Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • albopilosum

Heath Ledger

Byl to prostě skvělej chlap, nádhernej i talentovanej! Je hrozný, že je to už 1 rok od jeho hrozné smrti! Nikdy nezapomeneme *9*
  • flondynka

Je to rok=(((

Dnes je to rok co nás navždy opustil Heath Ledger.Milovaný,oblíbený,upřím ný,milý,
    prostě úžasný človíček.Byl nejen skvělý herec,ale i otec a muž.Je tu bez něho moc smutno,ale ještě těžší to musí být pro jeho nejbližší.Vzpomínejme na Heatha.Byl by rád kolik lidí na něho dnes myslí.Heathe:mám tě moc ráda a nikdy na tebe nezapomenu,navždy zůstaneš v mém srdci.Heath FOREVER. *9*
  • olga.j.

Re: Forever

nedá se to ani popsat je to strašné už jeden rok!My všichni ho ani osobně neznali a přesto nás to zamrazí, když si uvědomíme že je to rok, ale vemte si jak to musí být hrozné pro jeho rodinu(rodiče, manželku a dceru). *9*
  • Forever

Navždy ;(
    1 rOk :(
    *9*
  • kukas-ledger

Re: Budeš navždy v mém srdci

Moc hezky napsal jsi tento příspěvěk já ho mám taky moc ráda ale máš pravdu v našich srdcích nikdy nezmizí. *4*
  • Michelle

http://www.people.com/people/articl e/0,,20242281,00.html?xid=rss-fullc ontentcnn

článek je sice v anj, ale velmi krátký a snadný...
    Michelle zde vypovídá, že je to stále horší. Že zármutek je jako řeka, pokaždé jiný. Čím víc času je bez Heatha, tím víc jí chybí.
  • RIP

děkuji Bohu, že máme tolik filmů, které nás nenechají na tebe zapomenout a můžeme se kdykoliv podívat na tvůj krásný úsměv...pro mě bude pořád rytíř na bílém koni :-)
    (škoda že také nemůžu zapomenout na to, jak ho odvážejí z hotelu...)
    R.I.P.
  • klarusha-h.l.

forever (navždy)

We don't forget, because you are the best in the world! Rest in peace. Forever... :-)
  • Re: ...

samozřejmě , že někteří se tady scházeli i před touho smutnou událostí *3*
  • Výročí

R.I.P. Snad není třeba více dodávat.... *9*
  • ...

Heath byl prohlášený za mrtvého až kolem 21:30 našeho času, takže většina znás se tu smutnou zprávu dozvěděla až následující den. Od té doby se tu scházíme a vzpomínáme po celý rok, pro mě je to první diskuze do které jsem se zapojila a zároveň tak ponořila a zjistila jsem, že je fajn mít přátelé i na dálku s kterýma si můžu povídat nejen o Heathovi. Je to první výročí jeho smrti a určitě to bude to nejsmutnější výročí pro jeho blízké, takže smutněte, ale nepřehánějte to, přeci se nás to naštěstí netýká tak jako jeho ridiny.Vzpomínám.
  • už je to rok!

Tak je t už dnes,už je tomu rok co nás opustil Heath Ledger *9*
  • majka21

smutne vyrocie

tak, dnes je bohuzial prve vyrocie umrtie umelca, na ktoreho nedokazeme asi nikdy zabudnut. je to presne rok,co som prisla domov z poobednej sichty, sadla som si za pocitac, navolila som si stranku, ktora sa dnes vola topky sk. a dozvedela som sa sokujucu spravu, ze moj oblubeny herec Heath Ledger uz nie je medzi nami. cakala som hocijake novinky, ale na tuto, pre mna a aj pre nas vsetkych, nezabudnem nikdy.preto venujme nasmu milemu HEATHOVI TICHU SPOMIENKU. AHOJTE.R.I.P.HEATH.WE LOVE YOU
  • Re: Re: :(

Já taky no.. *9* chjo..já se uplně bojim zejtřka..do tedka sem si mohla ještě říct že prostě..ještě před rokem tu byl..ale po zejtřku..nwm bude to takový divný.. *9* strašně tu vážně chybí...je to hezký že se nás tu sešlo tolik...aspon vidí že na něj nezapomínáme...a tak to bude na vždycky... *4* R.I.P. Heath Ledger... *9*
  • piper002

Re: :(

Achjo:(...to budu zrovna ve skole..ale tak co, vezmu si ssebou svičku:D:D..ne to asi nepujde..ale zitra to bude asi pro hone lidi dost tezky..vidim kolik lidi tady prislo už dnes a zanechalo prispevek v diskuzi...jeho smrt se dotkla tolika lidi!:(
  • ajinta

:(

Tak zejtra presne v 9 dopoledne budeme vsichni drzet minutu ticha za Heatha *4*
  • 22.1

ano..jak tady píšete..zítra to bude rok...co nás opustil jak skvělý herec tak i určitě milující otec i přítel ,mažel Heath Ledger:(....věnujme mu tichou vzpomínku...vždy ho budemem mít srdích..vždy tam bude mít náký to místečko pro něho...doufejmě ze vyhraje toho oscara in memoriam...byl to vynikající herec..a ten jeho úsměv je nezapomenutelný....Heather Ledger 4ever!!! *4*
  • kniha o Heathovi

Již avizovanou knihu o Heathovi, která výjde sice až v únoru, si už dnes můžete koupit na adrese: http://metafora.cz/knihy/vydane?cat =21
  • ajinta

:o(

Normalne jak to tu vsechno ctu tak zacinam byt dojata. *9*
  • klarusha-h.l.

Tomorrow (zítra)

Zítra je to rok, co zemřel legendární herec Heathcliff Andrew Ledger ... Zítra by si měl vzpomenout celý svět na to, co se událo v noci 22.1.2008. Pro spoustu lidí se v tu chvíli zastavil svět. Je to smutné, ale bohužel pravdivé. Nemělo se to nikdy stát...Heath chybí a bude chybět spoustu lidem. Sice už jeho srce rok nebije, ale jeho filmy a slova zůstávají v naších srdcích pořád.Nikdy nezapomeneme...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit