Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabinka022

Re: kniha

Díky za info, už abych ji měla doma *4*
  • Re: Re: Jak dlouho ještě???

Smrt, se těžko hází za hlavu. Člověk nikdy nezapomene ale dá se s tím smířit. Vlastně ti ani nic jinýho nezbyde *3* Hlavu vzhůru. Bude líp a vzpomínej na to, jakej byl asi za života,koukej na jeho filmy připomeň si kolik toho dokázal a že nikdy neupadne v zapomění. *4*
  • Re: kniha

Tak tu musím mít *3*
  • piper002

Re: Jak dlouho ještě???

Bohužel to já neumím, říct si to je život...teda snažím se to tak brát, lae vzápětí se to zase vrátí..prostě to neumím jen hodit za hlavu..jsem dost vázaná na minulost..ale máš pravdu
  • piper002

Re: 1.místo

musíme:D..doufám že se Heath vyšplhá až na 1.mísot!..musí rozhodně
  • Re: Re: Re: je to doma

super,ted jeste toho oscara a je to *4* drzim palce
  • Re: Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...

ale to se pletes,nas jeho smrt nemrzi o nic min nez tebe,vsechny nas to mrzi dost,ale myslim ze jeho smrt se resila milionkrat tk proc to znovu rozebirat,a promin ale nemyslim si ze nebyt te pokojske mohl jeste zit,ty ju obvinujes atd ale tak zas na druhou stranu jak by ses chovala ty kdybys nasla nekoho mrtvyho v pokoji?jasny napises ze bys volala zachranku ale tak v tom stresu si ani nevzpomenes kde je telefon,ja nvm nastesti se mi to nikdy nestalo ale myslim ze je to sok a tak.nvm je to jedno,proste se stalo co se stalo,urcite me to mrzi ale rozebiranim jeho smrti ho neozivime,tot muj nazor
  • kniha

Brzy vyjde Heath Ledger: Ilustrovaná biografie - životní i profesní příběh talentovaného herce, doplněný o řadu fotografií 15. 02. 2009 *1*
  • gabinka022

Re: Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...

Rozhádat jsem to tady fakt nechtěla. Zjevně jsi vůbec nepochopila, co jsem tim příspěvkem chtěla říct. Nevim, proč se "omlouváš"(ironie, já vim)za to, že ses sem vetřela nebo co. Já tě snad vyháním? naopak jsem řekla, že jsem ráda, že se tu objevilo spousta nových lidí. To, co se mi nelíbilo, byl tvůj nevybíravý slovník a hlavně to, že se tu snad už posté rozebíralo čí to byla chyba. Můžeš z toho klidně vydedukovat, že tě jeho smrt zasáhla víc než mě, o to se tady přít nebudu. A řešit tady, kdo je déle jeho fanouškem mi přijde dětinské, ale když už jsi s tím teda začla, tak jsem se na to koukla, a fakt nechápu, jak jsi na to přišla. To číslo, které jsi porovnávala bylo zobrazení profilu,což s dobou fanouškovství nemá nic společného. A že jsem dokonalá si o sobě fakt nemyslím, jenom jsem znova nechtěla otvírat bolavé rány *9*
  • nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...

ty woe! tys tam snad byla ty blbko! :)
    tak damy, tady se fuckt bavim!!! *5*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...

promiň, že mě Heathova smrt očividně mrí víc, než tebe a jak jsem 23.1. ( den po jeho smrti ) řekla, tak taky udělám - NIKDY na něj nezapomenu a s tím, co se mu stalo se NIKDY nevyrovnám. Pro tebe možná ne, ale pro mně slovo NIKDY znamená NIKDY!...dneska to není ani rok po jeho smrti a jak vidíš, tak jsem se s tím nevyrovnala....NĚCO PROTI? Nerada bych tady byla za nějakého buřiče, kterého nikdo nebude mít rád, ale s tím nic nenadělám, protože jsem tvrdohlavá. *9*
    Chci se ti omluvit za to, že jsem se sem na osobnosti mezi vás k Heathovi tak drze vetřela...Jo a ta pokojská...promiň , že jsem o té chytré slečně, možná kvůli jejíž blbosti se to ani nemuselo stát, tak hrubě a nevhodně vyjádřila, ale pro takového INTELIGENTNÍHO a rozvážného tvora jsem lepší slovo nenašla ve svém cynickém a malém mozku...( ironie, samozřejmě )
    A to, že mě právě tady vidíš poprvé znamená, že jsem doteď Heatha ignorovala a neobdivovala atd..že?
    *10* podívej se radši, dřív než ještě řekneš něco ve smyslu, že jsi mě tady nikdy neviděla, kolik dní jsem fanouškem jo? a pokud dobře počítám, je to číslo ZHRUBA 4x větší, než to tvoje....
    DOUFÁM, ŽE JSI S MOU OMLUVOU SPOKOJENÁ, TY PANÍ DOKONALÁ... *3*
  • gabinka022

Re: Re: Re: Jak dlouho ještě???

Nápodobně *4*
  • gabinka022

Re: Re: je to doma

Myslíš si, že je vůbec možné, aby fanoušci, co chodí na tyhle stránky, o tom nevěděli? ach jo..a to by stačilo přečíst si pár starších příspěvků a zjistila bys, že tahle tvá poznámka je trochu nemístná. heath.4ever ví moc dobře, o čem mluví..stejně jako my všichni si přeje, aby Heath dostal Oscara in memoriam (posmrtně).
  • Re: Re: je to doma

Myslíš tím to, že na něj po smrti nemá nárok? Porotže jinak Tvůj příspěvek vůbec nechápu.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet

Gábi, tak ať se Ti u zkoušek daří. A hele Filda se ozval, to je fajn. No manžel byl úplně nadšený z Temného rytíře a tak je mu taky líto, že tak svělý a hlavně mladý herec zemřel. Jinak, že by se vyžíval v diskuzích, tak to určitě ne. Jen se rádi bavíme o filmech, prostě tím, že se na film podíváme to neskončí. Tak se měj hezky, zdravím stálice i nové fanoušky a někdy zase ahoj.
  • Re: je to doma

hele ty ehm ehm...víš to vůbec že Heath Ledger už nežije?..psalo se o tom v novinách a bylo to i ve zprávách...předávkoval se práškama.
    takže si myslim že už na oskara 22.února čekat nemusíš *9* ...je mi to moc líto
    Jo jinak holky jukněte se na GASPARD ULLIEL...je moooc pěknej *14*
  • gabinka022

Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet

Wow, tak to jsem netušila, že ty jsi filda...tak to jsem ráda, že jsi zůstal věrný tomuhle fóru..:)
  • heath.4ever

Re: Re: Re: Shakespearův sonet

tím fildou myslíš asi mě že?? *3* předtím jsem neměl profil,ale teď jo.jsem heath.4ever...a jsem rád že se fanklub Heath takhle rozšiřuje;)
  • heath.4ever

je to doma

a je to tady!Heath vyhrál Zlatý Glób v kategorii vedlejší role za roli Jokera v Temném rytíři!!Jsem rád,že to takhle kritici ocenili!Ještě držme palce na Oskara 22.února;)
  • Re: Re: Re: Emo anne?

A jaké nové informace by sis představovala když zemřel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit