-
Re: Re: Prooč?
ona si asi ,myslela, že v tom časopise je story o Heathovi *1* *1* ..pro tvou informaci, u nas vychazi casopis s nazvem STORY *1* -
Re: Prooč?
vzdyt rikala ze to je v casopisu STORY -
Prooč?
Díky že jsi nám řekla že vyšel časopis o něm a že tam jsou dvě stráánky ale jaký časopis jak se jmenuje???budu ráda když napíšeš díky -
Re: krásný článek about Heath
Už ho máááám *5* Krásný článek *4* Díky za tip *3* -
....
Ahoj byla bych moc rada kdyby to napsalo co nejvic lidi..tu spoved o Heathovi..prosim moc......prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii im poslete mi to na mail a kdyby chtel prispet nekdo nejakym clankem basnickou fotkou nebo tak tak taky muze.....dekuju.... hollywood1@seznam.cz *9* -
Re: Re: Fotky
Ahoj Anatt.Ty seš prostě fantastická!Už dlouho jsem tu nebyla a teď,když jsem si přečetla tvůj vzkazík,tak mám ohromnou radost!Už dřív,když jsi psala o svém nápadu to trochu na fotkách pročistit, jsem si říkala,že je to skvělej,ale neprovoditelnej nápad a ty jsi to dokázala.Tak doufám,že to vyjde.A taky doufám,že je u Vás už vše v pořádku-myslím tatínka!?!S těma fotkama to chápu,ale moc nepochopím,když vkládám fotky ze stejného zdroje,tak proč to jednu vezme a druhou ne.Měj se moc krásně,at jste doma všichni v pořádku a ať ti to vyjde s tím správcem a fotkama.Ahoj. -
Re: krásný článek about Heath
výborně?tak ot si musim koupit!mimochodem v nějakém bližším čísle Brava má být Heathův plakát..tak to hlídejte..Bravo vychází vždy ve čtvrtek jednou za 2 tydny -
krásný článek about Heath
Dnes vyšel krásný a velmi dojemný článek v časopisu Story o Heathovi. Je mu věnována celá dvojstránka a na konci časopisu je zmínka i o předávání Zlatých glóbusů. Doporučuji přečíst. Je to shrnutí více méně celého jeho zajímavého života. *4* -
Re: je mi hrozně
Noo...jen pro tvou informaci, v Austrálii, odkud Heath pochází, je angličtina úřední jazyk. *1* Ale jako nic proti...A fakt za tebou dojížděl, jo? Ještě řekni, že jste se seznámili na natáčení filmu Kletba bratří Grimmů, který se mimochodem natáčel u nás a fakt lehnu smíchy *3* ! Však v pohodě, hlavně, že jste oba uměli anglicky..(Ty by ses na oplátku měla naučit správně česky *3* ) A příště můžeš vydat třeba pohádkovou knížku: "Kterak jsem potkala Heatha Ledgera a jiné známe osobnosti" *4* ....Bože, to jsou dneska lidi! *9* -
Re: Zlatíčko
no a možná právě kvuli té největší dokonalosti musel umřít ale už nikdy se nenarodí tak dokonalí a nadaný herec jako byl on je mi to moc líto (i když sem ho neznala) ale co se stalo stalo se a už to nejde nikdy vrátit (bohužel) hráje no vlastně hrál asi nejlíp ze všech herců a hereček která znám (ale tohle je jen můj názor nemusí se vám líbit) -KONEC- *9* -
prosim
Ahoj chtela bych vas poprosit o mensi laskavost..budu psat kroniku o Heathovi a chtela bych poprosit jestli by jste ve wordu nenapsali vasi spoved(jak jste ho meli radi a takk) aby to slo ood srdce aspon na stranku tak do mesice..prosim vas udelej te to pro me..a hlavne pro Heatha....chtela bych znat nazor i ostatnich lidi..a muzete to klidne vyzdobit fotkama nebo neco ....prosiiiiiiiiiiiiiim *9* *9* mooooc prosiiim -
Re: Re: Zlatíčko
Určitě. Krásnější úsměv jsem ještě nikdy neviděla *3* -
Re: Zlatíčko
myslím si, že s tebou všichni souhlasí -
Re: Re: Re: Zlaty Globus
tak zkus toto http://www.youtube.com/watch?v=ujhW THizZqk -
Zlatíčko
Heath je majitel nejkrásnějšího úsměvu, osobité jiskry a talentu. Je to herec, který si získal nejen mě, ale i další miliony fanoušků, kteří na něj nikdy nezapomenou. -
Re: Re: Zlaty Globus
Děkuji ti jsi mooc hodna, ale bohuzel to nejde,nevím vubec proc...ale i tak dekuju *4* -
kdokoliv
kdyby chtěl někdo jen tak si promluvit ať už Heathovi nebo o něčem jiném,může si mě přidat na ICQ.budu rád,když se někdo najde.moje číslo je 467473439. -
Re: pan Herec s velkým H
Suprově jsi to vystihla *3* A musím se k Tvému názoru přidat. Byl to opravdu velkolepý herec...uměl zahrát každou situaci naprosto na jedničku! *5* Stále se musím dívat na 10 důvodů, proč tě nenávidím *14* -
Re: Re: Fotky
24.1....to je přístí týden sobota... -
Re: Fotky
cože? kdy budou ten film dávat? já to chci vidět..xDD