-
Re: Re: Na větrné hůrce
Jeho rodiče ten román mají strašně rádi a vystupuje v něm postava jménem Heathcliff. No a Heath je pojmenován právě po něm 😉) 😎 -
Re: Na větrné hůrce
Jakou spojitost?napiš zajímá mě to neslyšela jsem o tom nikdy -
Re: Re: Re: Re: Re: navždy
radši by sis měl pustit nějaký jeho film a pochopit, o co nám tu jde...Jak byl jedinečný, okoulil nás a my na něho nehceme zapomenout..di si radši obdivovat ty svoje teen hvězdičky když seš tak chytrej..a nech nás a Heatha na pokoji..;) -
ned kelly
Ned kelly zítra ve 20:00 na prima cool 🙂 -
Re: Záře z Perthu
povedala si to pekne mam velmi rada heatha a je skoda ze uz odisiel bol velmi pekny a milí,zlatía dobrý
🙂 -
Na větrné hůrce
Budou dávat 3.5. na ČT2 ve 20.00. Vím, že v tom Heath nehrál, ale má to spojitost s jeho jménem. Sama jsem to taky četla a nadchlo mě to. Takže já budu určitě koukat. 🙂 -
Re: Re: tetování
Tetování měl nádherná. Krásné bylo i KAOS,- v tom ho naprosto chápu. 🙂
Byl božský. -
Re: Re: Re: Re: navždy
Hele, když se ti nelíbí, co my o něm tady píšem, tak proč se ozíváš? A jaký snový svět prosímtebe... Akorát jsme si, jako spousta lidí, vzpomněli na Heatha a napsali svoje pocity z toho dne... A ty se začneš do nás navážet?? Tak prosím, jen do toho 😉) Ze tvého příspěvku se opravdu nesložím. Taky pěkný den 😎 -
Re: Re: Re: navždy
Větší retard jsi tady ovšem ty a "Lída" 😉 Heatcliffa ani nezmiňuji, ten je jasný případ už od začátku. Hezký den 😉 Žijte si v tom vašem snovém světě dál. -
Re: tetování
Tuhle otázku ohledně Heatha čtu snad poprvé v životě...
A k věci. Ano měl jich víc než dost. Zkus hledat na googlu, tam je obrázků jeho tattoos kupa 😉) -
Re: tetování
Ano měl, na můj vkus až moc. http://www.inkedcelebrity.com/ledge r.html Mně osobně se moc líbí ten náramek, co měl na levém zápěstí a "OLD MAN RIVER" 🙂 -
tetování
ahoj...hele chci se zeptat on Heathy měl nějaký tetování?Já jen že sem ho viděla tedka na fotce s tetováním a docela mě to překvapilo... 🙄 🙂 -
Re: Re: Re: navždy
Všichni vědí, jak Heatha obdivuješ 😉 🙂 -
Re: Re: navždy
trošičku retard ne? Lída prostě napsala, že to tak vypadá a jak ona to vidí a ty jí na to odpovíš, aby se šla léčit? Jestli se Ti ty příspěvky nelíbí, tak si to nech pro sebe! A podepsat se jménem jiného uživatele...ubohé, VELMI!!! 😉 -
Tohle jsem nepsal já, jen pro upřesnění. -
Tak se to dá taky vysvětlit. Ale jen jsem napsala, co cítím. 🙂 -
Re: navždy
Měla by ses jít léčit. Tohle je aprílový počasí, ne "Heatheček který sedí na obláčku a houpe nožičkama". 😕/ 😟 -
Re: Re: Re: Záře z Perthu
Také přeji a moc vzpomínám. -
krásně jsi to napsala 🙂)) Všechno nejlepší Heathy...Budeš tu stále s námi ...:) 😘 -
Opravdu, to jsi krásně vystihla s tím počasím! 🙂)