Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Omluva

Tebe se tento příspěvek netýká.
  • Re: Omluva

Omluvit by se tu měl úplně někdo jiný. Ty si bránila čest skvělého herce a člověka, kvůli kterému tohle fórum vzniklo a kvůli kterému sem všichni chodíme. Takže TY se neomlouvej.
  • Re: Omluva

omluva se přijímá
  • Omluva

Vážení a milý, omlouvám se všemm, že jsem se nechala tímto bezcharaktením blbečkem vyprovokovat, a rozvedla jsem tu hlavně mezi sebou a tímto primitivem, diskuzi která nikam nevedla, a zbytečně jsem přispívala k tomu,aby tady těch příspěvků od něj přibývalo.Kdybych ho ignorovala, udělala bych líp.Ale asi jsem se nechala nějak strhnout...Je mi upřímně líto, že jste to museli číst.Mějte se všichni krásně. Lina
  • jako..

hej tak jako tady je to teda síla..nechápu proč se tady hádáte.heath se musí obracet v hrobě.se nad sebou trochu zamyslete co tady píšete.některé komentáře jsou fakt hrozný a vůbec to sem nepatří.já myslím že tady to je pro fanoušky a ne naopak...někteří by se měli vzpamatovat...nebyl jsem tu asi 2 dny, ale stihlo se tady toho opravdu hodně...je to hnus..sem radši ani nepište... *13*
  • Re: Re: Re: Re: Re: dvavjednom

já jsem to pochopila moc dobře, ale myslela jsem, že zkrátka půjdeš někam jinam.
  • je je je

Muj ty bože tady to vypada!!
  • Re: Re: Skóre

Tak z Tebe je pro změnu claire? Docela Ti závidím tu energii, ale jinak jsem už vše řekla.
  • Re: Skóre

lenko32 máš pravdu proč se hádáte *7* prostě takový dementyco mu nadávaj ignorujte.Jo a BarU JAKÝHO BLBCE SI MYSLELA *7*
  • Skóre

Lidi co blbnete? Vždyť mě to tady připadá jak v soutěži kdo z koho bude mít lepší odpověď a navrch. Chápete to? Šlakmatrafi bude pořád rýt a nemá cenu mu něco vysvětlovat, protože mu jde o provokaci a ne o ot jestli máš nebo nemáš pravdu.

co má tohle jako být..? nebyla sem tu pár dní.. a vy se tu mezi tím sežerete.. *1* jinak bych řekla, že bude lepší toho vola ignorovat.. nejhorší srážka v životě je prostě srážka s blbcem.. to víme všichni.. a tohle děcko, je zářným příkladem..
  • Re: Re: Re: Re: Re: dvavjednom

si teda troufas, nejaky hard naroky, ty budes poradne rozmazlena ulitla 30 leta sflustrovana slepa koza. ale plati pokad ten barak muzu i s tebou vystrelit na mesic. tam totiz het patri do vesmirne prazdnoty *3*
  • Re: Re: Re: Re: dvavjednom

ze si s ni chci pokecat byl vtip kua. uznavam ze spatny ale vtip, a tys to zase nepochopila. pro tebe urcite pochopeni nemam spis naopak *1*
  • Re: Re: Re: Re: dvavjednom

Tím jsem chtěla říct, že když už mluvíš o bytě Heatha, tak leda tam bych s tebou pokecala protože bych při té příležitosti mohla uctít jeho památku na tvé náklady a za výše stanovených podmínek
  • Re: Re: Re: dvavjednom

Tak jo. pošli pro mě soukromé letadlo,pro tebe pokuď tedy poletíš sem mnou neprůhlednou bednu,aby se mi ten let neznechutil z pohledu na tebe,samozřejmě je to na tvoje náklady když už si mě pozval, a já se do Heathova bytu ráda podívám,a při té příležitosti, aspoň budu moct u jeho domu zapálit svíčku a položit květinu. Takže mi prokážeš oborovskou laskavost. Kdy teda mohu čekat že vyrazíme? Opakuji bedna bude neprůhledná a já se zato snížím k tomu, že s tebou sem tam,prohodím nějaké to slovo. Taky bych ráda fešného pilota, ať si spravím chuť. Mimochodem vzhledem k tomu, že si sem zřejmě začal chodit až po jeho smrti abys prudil, nemůžeš vědět, že on měl vždycky spoustu fanoušků, a tak to zůstane i nadále
  • Re: Re: Re: dvavjednom

Myslela jsem, že se k té tvé discusi nepřipojím, protože jsem se k tobě vyjádřila už hodněkrát, ale měl by sis uvědomit, že pokud sháníš někoho na pokec, tak bys měl jít na chat, tam si určitě pokecáš, myslím si, že jsi na špatné adrese, tohle to jsou stránky herce, kde by měla discuse směřovat k němu a ne k tomu, aby ses tady uspokojoval tím, že si pokecáš a sem tam o něm prohodíš ty slova co říkáš. Já tě urážet nebudu pro mě jsi člověk, který to nemá v hlavě v pořádku, když něco takového jako ty napíšeš. Víš je to opravdu hodně smutný, že jsou lidé tak bezcitný jako jsi ty, určitě jich je víc, ale ty sem alespoň nelezou a neukazují, že nemají cit a pochopení pro druhé. *13*
  • Re: Re: dvavjednom

o cem-koli. tady je mrtvo jak u heta v byte. *1* .vsichi ostatni v top10 maj vice prispevku, nebo maj vic fanousku ale tady kdyby se ten chcipacek neodebral na vecnost tak o nej niko nezakopne ani nikdo na nej neplivne (muj pripad) *15*
  • Re: Re: Re: Re: film

Myslíš že není čím se chlubit když člověk doroste z puberty?Nemám ten pocit. Co se týče tvého pravopisu a ukojení mých choutek jak píšeš, tak o to mi rozhodně nejde. Akorát když je člověk debil, a navíc negramot, je to vražedná kombinace a nedá se to číst.
  • Re: dvavjednom

A o čem bych se s tebou jako měla bavit????
  • Re: Re: Re: Re: Re: film

Stále si neodpověděl na moji otázku. Teď budeš akorát kecat kraviny. No, být tebou tak bych slovo rozum raději nepoužívala. To se tě netýká. A já stále čekám na odpověď. Když si tady tak bravurně rozebral slovo štěk, v případě H.L.určitě mi i zdůvodníš v kterém filmu si zaštěkal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit