-
Re: Re: Jak dlouho ještě???
Díky Gabinko. Ty jsi taky snad jedna z mála, kdo na této diskuzi uvažuje trochu reálně. Je to příjemné číst tvé příspěvky které mají smys. -
Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Budu ti držet pěsti,ať seženeš nějakou práci,která tě bude bavit a naplňovat.Chápu,že je ti z toho teď smutno,když končíš mateřskou,podle mě je to jedno z nejkrásnějších období v životě,i když jsem si ho zatím sama neprožila.Ale teď se můžeš dál radovat z děcka,jak roste a jaké dělá pokroky:)To máš dobré,žes nakazila už i manžela,já u přítele uplné pochopení nenašla,on mi vždycky říká,že jsem závislák,když mě vidí na těchto stránkách..ale nemyslí to špatně.Taky bych si přála,aby Heathovi vyšel ten Oscar a aby o něm byl natočený nějaký dokument.Jinak já osobně se mám dobře,teď mám zkouškové období,takže mám dost volného času a proto jsem tu teď pořád:)Doufám,že se ozvou i ostatní stálice.Měj se moc hezky. -
Re: Jak dlouho ještě???
Ahoj Lino, jsem ráda, že na to máme stejný názor. Navíc naprosto souhlasim s tim, že smířit se se smrtí někoho opravdu blízkého je nepředstavitelně těžší, jak s někým, koho jsme sice obdivovali a bezmezně milovali, ale osobně neznali..vím, o čem mluvíš.. -
1.místo
Heath je už na druhém místě celkem!Ta Miley Cyrus bude ale tvrdý oříšek co?ale to zvládnem;) -
Jak dlouho ještě???
Lidi, jak dlouho se tady ještě budete vrtat v okolnostech Heathovi smrti??? To je pořád jen proč? jak se to stalo, zda bylo možné mu pomoci, zda to byla nebo nebyla nehoda atd. Prostě Heath je mrtvej, a tím že donekonečna rozebíráte jeho smrt, otvíráte tuto ránu a ubližejete jen sami sobě, protože nad tím neustále přemýšlíte. Taky je mi líto že už není ale co nadělám? Když koukám na jeho filmy, řeknu si že je ho škoda ale prostě je to život. Musela jsem se smířit se smrtí člověka, který mi byl velmi blízký, zemřel tragicky a bylo mu 25 let. Vím co je to opravdová bolest když odejde někdo kdo byl skutečně součástí mého života a ne někdo koho jsem sice dost obdivovala ale znala ho pouze z plátna. -
Re: Re: Joker
no ono to v životě chodí všelijak, takže jsem ráda *3* -
Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Ahoj Gábi, mám se docela dobře. Letos mě čeká hledání práce, protože mi končí mateřská a z toho mám docela strach, protože tady na Moravě a v malém městě práce není.Trošku jsem z toho smutná, že už mám tohle krásné období v životě za sebou. Na Heathla vzpomínám a dokonce jsem nakazila i manžela. Plánuju, že si objednám nějaké tričko Jokera z Ameriky, u nás se bohužel neprodávají.Přeji si aby získal tu nominaci na Oskara a aby časem vznikl i nějaký film o něm. Musím to být hrozně těžké-dostat se do stavu v jakém on zemřel.Byla to tady opravdu nostalgie a našlo se tady opravdu hodně lidí na které ráda vzpomínám a to včetně Tebe. Ála se už opravdu dlouho neozvala i Anatt . Měj se moc hezky a určitě dej vědět, jak se máš. Ahoj Lenka. -
Re: Joker
To přece není žádné překvapení *3* -
Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Souhlas, souhlas a ještě jednou souhlas!!!! Přestaňte už se vrtat v tom co nemůžete změnit, vzpomínejte a nechte ho odopočívat v pokoji! -
Joker
Ahoj lidičky, tak Heath včera získal Zlatý Glóbus. Určitě zaslouženě. *4* -
j souhlasim s gabinkou,ja sem sice tky nechodim nejak dlouho ale tak nemusime resit co by kdyby,jasne za chvilu to bude rok co umrel a je jasny ze si na to kazdej vzpomene,ani ja,ale s rocnim spozdenim tady vykladat jak za to moze uklizecka,blba olsenka atd.je fakt mimo,jak rikam je to coby kdyby,ted uz je jedno jak to bylo zivot mu tim bohuzel nevratime -
Re: Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Bylo to myšlený tomu konkrétnímu příspěvku, na který jsem reagovala...za to množný číslo se omlouvám, myslela jsem to spíš obecně, ty jsi Olsenku nerozebírala, tak promin. -
Promin, ale proc mluvis v mnoznem cisle?my mluvime sproste a neco o pokojske a olsence?..já se jen vyjadřila k tomu hloupemu(bez urazky) komentaři...jinak to vidim asi stejne jako ty -
Re: Re: Shakespearův sonet
Já jsem o tom taky přesvědčená *3* jinak jak se máš Lenko? Včera jsem si pročítala celé tohle fórum uplně od začátku a byla to fakt nostalgie..uvědomila jsem si, že jsem tu už dlouho neviděla spoustu lidí, jako třeba Álu, Linu nebo třeba fildu...ráda bych si mezi spletí nových obdivovatelek přečetla i něco od nich nebo třeba od tebe..:) měj se moc hezky -
Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Nerada bych se někoho dotkla, ale tyhle příspěvky už mi prostě lezou na nervy...vy se tady zjevíte rok po jeho smrti a rozebíráte co by kdyby, mluvíte sprostě, a spekulujete o ňáky pokojský a Olsence, přitom víte houby, jak to tenkrát bylo, stejně jako my všichni ostatní..jo, my to tady taky řešili, jenže bezprostředně po jeho smrti, kdy to bylo ještě čerstvý..teď už mi to přijde trochu mimo mísu, navíc od někoho, koho tady vidím poprvé...není to nic proti tobě, každý sem může přijít a napsat svůj názor. Jsem ráda, že poslední dobou to tu trochu žije, ale zkrátka si myslim, že okolnosti jeho smrti už by se tu fakt řešit nemusely... -
úžasnej
Miluju... Nejúžasnější herec. Jenom škoda, že umřel. Ale prostě nádhernej, milej, nemam slov.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: bude nové video
*Heathovi *9* *3* -
bude nové video
jinak...vyrábím video s Heathem, tak vám potom dám odkaz...ale bude hotové až za pár dní...UPOZORNĚNÍ PRO TY, KOMU HEATH CHYBÍ: u toho videa asi neudržíte slzy, protože u toho hraje krásná hudba a ty záběry vám nedovolí nebrečet... *9* *9* nemůžu přece dělat veselé video o haethovi, když jeho osud nebyl veselý vůbec...kdyžtak můj blog, kdybyste mi něco chtěli napsat nepo tak www.myexxxtra.blog.cz mám design s Heathem... *4* ... *9* -
Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
ale ona nemohla vědět, že je mrtvý! vždyť byla to jen pokojská a žádná lékařka...jako napadlo by chytrého člověka volat nedostupné a ještě blbější Olsence? snad měla zavolat záchranku ne? *16* *16* -
Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Uvědomuješ si vůbec co říkáš? *1* když našla Heatha už mrtvého, tak by nepomohla ani zachranka..ale zajimavy, pokud treba jeste byla sance na zachranu, myslim ale ze ne..ze uz prostě nebyla nadeje