-
Re: Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera
každy si mysli sve!!co jsem ja slyšela tak v jeji prosech to moc nebylo!! -
youtube.com
www.youtube.com/user/ennisdelmar17 -
Re: Re: Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera
úplně s tebou Álo souhlasím, myslím, že by se možná dali zase dokupy už když byl mimo těch léků čistý. Je vidět, že se umíš vcítit do pocitů jiných a já bych si i přála,aby se jinak Michelle dařilo, protože s jejím úspěchem si vždy připomene i ten Heathův. Zdravím! *4* -
ano souhlasím s tebou Lenko, myslím si, že tvořili perfektní dvojici než nějaká m.k., tak michel vůbec nesahá po kotníky. Někde jsem četla, že se k sobě chtěli vrátit, tak možná jí to trápí o to víc a protože ten rozchod netrval zas tak dlouhou dobu, tak na něj stále myslí. Třeba na něj myslí tak moc, že si ho představuje před sebou, musí prožívat něco hrozného. -
Skvělej herec
Heath Ledger byl skvelej herec,hlavne ve filmu Deset důvodů proč tě nenávidím,je vážně škoda že umřel,je nejlepší!! *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera
Prosím zamysli se nad sebou, není hezké o Michelle mluvit jako o k...., když to byla jeho láska,kdy jejich vztach byl spečetěn dcerou. Mě osobně se jako pár moc líbili a fandila jsem jim, myslím,že nějaký důvod proč se s ním rozešla měla a to,že se s tím těžko smiřuje taky značí, že ho stále milovala. Jinak díky za příspěvěk. -
Re: Re: Duch Heath Ledgera
ja věřim na posmrtny život ale to že jeho duch přišel zrovna za tou kravou michale!!tak tomu neveři..když se s nim rozešla tak co chce..možna přišel za jejich dcerou ale z ni určitě ne to by rychleji šel za mery-kate!! *13* -
Re..mísTo
OnO je tO ceLkEm jeDno..to mísTo *15* AlE HeatHa buDem míT ráDi poŘád:) *3* -
Souhlasim s Kačšínkem!!
10.mísTo!!Už přehnaný..i HiltoNka je výš..:( *9*
ČuS liDi.. -
Herecká kariéra
byl to moc moc dobrý herec ,mám ráda filmy jako příběh rytíře,kletba bratří Grimmů a pod........ -
No ukradený ti ty cípku není, jinak bys mě tak sprostě neurážel, tak se jdi vycpat -
Ať odpočívá v pokoji
Heatha Ledgera jsem objevila před nedávnem takže jsem o jeho smrti nevěděla a když jsem se to na téhle stránce dočetla tak mě to dost šokovalo.Je to škoda myslím si že by jsme se určitě mohli těšit na vynikající herecké výkony,kterých měl opravdu hodně.Je ho škoda mám ho moc ráda *14* a nevadí když nebude v nejlepší desítce.Lidi co ho mají rádi si sem vždycky najdou čas zajít.(Já jsem tu teď každý den) *4*.Tak ať Heath odpočívá v pokoji. *9* -
Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera
tak ted sme fakt setrela *15* .
jenom nefim proc mi to je fakt ukradeny tak se snaz dal sferomonovana kravo nebeskááá s inteligeni uziteho hjzlpapiru!!! *16* -
Re: Re: Duch Heath Ledgera
Nejvíc z celého tohohle fóra tam straší tobě, ty zakomplexovaný vtíravý degene -
Re: Re: Re: !!!
Jinak nezbývá než ti poděkovat, že svojí častou i když nevítanou návštěvností,posouváš Heatha zpět nahoru *1* -
Re: juhu
To si vážně myslíš, že sem lidi přestali chodit kvůli Tobě??? Řeknu to asi takhle, když Heath zemřel,tak prostě návštěvnost hodně stoupla. Když už je to nějaká doba,tak už Heath pro některé není tak aktuální ale jsou i tací kteří zůstali. Takže si nefandi.... -
Re: Duch Heath Ledgera
myslim ze vam vsem strasi v bedne!!!!!!!!!!
*1* -
Re: Re: ***
co to kecáš? co bych měla zachranovat? jenom ti říkám svůj názor.. -
Já tomu věřím. Sama jsem to zažila. Opravdu je to možné. Mají spolu dceru a to je veliký důvod, aby jí tím řekl, že je stále s nima... atd. Sice chápu, že to zní asi dost divně, ale opravdu se to mohlo stát. A nebo to mohl být jen Michelle-in výmysl. Třeba chce na sebe jen upozornit. Ale to se asi nedozvíme. I když třeba jo. *3* -
Já na tohle věřím.Myslím že to možné je.