-
dvavjednom
posledni dobou sme tady jen my dva. je to jen navrh ale co kdybysme si nasli nejaky klidny mistecko a vsechno si to vysvetlily *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: film
zase plati ze trefena husa (v tomhle pripade koza) nejvic kejha, pak nefim kde beres tu jistotu v toliko pripadech. v koute si nepripadam a verim ze je to vsem uplne fuk jenom ty tu musis mlets ty svoje p.c.v.ny ktere stejne nikoho nezajimaj. naopak davam navrh hlasovat o hlasovani zdali je vubec lina svepravana *15* -
Re: Re: Re: film
no to se teda nemas cim chlubit ze mas pubertu za sebou hlavne zes rozumu moc nepobrala. pokud de o to tve radoby dokazovani plati to na co reagujes, takze klidne spolykej prasky na ukldneni, mne to nechava chladnym *1* -
Re: Re: Re: film
Oprava: Frustrovaná nejsem ale tlustá taky ne. Určitě jsem mnohem inteligentnější než ty, a myslím že většina členů fóra mi dá za pravdu. Navíc jsem tě hezky zahnala do kouta což je skvělý *1* Což mnohé zde určitě potěší -
Re: Re: film
Tak 30 let mi není ale pubertu už mám za sebou. Tlustá ani slepá taky nejsem, ale hlavní pro mě je, že podle očekávání, neznáš odpověď na mojí otázku. Tím pádem předpokládám že o Heathovi nevíš ani ň, a jen se snažíš tady spusit bouřlivou diskuzi aby ses pobavil na náš účet.Jsi ostuda lidstva, a pokuď na mou otázku neodpovíš, budu mít pocit sladkého vítězství *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* -
Re: film
hadat se s 30letou flustrovanou slepou kozou, ktera od rana do vecera tlemi na hetovy pi.oviny fakt postrada smysl. ma ucta -
Re: Re: Re: pokec
nepisu proto abych ukojil tvoje pravopisne choutky....ses vubec normalni, stouhle perverzni uchylkou zit (se di zahrabat) *14* -
Re: Re: pokec
Koukám, že jsi vyznavač sms zpráv *1* O pravopisných chybách, se raději vyjadřovat nebudu.Ale fakt je, že žák 3. třídy, je na tom pravopisně líp -
film
Docela jsem zvědavá, který jestly vůbec nějaký film nazveš Heathovým hereckým štěkem. Protože jsem si 100% jistá, že ti to vyvrátím *1* *1* Opakuji, že chci název filmu a navíc postavu kterou v něm stvárnil.Když máš o něm takové zdroje, jistě to pro tebe nebude žádný problém.Počítám, že s tvým IQ nazveš štěkem Zkrocenou horu.... -
Re: Re: Re: ...
A když už tady píšeš takový moudra, když si projdeš jeho filmotéku, tak zjistíš, že těch štěků zas tak moc nebylo. Ve většině filmů hrál hlavní roli.A pokuď nehrál hladní roli, tak vedlejší. Ale na nějaký štěk si opravdu nevzpomínám. Můžeš mi prosím napsat film ve kterým hrál podle tebe štěk? -
Re: Re: ...
Prosímtě, co jsi měl z češtiny? Tady je vidět tvoje inteligence. Bůhví, jestly máš vůbec ukončené základní vzdělání *1* -
Re: Re: ...
A proč odmítl hrát Alexandra nebo hlavní roli v Tahle země není pro starý? Proč? Protože si mohl vybírat a taky to dělal, a dělal to pro to, že hrál k vůli sobě. Takže to co píšeš je jen zase nesmysl a věc, která má jen jeho fanoušky vyvézt z míry. *14* -
Re: ...
snato kapla sherloku, ale uplne vsechno neni zas jen moje prace. tolik casu na blbosti fakt nemam jen sem se vcera krapet nudil. a mimochodem het nebyl herec. byl to skur.enej total opruz flakac tak ho matka vysupala do prace. ke sve prvni roli se dostal pres postel pac vlastne nic jineho ani neumnel (s reziserem v posteli, hnusna predstava jenze reziserovi se to libilo). takze mu reziser daval dalsi a dalsi 30s steky ve svych filmech. a kdyz het chtel zkusit neco noveho zase sel pres postel, proto se rikalo ze het zna vsechny jenom ze zadu. Pro.ukal se vsemi temi filmy (proto jich moc nebylo)takze se vlastne nedivim ze se zasebevrazdil. no co na plat takovy jako on tu fakt uz nebude *1* *1* *1* *1* *1* pro ty rejzy to musi byt uleva co -
Re: ...
Taky mě to napadlo, zvlášť když je to ve stejný den a skoro ve stejnou dobu. Je to hloupé a ubohé. Jo lidi jsou různí, ale my si tím nezkazíme pohled na tak skvělého herce jakým Heath-byl. -
...
Beztak se tady jediný člověk schovává za víc přezdívek...není vám to lidi divné? Celou dobu tu byly vesměs kladné příspěvky a najednou tohle? Směšné. Proboha, proč tomu dotyčnému nedojde, že o jeho názor tady nikdo nestojí???? -
Hodně laciný hochu...tahle rádoby chytrá a přitom úplně chaboučká dějepisná vsuvka můj názor na to, že seš úplně vymaštěnej a nechutně zlej člověk, skutečně nezmění. Jo a prosím tě, příště bez hrubek, jo ? nedá se to číst *4* -
Re: Re: ko.....
když nemáš slov, tak zavři hubu.. -
noo.. moc pěkný.. .. jenom malá oprava.. věrozvěsty sem pozval kníže Rastislav, ne Václav.. když už o tom píšeš, sežen si správný informace.. přeju pěknej den.. *3* -
Re: pokec
a fakt diky ze si davate takovou praci s hodnocenim mych clanku ( mam je v TOP3). fakt mne to dojima. miluju vasvsechny a chtel bych podekovat opicim, ze dostali skveli napad a slezli ze stromu a zacli chodit vzprimene. chci podekovat prvnim zemedelcum v urodnem pulmesicu v mezopotamii protoze ted je obdelavani pudy snazsi. dekuju egyptanum bez kterych by tu nebyly tak krasne piramidy. dekuju alexandru velikemu za rozmach helenisticke kultury do celeho tehdejsiho zanmeho sveta. dekuju archimedovy za jeho bezvy fyzikalni zakon. dekuju rimskym cesarum ze vykopaly barbary z nase krasne zeme. dekuju spartakovy ze nakopal rimany. dekuju za stehovani narodu pac s tim sem prisli nasi predci, jinak bych nejspis byl nejaky ryzozrout klepajic zimu na sibiri. dekuju premyslu oracovi ze nechal pluh a stal se ceskym knizetem. dekuju libusi ktera prorokovala nasi zemi zarnou budoucnost. dekuju knizeti Vaclavovi ktery sem pozval zverozvesty a tim do nas vtloukal gramotnost. dekuju marcu polovi ze privezl z asie sqele veci jako spagety. dekuju mongolum a potazmo hunum ze to na vychod od nas trochu procistili. dekuju krizakum ze nechaly muslimi v palestine aby bylo dnes naco koukat v televizy. dekuju .. kua to uz je tolik hodin. takze bye a pokracovani priste. *14* i love spam *14* -
pokec
pro ty co by si chteli pokecat o tom zasr.nem vym.d zkur.enymu kurbur.ovy uvadim sve icq: 257961425. ale pomalu na mne je mi 85 a dost pomalu ctu. tak zatim a ozvetese