-
Re: Re: je to doma
No tak tento příspěvek je fakt trošku mimo (bez urážky).Většina lidí ví že umřel.A i přesto již skoro rok,lidi co sem chodí pravidelně,diskutují o tom,že doufají že Heath získá oskara,protože ho všichni máme rádi a oskara in memoriam si určitě zaslouží a to ne jen za roli Jokera.To že umřel není důvod zapomenout ne?A na to jak to dopadne si určitě počkáme.Výhra Zlatého Globu by mohla být předznamenaní že to pro jeho fanoušky dopadne dobře. -
Golden Globe
Právě jsem dokoukala předávání Zlatého Glóbu..fakt hodně dojemný :( A ta poslední věta "He will be eternally missed..but he will never be forgotten"..moc hezky řečeno *9* -
Re: Zlatá glóby - video
http://www.youtube.com/watch?v=HUzV F7VLM0M&eurl
tenhle odkaz bude přesnější..ten tvuj mi nejak nejde..takže pro všechny -
Re: Zlatá glóby - video
Já se zrovna koukala na video z předávání právě...a viděla jsme tam Kate Winslet a zdálo se mi že plakala když za Heatha přebírali cenu..není divu..já taky *9* -
Re: je to doma
super super super!! *4* ..koukala jsem se na video z předávání, a prostě mi vhrkly slzy do očí...rozhodně doufám že toho Oscara dostane..prostě musí..určitě:)) -
Zlatá glóby - video
Video z předávání Zlatých glóbů:
http://www.youtube.com/ watch?v=udDYFz9dheg&eurl=http://kul tura.idnes.cz/zlatym-globum-kraluje -milionar-z-chatrce-a-kate-winsleto va-poi-/filmvideo.asp?c=A090112_063 702_fil&feature=player_embedded
Tak na to jukněte *14* -
Re: kniha
Páni, tu chci mít:) -
Re: Re: Sorry
Přesně...chápu sice, že tím že jsi zjistila že je po smrti, tě to možná pak více mrzelo..ale myslíš, že kdyby nebyl, že by si nezasloužil být na prvním místě?Byl to velice talentovaný herec a užasný člověk..dokázal toho spoustu, rozhodně více než Ashley Tisdale(ač ji mám taky ráda) nebo Miley Cyrus...byla to opravdová osobnost, a tak by to bylo, i kdyby byl ještě s námi..ač tomu tak bohužel není.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet
tak teď už to víš;)neboj,já tady budu pořád..Heath is our Hero -
Re: Sorry
a to něco mění?? -
Sorry
Sorry......před pár dny jsem zveřejnila tento komentáž:
,,Hraje sice dobře. Ale vyhodil s 2.místa Ashley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A šplhá se na místo Miley to nemůžeme dovolit!
Odpovědět na příspěvek"
Nevěděla jsem že je po smrti. Sory......... *9* -
ty si myslíš že já velký fanoušek Heatha nevím že zemřel??!!in memoriam ti asi nic neříká že?neznamená že někdo umřel tak se po něm slehne zem a zapomene se...ale my,jeho věrní fanoušci víme své...tímto je zdravím;) -
Re: Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
Nech číslo číslem, vždyť je to fakt jedno. Spojuje nás láska a obdiv k Heathovi a to je to nejdůležitější *3* -
Re: Re: 1.místo
Ahojte, jak bych mohla být nápomocná aby se Heath dostal na orvní místo? *7* -
óóóóóóó!!!!.... *8* *8* *8* *8* BIG SMILE AND HAPPY EYES!! *4* *4* *14* -
Re: 1.místo
Miley?....pche... *8* ta Heathovi nesahá ani po kotníky... *13* *15* -
Je vidět jak toho o jeho smrti hodně víš...on se nepředávkoval...sakra...už mě to fakt štve všichni z něj dělaj strašnýho fetáka...(tim tedka nemyslim tebe)....pořád se všude píše jak se předávkoval nebo tak něco..ale dyt to přece neni vůbec pravda.. *10* *9* ..jinak taky moc doufam že toho oskara dostane...určitě si ho zaslouží víc než kdokoliv jinej... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: nebýt blbé pokojské, možná se to nemuselo stát...
jo...s tím číslem jsem se spletla... *9* *8* ....ale víš co? já říkám že jsem fakt tvrdohlavá a za svým názorem si stojím, ale já už o té smrti budu mlčet a nechám si ty svoje občas nesmyslný kecy pro sebe...myslíš, že to bude lepší?... *3* -
Tak ta mi nesmí chybět... *1* je to super že Heath získal ten globus...moc si to zaslouží byl prostě super!...nejlepší *4* *9* -
Re: Re: Re: Joker
To máš pravdu *3*