Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • banik

*14* *14* *14* *14* AT ZIJE ANTI-FANS *14* *14* *14* *14* *14*
  • vstanu a oparim se cajem

sem precetla 2 strany a z fansite je presne opak. tech urazejicich komentaru vypovidajici pravdive jaky to byl ocas je 2x vic a tak to ma bit pro zachovani objektivnosti. takovy prachobicejny (ted je s neho fakt prach)magor si nezaslouzi ani abych sla na jeho web pac cely to je na pi.u skur.i.yn jeden zamrd.ny. *16*
  • Re: Re: Re: :-)

holky chtěla bych se vám omluvit a moc mě mrzí co jsem napsala a je mi líto co se mu stalo-jestli vám tu budu hodně vadit tak půjdu pryč,ale stejně mě to moc mrzí
  • Re: Re: chcíplej kretén

Lino,fakt mě baví jak se nasereš kvůli tomu kreténovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: ko.....

Jasně *4* Jeanette6@seznam.cz
  • Re: Re: Re: byl to devkar

Pokusím se ti to napsat tak, aby to tvůj ptačí mozeček pobral.Ty prášky totiž byli každý na trochu jiné potíže. Mohl si vzít od každého jeden nebo dva a ten vyčerpaný organismus to prostě nesnesl.To vůbec není o hlouposti, že někdo nakombinuje více druhů prášků. Prostě si někdy člověk neuvědomí následky svých činů. A co se týče té pitevní zprávy, tak opravdu nechápu proč by měla být poupravená. Asi mi napíšeš aby z toho nebyl takový skandál co? A co se tebe týče, tak si myslím, že musíš být hodně zlý zamindrákovaný člověk, který si chladí žáhu na neštěstí druhých. Ale znáš to, na každou sviňi se vaří voda a myslím že v tvém případě už pořádně bublá. *1*Tvoje zprávy mě nechávají naprostou chladnou. Jak vidíš, nejsou v nich ani urážky ani sprostá slova. Teda až na to, že jsem urazila tu sviňi kterou jsem s tebou srovnala.Vyjádřit názor, ať dobrý nebo zlý, se totiž dá i bez urážek a sprostých slov. Zapiš si tuhle pro tebe novinku, někam na dobře viditelné místo. Protože tak jak se člověk vyjadřuje písemnou formou, tak se většinou projevuje i v životě. Tak si dej bacha aby ti tu tlamu někdo nenabil.
  • Re: byl to devkar

on si to s nikym nerozdával, byl to herecký výkon, bylo to předstírané a to že jsi si toho nevšimnul, tak je škoda. Je vidět, že si film zkrocená hora viděl, tak proč si nepřiznáš, že tě Heath zajímá, to co tady píšeš, tak opravdu svědčí o tom, jaké myšlení v tvém mozku je. A to kolik měl žen nebo neměl, byla jeho věc, aspoň vidíš, jak byl úspěšný a jak po něm ženy toužily, nezáviď mu to, závist není dobrá vlastnost. Jdi někam jinam, proč sem chodíš??????????????????????

Máš smůlu, pokud vím, tak byl spálen a popel byl rozprášen do moře.
    Mrzí mě, že ses zastavil a pořád řešíš to samé. Má to cenu? Je to moc smutné mluvit o někom, kdo zemřel, tak zle. Vždyť si ho taky neznal osobně, tak nemůžeš tak prudit.
    Lidi, zamyslete se nad sebou.

Tak to co jsi napsal v tomhle úryvku, vypovědělo o tom jaký jsi člověk, jsi opravdový ubožák a myslím si, že do očí bys to nikomu neřekl, jsi slaboh.
    Ano jak už tady zmiňovaly holky, léčíš si tu své mindráky, myslím si, že je máš, jestli z nedostatku žen tak to zcela chápu, jaká žena by dokázala mít ráda takového člověka jako jsi ty? Chybí ti sex?????? Tak si jdi vrznout a nech nás tady v klidu.
    Jinak souhlasím s Lenkou 32 kvůli tomu oscarovi a budu si moc přát, aby ho získal a chtěla bych potom vidět ten tvůj stupidní výraz v obličeji, pokud neoceňuješ kvality tohodle herce, proč sem chodíš? Víš proč? Jedna z myšlenek může být také ta, že tě opravdu zajímá, protože si myslím, že dokud Heath žil, tak na této stránce bylo registrováno pod 200 fanoušků, teď jich je tu mnohem víc, víš čím to bude? Protože si uvědomili, že odešel někdo kdo měl talent a tobě ať se to líbí nebo ne, tak ty máš na něj vztek, že byl úspěšný a láká tě to, chodit na tyhle stránky, abys věděl co se o něm napíše.
  • Re: Re: kraaava

ty jsi tu dlouho nebyl, takže je vidět, že tím, že jsi na tyhle stránky znovu přišel prudit, tak že, ti v životě asi něco chybí, že ti to už není trapný.
  • Re: heath-ove filmy

naprosto s tebou majko souhlasím, někteří lidé opravdu ani nedokážu pochopit proč na tyhle stránky lezou, je to asi proto, protože se nudí, ale je mi jasné, že ta zlá slova co tady píšou může napsat skupina náctiletých, kteří si myslím, že ani nechápou ve skutečnosti co píšou, nemyslím všechny náctiletý, jen ty anti----
  • Re: Re: Re: ko.....

hoj lino maš pravdu a mysliš že bys mi mohla napsat tvuj e-mail jako že by jsme si mohly o nem v klidu popovidat??
  • Re: byl to devkar

Holčičky me drahe a milovane s vama samo souhlaim a hlavně lenou!!
    a ty naš mily chlapče!!dějujeme že jsi přišel klidne chod dal aspon se heathovi zvedne navštěvnost!!
  • Re: chcíplej kretén

presne tak. hezkej heterosexual neexistuje takze to musel byt gay. a v zkrocenem koci ci jak to nazvali si na nic nehral. to byl taky jediny film kdy neco zahral, zbytek des a hruza *8*
  • Re: kraaava

kazdy funklub ma i antiklub. a ja sem predseda, takze si zvykej
  • Re: Re: byl to devkar

takze nejenze byl ...(viz výše), ale jeste k tomu byl blbej jak tááááágo. vzit si 6 druhu prasku a cekat ze vse prejde, to je do nebe volajici imbecilita (mimochodem tu pitevni zpravu si snad delala ty?)(a kdyz reknes ze ne, tak kde beres tu jistotu ze nebyla krapet zmenena. no nebylo by to prvne) a sem fak rad ze na to dojel. ted uz se nejspis rozklada nekde pod drnem ( nebo mi snad reknes jaky je polocas rozkladu lidskeho tela doktorko) a je potravou pro cervy. ta predstava je nááádhernáááá. videt ted jak vypada ten vas obdivovany a krasny herec asi bych do konce zivota hazel savle!!!!!!!!!!!!!!! *1*
  • Re: Re: ko.....

Tak my se s ním klidně budeme dávit dál,a ty nám do toho laskavě nekecej.Vyhrožuješ tady peklem, ale kam se asi dostane někdo kdo o člověku napíše že chcípnul?Copak člověk je kus dobytka? No, v případě tvého úmrtí by se to asi ani jinak nazvat nedalo.Osud je prostě nevyzpitatelný a než se nadějěš můžeš se v tom pekle smažit sám. Ale Heatha tam nepotkáš, ten je totiž v nebi *4* *4*
  • Re: ko.....

jj, presne tak. fakt nefim kdo je ted vetsi chudak. klidne se tim chciplim mamrdem udavte at skoncite v pekle jako on. Chcipnul, to jo ale psat takovy pi....iny az po jeho smrti jak tu predvadite je to snad ani nejde nazvat... fakt nemam slov *9*
  • Re: Re: Re: chcíplej kretén

Reakce byla přímo mířena na příspěvek fifinky. I když ten kdo tuto diskuzi rozpoutal taky nestojí za zmínku
  • Re: Re: chcíplej kretén

Ty chudinko, běž raději zase terorizovat fanoušky Zaca Efrona...Třeba tam na příspěvky vypovídající o tvé inteligenci někdo zareaguje. Tady jsou až na některé výjimky normální lidi kteří to přejdou bez nějakých výbušných reakcí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit