, co bychom měli dokázat. Heath dokázal celému světu, že je ten nejlepší a nejen v herectví. Pořád vidím před očima jeho úsměv, slyším jeho hlas a smích...je to jako by tu žil pořád s námi dál a dál. Myslím, že chtěl, abychom si ho připomínali i v tu chvíli, kdy na tomto světě již nebude. Jeho filmy jsou legendární, ON je legendární. Co se stalo, nejde vzít zpět, i když bychom si to všichni na tomto světě (co měli Heatha rádi) přáli. Nic nám ho nevrátí, ale pořád tu je... v našich srcích, pořád vzpomínáme...
    Upřímně, neumím si představit být součástí jeho rodiny, truchlím a znala jsem ho jen z jeho filmů a udělala jsem si obrázek o něm, jak mluvil. A i když jsem ho osobně neznala (což je obrovská škoda) něčím zvláštním mě zaujal hned na první pohled. Jak strašně moc musí truchlit jeho blízcí? Stačí se podívat na nás, jak nám chybí, a co potom jeho rodině? Jeho dcerka si ho nebude pamatovat. Komu dnešek připadá jako normální den, normální den to není. Každé výročí smrti je vždy velmi smutné a zvlášť když skonal tak milý člověk jako byl Heath Ledger.
    You're everthing good in my life,
    how very special you are,
    you're like an angel,
    every day of my life.
  • neeee

proc on nesnasim tohle datum celej den sem brecela:(ach jooo
  • mishqa

Re: je mi hrozně

hm zajímavý..v pohodě?? *7*
  • Vzpomeňme a obdivujme

Opravdu to není možné, že tento skvělý, nádherný, talentovaný,člověk je rok po smrti, prostě tomu nechci věřit, ale je to tak, a my , kteří máme Heatha rádi, musíme na něj myslet, a připomínat si jej v úžasných filmech , které tu zanechal.Depku, mám od rána, myslím na něj stále, neustále jsem na Youtube.cz a pouštím si klipy z filmu Zkrocená hora.Pokud chcete také zavzpomínat a vcítit se do filmu Zkrocená hora, který patří mezi mé nejoblíbenější, tak zadejte na youtube:BBM:It must a been love.
  • fantomas10

Oprava

Tak ne, vy ste nenapsali de facto nic. A já se divil, že na začátku je tam patrná určitá gramatická vyspělost. Haha, gratulace. To ste se předvedli s tim jednim tragickym odstavcem o jeho vztazích. *1*
  • l.enik

Vzpomínka

Vše co jste zde napsali je pravda.Pro dnešní den se hodí,zaznamenat sem naše pocity a podělit se o to s těmi,kteří to vnímají stejně,nebo alespoň podobně.Proto sem také něco napíši,i když možná budu opakovat to,co je zde již napsáno.Heath byl výborný herec,krásný chlap a podle článků co jsem o něm četla i vyjímečný člověk.Dnes jsem ve školy,při vzpomínce na něj,měla co dělat,abych se nerozbrečela.Je to asi zvláštní takhle truchlit kvůli osobě,kterou jsem osobně neznala.Abych pravdu řekla,Heatha jsem poznala až měsíc nebo dva po jeho smrti.Když jsem zhlédla film Čtyři pírka, který se mi hrozně moc líbil a poté 10 důvodů proč tě nenávidím oblíbila jsem si ho opravdu moc.Když jsem se tady potom dočetla,že je po smrti,vzalo mě to.Nedokážu si představit,kdybych jej znala již předtím a pak se tu hroznou věc dozvěděla co bych dělala.Vždyť i tak jsem po nocích brečela jako malá.Od té doby jsem viděla skoro všechny jeho filmy.Stal se mým nejoblíbenější herec.Nebrání mi v tom to že zemřel.A nevadí mi názor ostatních,že jsem blázen,když mám tak ráda někoho kdo je mrtvý a znám ho jen z televize.Kéž bych nemusela psát to mrtvý.Co se stalo,stalo se.Nikdo to nevrátí zpět.Navždy ale žije v našich srdcích a v tom mém nikdy nezemře.Věřím,že na nás shlíží z nebe a je rád,že na něj stále s láskou vzpomínáme.Nesmíme proto tolik naříkat,i když je to těžké,protože by to tak nechtěl.Děkujme Bohu za to,že stvořil tak vyjímečného člověka,i když musel tak brzy odejít.Odpočívej v pokoji.RIP Heath,forever.
  • fantomas10

Hrůza

Ani jsem tu nebyl doteď zaregistrovanej, ale todle mi už nedalo a musim k tomu něco říct. Todle má bejt čest památce tak výjimečnému herci? Jste na to tři, naflákáte tam chyb za šest, a zajímavostí nula. Co to je proboha za rovnici? Čím víc lidí, tim menší uroven? Pro začátek vám doporučím načerpat inspiraci na csfd a raději se nepouštět do takového "projektu". Opsat názvy filmů, ve kterých hrál, přinejlepšim ještě uvést jejich obsah, je sice hrozně namáhavé, ale, ruku na srdce, opravdu natolik, abych si tu coby největší pecku přečetl to, že Heath na sklonku života randil s Olsenovou? Fíha. Pokud byste se ptali, "why so serious?", tak to rozhodně neni proto, že bych byl nějaký hnidopich či něco takového, ale jen z toho důvodu, že si takový herec zaslouží poněkud propracovanější životopis než tento zkopčený pahýl.
  • makca.m

chjo..

vidím že Heath všem moc chybí..nedivím se..byl skvělý..dnes sem se na ten den pře rokem snažila nemyslet,ale moc se mi to nedařilo..v neděli zejdu do kostela a nýbrž sem věřící tak se za něho pomodlim nebo tak..ůů...víc toho už nezvládnu napsat nebo se rozbrečim jako želva..
    *9*
  • AHoj

Napiste mi aspon na email kdo ma zajem napsat tu zpoved o heathovi do kroniky jak jsem vam psala....abych vedela kolik lidi o to ma zajem..diky moc.... uz rok chjoooo *9* *9* hollywood1@seznam.cz
  • ivette

Re: Nominace

vážně?? tak to je paráda! moc mu to přeju.. *1* dik za zprávu *3*
  • heath.4ever

Re: Re: rok...

jsem rád,že se vám můj příspěvek líbí
  • heath.4ever

Re: Re: Re: rok...

děkuji
  • l.enik

Re: Re: rok...

Napsal jsi to moc krásně a pravdivě.Kdo Heatha nikdy tolik neobdivoval,tak nepochopí.
  • Nominace

Tak alespoň jedna dobrá zpráva v tomhle smutném dni. Heathova nominace na Oscara byla oficiálně potvrzena. I když to asi každý čekal, je to stejně potěšující zpráva. Na to jestli Oscara doopravdy získá, si budeme muset ještě měsíc počkat. *3*
  • perth

Re: rok...

To, co jsi napsal je jeden z nejemotivnějších vyznání, co jsem kdy četla..Mluvíš mi z duše, ale takhle bych to napsat nedokázala. Já jsem Heathe v době, kdy zemřel, už znala z filmů a velmi jsem ho obdivovala..A když najednou zemřel, velmi mě to zasáhlo..*9*Až se mi to zdálo nepochopitelné, jak se můžu trápit pro smrt člověka, se kterým jsem se nikdy osobně nesetkala.S jeho smrtí jsem ztratila i určité naděje a sny..Ale jsem ráda, že po něm zůstaly nejen skvělé filmy, ale i nádherná dcerka, ve které budeme vidět vždycky kousek Heathe.. *4* *9*
  • piper002

smutný jeden rok:(

pročetla jsem si tady nové příspěvky, a ted se i já vyjádřím...Tohle už jsem tady asi nekdy psala, ale začnu znovu.Heatha jsem nikdy moc neznala..jen jeho jmeno a tak,vedela jsem ze je, ale moc jsem ho nebrala, to proto, že jsem prostě nikdy neviděla žádnej jeho film, nemela jsem moznost ho více poznat.Když mi právě před rokem řekla kamarádka, že Heath Ledger zemřel, nedotklo se mně to..ne víc, než že prostě zemřel tak mladý herec.Pak jsem jen četla v časopise ten příběh z osudného dne.Když jsem se dozvěděla(a ano, bylo to až někdy v prosinci), že bude v TV film Příběh rytíře, ve kterém hraje Heath, řekla jsem si, že to musím vidět..a prostě mě nadchl..ovšem když jsem uviděla film Zkrocená hora, bylo to šílený..porovnala jsem dva filmy, a poznala, jak byl Heath výjmečný, jak se dokázal naprosto sžít s rolí..v každém filmu byl jiný..jako někdo říkal např. o Temném rytíři:Na plátně to nebyl Heath..byl tam jen Joker..a myslím, že tohle platí o většině jeho filmů...není to o tom, jak byl krásný(a že byl), ale o tom, jak byl talentovaný a vyjímečný..přesně před rokem utrpěl svět obrovskou ztrátu když zemřel náš milovaný Heath Ledger...RIP...we all love you...and we forever will!
  • stephani

4ever

Nevim co mam napsat fakt uzasny clovek to byl bude v mem srdci na porad :´( taky jsem zapalila svicku na pamatku 4ever Heathe!!! Byl jsi užasny:´(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit