Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Poslední dobou a čím dál častěji chodím navštěvovat tuhle stránku, prohlížím si Heathovy (snad se to tak skloňuje..) fotky, koukám na filmy s ním a projíždím youtube.. *9* strašně moc mi chybí a je to čím dál horší, protože ten smutek musím držet v sobě, protože si myslím, že pro mě nikdo nemá pochopení..samotnou mě překvapuje že jsem tak hotová z toho, že zemřel někdo, koho jsem znala jenom z filmů.. *7* ale boužel je to tak...můj nejoblíbenější film s ním je "10 důvodů, proč tě nenávidím"..Heath tam vypadá a chová se jako můj vysněný princ..jeho jediná chyba byla, že kouřil...to by mi fakt vadilo...ale jinak..špička..
    Teprv nedávno jsem se o něj začla celkem dost zajímat, kvůli filmu "Příběh rytíře", tam mě jeho herecký výkon nadchl, potom dávali "Zkrocenou horu" a "10 důvodů, proč tě nenávidím" a to už pro mě byl nejlepším a nejkrásnějším hercem na světě...A potom jsem se dozvěděla že zemřel..nemohla jsem tomu uvěřit, bolelo to a pořád bolí! *9*
    Vím, že i kdyby žil, tak by to bylo pořád stejný, jako by umřel (stejná šance ho někdy poznat osobně), ale alespoň jsem ho mohla obdivovat v nových a nových filmech... *9* ale...ALE..
    No, vidím, že jsem se docela dost rozepsala, ale strašně mi to pomohlo a jsem ráda, že nejsem sama, kdo nese smrt Heatha Ledgera těžce.. *9*
  • wendy.94941

dodatek..:D

jo už vím! v tom časopise STORY ještě bylo, co Heath řekl ( je to hezký ) : ,,Peníze nejsou důležité, byl jsem šťastný i bez nich. Až umřu, beztak mi budou na nic. Moje filmy ale budou žít dál a podle nich mě lidé budou soudit. Rád bych pro ně zůstal zajímavý" - Bez obav heathe, pro nás budeš více než zajímavý až do... *4*
  • wendy.94941

Nechtějí mu prý dát oskara!!

jo a ještě něco...v tom časopise STORY jsem se ještě dočetla, že prý se dost rozebírá to, jestli Heath dostane toho oscara...prý jsou někteří proti, protože to nemá cenu dávat mu oscara, když už je mrtvý...JAK JE TOHLE MŮŽE VŮBEC NAPADNOUT?? *16* *16* *10* *10*
    já jsem ještě něco chtěla říct, ale už nevím co...pak to sem kdyžtak dopíšu ok? *3* *1*
  • wendy.94941

ach jo...asi jsem fakt posedlá nebo co...:(

ve čtvrtek, 22.1. 2009..(všichni víme, co to byl za den že?)jsem vstala a bylo mi hrozně špatně...vypadalo to na chřipku, ale na druhý den jsem byla v pohodě..asi to bylo tím, že jsem musela furt myslet na to, že přesně před rokem se to stalo...odpoledne jsem mu zapálila svíčku pod fotkou... *16* ( tenhle smajl nemá být naštvanej...to znamená, jako že před Jokerovým obličejem hoří svíčka..)...a dneska(sobota - strašně moc se těším na ten večerní film, na který jsem až do teď neviděla upoutávku...)no...prostě jsem si šla do pokoje pro nějaké papíry atd..a v televizi naskočlo: PREMIÉRA NA NOVĚ...tak jsem se zastavila a koukala na to...když se tam objevil Heath, zamotala se mi hlava a s rukama na obličeji jsem spadla na kolena před televizi (ještě tď je mi z toho špatně)... *9* myslíte, že se z toho někdy vzpamatuju?
    *9* *9*
  • iweeetka

heath ledger

Heath,byl a pro me je nejlepsi herec na svete!Mam moc rada jeho filmi!Ve filmu 10 duvodu proc te nenavidim vipada jako kluk,ktery hraje v mem zivote velkou roli!Heath byl proste senzacni clovek,a muzu to tvrdit aji kdyzý jsem ho osobne neznala!a kdo neveri tak az skoukne jeho filmi uveri!proste ho zbuznuji a nejen ho ze Lojzicku! *14*
  • Heath je Heath...

zase jsem tu, ale jen musím na tohoto herce stále myslet, a všem bych chtěl připomenout, že dnes na Nově je film Čtyři pírka:zkouška cti, tak se dívejte!ahoj
  • Neházej špinavosti!

Co to říkáš, sice tě neznám , ale použít slovo neudělejte se z toho, mi přijde bez charakterní a v tadytom případě, nemístné.Heath to přeci vůbec nemusel zavinit, prostě měl psichické problémy a přišel na něj obrovský stres.Asi nikdo to nemůže chápat, když tohle nezažil, takže o něm nebudeme mluvit špatně, prosím!A pokud tě to tady štve a nechceš o tom slyšet, tak klidně odejdi a už tady nic nepiš!!!
  • Re: Jsou věci, které nikdy nepřekonám...

moooc krasne!
  • Heath Ledger

Super Herec ktery rozhodně neměl skončit takhle. Včera to bylo přesne rok co umřel...... *9*
  • sonish-kaa

Je nejlepší!!

Heath je nej !!!! *14*
    Škoda,že už není mezi námi *9* *9*
    Taky sháním všechny filmy kde hrál *3*
    Jjj přeju mu,aby vyhrál OSCARA ,protože jaký herecký výkon předvedl,to asi nikdo nepředvedl!!! *15*
    Budu se dívat na OSCARA a budu mu držet palečky!!
    *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • anet3

Re: Oprava

Tak to napiš sám *5*
  • ane.tt

...

včera jsem zapálila svíčku za něj...to je super,že má ten globus teda,přála jsem mu to...ještě bych byla ráda,kdyby získal toho oscara *3*
  • Re: Nejlepší herec

ano opravdu je to škoda. Talent si odnesl sebou, ale zanechal tu filmy na které se můžeme koukat neustále dokola, protože nejsou nudné. Jsou stále fascinující a myslím, že vždycky budou.
  • gallacher

Re: Re: Nejlepší herec

napis mi kdyztak na email hollywood1@seznam a nebo na 391-517-666 a domluvime se
  • gallacher

Re: Nejlepší herec

Ahoj ja mam Candy....
  • mischa.sta

Nejlepší herec

Zrovna teď jsem koukala na HBO na předávání zlatých globu kde Heath ¨vyhrál ocenění za nejlepší vedlejší roli ve filmu Temný rytíř..Je škoda že už tak talentovaný muž nemuže ukázat co vše v něm je..pro mě osobně je to PAN HEREC opravdu jeho výkon v roli Jokera byl neskutečný viděla jsem to nejmíň 10 a mužu se na to koukat pořád...Scháním všechny filmy ve kterých hrál a nějak nemužu sehnat film Candy tak kdyby jste ho nekdo mel tak prosím písněte děkuji...
  • Re: Re: R.I.P. Heath :(

Díky moc za informaci ;) určitě si to pohlídám
  • dada.

Re: Re: Re: R.I.P. Heath :(

Film Candy vyšel v loni v trafice za stovku.Teď ho mají za stejnou cenu v Knižním klubu(není podmínkou být členem).A ještě bych se podívala v Bontonlandu-tam tyto stánkový filmy taky mají.Taky zasílatelský obchod Popron nabízí filmy za zajímavé ceny-v loni jsem si tam objednala skoro všechny filmy s Heathem.Třeba Neda Kellyho tam měli za 50Kč.I když videokazety mají odzvoněno tak jsem tam sehnala Příběh rytíře za 22Kč.Raději bych tento film měla na DVD,ale je dost těžký ho vůbec někde sehnat.Byla jsem vděčná aspoň za kazetu.Tak to zkus,jestli chceš originálky.Čau.
  • Re: Re: Re: R.I.P. Heath :(

Já ho mám
  • ŠKODA HO..

škoda ho kluka krásnýho talentovanýho..:'( ještě tlik krásnejch filmů jsme mohli vidět..Zkrocená hora mě například vážně dostala..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit