-
Re: čtyři pírka
Wow, bezva a díky za info. Tak to se mi krásně rozšiřuje sbírka Heathových filmů *4* Brzy je budu mít doma skoro všechny. Teď jsem si objednala Neda Kellyho, tak už se těším až dotazí *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Chodím, někde něco písnu, a někdy jen kouknu jak to tady vypadá *4* Ano, ty tady chybí *4* -
moc hezký film, začátek trošičku může nudit, ale druhá polovina to vyváží -
Re: Re: čtyři pírka
Já to neviděla ani to neznám, ale budu se určitě dívat, chci vidět všechyn filmy s Heathem...:)jsem na to zvědavá *4* -
zlaty globus
pardon.Heath ledger dostal zlatý globus za vedlejší roli ve filmu temný rytíř. -
Re: Re: Re: oskar
Ne počkej.Byl to zlatý globus.Pardon -
Re: Re: oskar
Ano.Psali to v blesku. -
Čtyři pírka je moc krásný film a taky první,který jsem s Heathem viděla *3* -
Re: oskar
Jsi si jistá že oskara a ne Zlatý globus? *3* -
oskar
Heath ledger dostal oskara za vedlejší roli ve filmu temný rytíř!!!Psaly to v blesku -
...
Ahojky,taky jsem moc ráda,že se Heath umístil v Globech,myslím,že se určo umístí i v Oscarech *3* Ale škoda,že si pro to nemoch přijít,je to smutný,moc tu chybí *9* Ale věřím,že to sledoval alespoň ze shora.... -
Re: NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Urážíš tím hollywood!!!!A i tím ostatní herce,herečky,zpěváky i zpěvačky!! -
čtyři pírka
v sobotu 24.1 dávaji na nove ve 21:50 čtyři pírka,tak se nezapomente divat *3* -
Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Ahoj Lino, ty sem chodíš pořád, já vim *3* tak ještě ta Ála a Anatt nám tu chyběj *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Souhlasím s Verčou. Já našla mrtvou babičku, a věř mi, že v tu chvíli si skutečně sotva vybavíš číslo na zachranku... Je to šílený šok a zmatek. Tak tady nesuď něco nebo někoho, co jsi patrně nikdy nezažila. -
Re: Shakespearův sonet
To je nádhera *4* -
Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Ahoj Gábinko. Moc tě zdravím *4* -
achjo..
Poprvé jsem viděla třed v televizi film který se jmonuje deset důvodů proč tě nenávidím a říkala jsem si že je to mooc pěkný herec a pka jsem se dozvěděla že už je mrtvý tak jsem se hned rozbrečela...a to bylo poprvé co jsem viděla jen jeden film od nějakého herce a pak jsem z toho byla tak smutná..jinak jsme ho vůbec neznala jsem z toho filmu a ted neumím zapomenoutr na to co se stalo...je mi strašně moc líto a chtěla bych to vrátit ale škoda že to nejde.nevcíte prosím vás kde bych si ten film deset důvidů proč tě nenávidím mohla stáhnout?? někde na netu??na youtube jsou jen ukázky aloe ne celé tak prosím poradtě...děkuju moc -
Re: :,(
Doják a ty smutné tváře Kate Winslet a jeho kamaráda JOaquina Phoenixe-ouvej. -
......proč????
sakra u nás už všichni spí a já ten křik musím držet v sobě...jak hrála ta hudba a místo Heatha tam šel Christopher, divím se mu , že se při těch slovech nerozplakal, protože tohle je fakt umění udržet pláč v takové situaci , a ještě mluvil tak, že to u mě vypadá na další bezesnou noc a brečení pod Heathovým plakátem ( už mě to ani nepřekvapuje )... *9* *9* *9* *9* máš pravdu Gabi, řekl to fakt krásně... *9* je mi z toho špatně... *9* *9* proč..... *9* *9*