-
Re: Re: Záře z Perthu
To já jsem vzpomínala i nahlas. :))
Je to nepopsatelná škoda, co se mu stalo... Proto se také přidávám s přáním k narozeninám, i když vím, že tyhle příspěvky a mnohé další si Heath už nikdy nepřečte. *9* -
Re: navždy
...máš pravdu,jako kdyby nebe vzpomínalo!!!... *4* -
navždy
Shoda náhod nebo nadpozemská síla? Nedokážu si totiž vysvětlit jednu věc a to, že včera svítilo slunce a dnes prší. Jako kdyby i nebe vzpomínalo.
Co napsat náš Heathe. Jsi věčný a tak to i zůstane. Navždy v nás. Krásné narozeniny u nebeského dortu *4* -
Re: Záře z Perthu
Taky tiše vzpomínám!!! -
Záře z Perthu
Rok opět utekl a je znovu 4.4.
Tentokrát s nedožitým číslem 32.
Heath Ledger- australské slunce a oči smutku i naděje, -tak ho vidím a budu vidět já. Jedinečnéhý. -
Re: Re: Legendy...
V novém TV Star je větší a menší Heathova fotka z Legend, je tam moc hezky. Určitě se budu dívat, už se těším. -
Re: Legendy...
To je SUPER ! -
Legendy...
24.3. na Nova Cinema ve 22:15 Legendy z Dogtownu *4* -
článek
Tady je článek z té Enigmy...http://heathy-ledger.blog. cz/1103/smrtonosne-prokleti-filmovy ch-oscaru -
Re: 10 důvodů...
...no a Ti co nemají HBO si klidně můžou pustit DVD*14* -
10 důvodů...
Pro ty co mají HBO dobrá zpráva, v sobotu 19.3. v 15h davají Deset důvodu, proč Tě nenávidím... -
Enigma
V nové Enigmě je článek o Heathovi.Jmenuje se prokletí oskaři nebo tak nějak. -
Re: Re: Re: Re: CANDY
Moc se těšíím ! Candy je vážně perfektní film ! x) -
Re: Re: Re: CANDY
Skvělá zpráva,akorát je škoda,že to dávají tak pozdě.Ještě,že to mám na Dvd.V TV max je i menší fotečka Heatha *14* -
Re: Re: CANDY
Zrovna jsem to sem šla napsat, ale pozdě. Už se moc těším, je to jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. To se zase nabrečím, vždycky mě dojme už ta úvodní píseň, je úžasná. -
Re: CANDY
Výborně! *5* -
CANDY
15.3. ve 22.45 na čt1 davají Candy *3* -
Re: ...
Souhlasím akorát s tím rozdílem že 3 roky to byly 22.ledna -
Re: Bravo
jo to jo je to dobry ty dve stranky si vytrhnu a nalepim si to na dvere v pokoji abych ho mela porad pred sebou -
...
Dneska to jsou 3 roky co zemřel když jsem si koupila bravicko a videla jsem jak se tam usmyva nemohla jsem uverit ze tu uz neni ve všech filmech byl uzasnej.
Osud je hajzl *9*