-
Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera
také se mi stalo, že když zemřel děda tak spadla soška, slyšela jsem i od známých spoustu takových podobných příhod. Ale ve skutečnosti se mi tomu moc věřit nechce, nevím možná je to proto, že to neznáme a vlastně z toho neznámého máme strach, nebo tak něco. -
Re: Re: Duch Heath Ledgera
Máš pravdu zní to docela divně, ale myslím, že duchové se asi opravdu chodí loučit s těmi, které znali, i když v tomhle případě to bude zase kachna.
Stalo se mi, že když zemřel děda nebo teta, tak se zastavili hodiny nebo něco spadlo z police na zem, ale to pořád není důvod, abych na tyhle věci věřila. -
Re: Duch Heath Ledgera
Já jsem taky dost racionálně založená, i když názoru, že existuje něco mezi nebem a zemí, se úplně nebráním...máš pravdu, bylo by to docela hezký, ale konkrétně tomu, že duch Heatha navštívil Michelle, nevěřím. -
Duch Heath Ledgera
Co říkáte na to, že prý duch Heath Ledgera navštívil Michelle Williams? Věříte na podobné věci? Myslíte si, že duše člověka přežívá dál a než bude patřít jinému tělu dělá nejdříve pořádek s tím životem minulým? Já jsem docela racionální člověka a tyhle věci jdou mimo mě, ale už jsem něco podobného v mém okolí slyšela a na jednu stranu by se mi to líbilo. -
Re: pořadí
Moc hezky si to napsala... -
pořadí
Ano souhlasím s holkama, který tady citují, že o pořadí vůbec nejde, ale že jde o kvalitu člověka.
To, že člověk zemřel, tak přece neznamená, že na něj zapomeneme a budeme dělat jakoby vůbec nebyl.
Dobří přátelé a lidé kolem nás se poznají někdy, když se stane něco špatného atd....
Čas pak ukáže koho stojí za to mít rád.
Sice jsem trošku odbočila, než je u mě zvykem, ale bylo to psané pro člověka, který tyhle stránky navštěvuje, protože se asi nejspíš hrozně nudí a baví se tím co příště přihodí do příspěvků. Je to smutný, že nepochopil, že na pořadí vůbec nezáleží, protože jaké měl Heath herecké kvality a ostatní věci, tak tohle vědomí, nám stejně nevezme, takže jestli si myslí ten dotyčný, že vyhrává on nad náma, tak se ve skutečnosti velice mýlí. *3* -
Re: konečná
Divím se,že na takovýhle příspěvky vůbec reagujete...proč to prostě nenecháte plavat? Ono by ho to přestalo bavit... -
Re: Re: Re: !!!
no tak je destatej no a co??vite kolik je tu lidi tak to zas tak neprezivejte!!az bude sty tak pak to budu resit!a sorry ze tu tak caso nechodim ale nemuzu nemam net!!nam doma totiz se zkazil! -
Re: Re: Re: Re: !!!
Přesně tak. Mě je také jedno, na kterém místě Heath bude. I kdyby byl poslední, tak sem stejně budu chodit. V tom nám nějakej ubožáček zabránit nemůže! -
Re: juhu
Jediný degen jsi tu ty.. I kdyby byl poslední.. TAK CO??!! Důležitější než pořadí je, že je tady pořád strašně moc lidí (a já jsem mezi nimi), kteří na něj pořád vzpomínají. V dobrém. Měli jsme ho rádi, tak mu dej pokoj. Už si to zaslouží. Dej si alespoň pozor na hrubky.. Jestli na to bude stačit tvoje chápání. -
Re: Re: Re: !!!
Mě je úplně jedno jestli bude na konci stovky, budu tady chodit pořád a rozhodně to nezmění nic na tom,že to byl nadaný herec, pěkný chlap a určitě i milý člověk. Narozdíl od tebe, ty machírku s IQ tykve. -
Re: Re: !!!
haha het je desatej a namydlenej jak francouzsky pudl. uz jen cekam kdo ho vystrida. a mas pravdu zato muzu ja, ale nepovim jak pac by to uz nebylo tajemstvi. *1* pacek shledacek nekde na konci stovky. *15*
*8* *10* *5*
PS: stejne ste se na nej vysrali!!!!!!ja jediny sem mu psal komentare!!!!!! *4* -
Re: Re: Re: juhu
Dík Lino za support *3* -
Re: !!!
Já osobně se nestydím, protože sem chodím pořád stejně často...spíš mě to strašně udivuje,jak je to možný...určitě v tom má prsty ten ubožák... *16* -
Re: ***
jestli se ted snazis neco zachranit,
mam pro tebe jen tri slova.
*1*
*5*
Uz je pozde!!!!!!!!!! *8*
*16* *15* *1* *1* -
Re.:!!!
9.mísTo taM má bEjT..;) -
!!!
.místO!!NeStydíTe sE??:D:'(
:(://
čaU liDi.. -
panebože co to je??? přijela jsem po pár dnech a nestačim se divit.. takže TY co píšeš tyhle nesmysly.. to, co tu děláš mi mozek vážně nebere.. to se nestydíš sám za sebe?? já bych se na tvém místě na sebe nemohla ani podívat.. podle mě seš prostě hloupý člověk.. už podle tvého vyjadřování i podle tvého pravopisu..najdi si holku, nebo kamarády a dej nám pokoj.. zlejšího a zákeřnějšího člověka neznám.. a jestli ti to ještě nedošlo.. nikomu tady nelezeš na nervy, ani nikoho neštveš.. spíš se ti všichni smějou.. přeju pěkný den.. *4* -
Re: Re: juhu
to jen kopiruju s jinejch webu. nejsem blby abych to psal. *15*
spaming is heaping a tenhle sku..eny web proti tomu neni zajisten. a co s tim udelas : hovno. *16*
psychous s tebe nebude ale ze sem dnes vstal brzo asi zjistila s casu pridani komentare, ze. takze sem vlastne blba jak táááágo.
kua kdo ma spat kdyz po pate svita, rano wara stejne nikdo nehraje a jeste k tomu byla kosa. takze si ty svi radomy chytry pi.oviny strc do prdele pac ti jebe z hladu. (se rano aspon najez kravo)
*8*
s furt tu nejsem, mam i jinou zaj. cinnost ale pravda je ze si furt tec 10min najdu abych vas mohl nasrat. hehehe *15* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: juhu
Gábinko teď si to trefila