-
Re: Re: Re: Re: Bravo
Kdo ví, co se mezi nimi tu dobu odehrávalo.. Určitě nic nedávám Michelle za vinu. Naopak ji obdivuji. Je strašně silná. Vyrovnat se s tím, zase normálně žít a ještě o tom dokázat mluvit.. Navíc vychovává Maty, která je Heathovi nesmírně podobná. Jak tváří, tak gesty a prostě vším. Je celá Heath. A ona se dokáže celý den dívat do těch Heathových očí, které po něm Maty má. Fakt ji obdivuju. Už pro mě, jako fanouška, je to někdy dost těžké pochopit. Kdybych mohla - smekla bych před ní. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
To šťárání nebylo na tebe, bylo to obecně myšleno *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
Vůbec se v tom nechci šťárat, jen mě to tak napadlo. Já si Michelle vážím jako herečky, myslím si, že je i dobrá máma a že Heatha měla ráda. Kdoví, co mezi nimi bylo, to ví jen Michelle. -
Re: Re: Re: Re: Bravo
Michelle je skvělá *3* Chová se jako normální člověk a né jako bulvární výrustek.
Ani si nedokážu představit, jak zničující pro ní musí být takové vyprávění o Heathovi.
A proč ho opustila? Myslím, že měli mnoho problémů jako pár. Asi to nebylo zrovna harmonické soužití, aspoň i Terry Gilliam to tehdy řekl v rozhovoru pro Vanity Fair. Ale to byla jejich věc.
A myslím, že se v tom už nikdo šťárat nemusí. Prostě se rozešli a tím to končí.
Jen jsem rád, že o Heathovi Michelle mluví, asi se už dokázala otevřít a normálně o tom hovořit, což je dobře.
I když jak píšu, musí to pro ní být drásající. -
Re: Re: Re: Bravo
Díky moc, také už ho mám doma, jsou tam krásné fotky, kde to Heathovi moc sluší. Michelle tam o něm píše opravdu moc hezky, až mě zaráží, když to byla taková její životní láska, proč se s ním tedy rozcházela? Řekla bych, že to začala nejvíc zdůrazňovat až po jeho smrti. Ale to je jen můj názor. Nic proti ní. -
Re: Re: Re: Bravo
Díky za info. Už to mám doma a musím říct, že je to krásná dvojstránka. Mluví o něm krásně, především Michelle. Poslední dobou jsem si Michelle hodně oblíbila *4* -
Re: Re: Bravo
Je tam celá dvojstránka o Heathovi *4* Teď když o něm nikde moc nepíší, to opravdu potěší. -
Re: Bravo
On tam je Heath, nebo něco o něm??? *14* -
Bravo
Ahoj, určitě si kupte nové Bravo, stojí to za to ;-) -
Re: Candy
milujem ten film.je skvelý herec a do svojej role sa uplne vcítil.Škoda že už neni medzi nami.22.ledna si vždycky ne neho vzpomeniem. -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Právě proto že po tom nikomu nic není jsme se rozčilovaly.Tady se jedná o Heatha a ne o to jestli je někdo gay nebo není.Já osobně čtu Heatcliffovy příspěvky hrozně ráda.Jsou hluboce procítěné a je z nich cítit Heatcliffův obdiv k Heathovi.Myslím si že je obrovský romantik. -
10 důvodů
Zdravím všechny a pro Ty kteří o tom neví mám dobrou zprávu, vyšlo DVD 10 důvodů za relativně slušnou cenu-179,--. Já si ho určitě koupím, mám ten film ráda, i když už dávno nejsem teenager.:o)).Mějte se !!! -
Re: ...
Dík *3* -
...
Heatcliffe ....v pohodě...já už to neřeším.Myslím si ,že jsi hodnej ,fajn kluk a to je důležité,tak já lidi beru....a dál bych to neřešila *13* -
Vždyť je to úplně blbost, diskuze na této stránce by měla být věnována Heathovi a jestli je tu někdo gay, nebo není, je přece úplně fuk, každý máme nějaký idol a je jedno, zda je to holka či kluk. -
Mohl jsem klidně odpovědět, jenže tohle téma se tu probíralo tak zhruba před rokem a půl, a tehdy to nebyla milá diskuze.
Co mé příspěvky vypovídají o mně, nebo spíše, co si z nich usoudí návštěvník této diskuze je mi vážně jedno. A nehodlám řešit to, že si někdo myslí, že píši něco, co přesahuje míru. Píšu, co píšu, a chápu, že někomu se to může zdát jako přehnaná posedlost, nebo kdo ví co, ale když si to někdo vykládá ze špatné stránky, než aby to bral s rezervou a řekl si, že je to možná nadnesené, tak za to já vážně nemůžu.
Heatha zbožňuji a asi dokážu o sobě říct, že jsem mega fanoušek, ale jistě nejsem jediný na světě.
A myslím, že nemá nikdo právo mi tady psát, že má být vše s mírou či co. Nepíši tady nějaké nesouvislé, či divné bláboly. Jsme snad svobodní, když má někdo předsudky- za to já nemůžu. -
Re: Re: Re: Re: ...
25.1. sem psala nějaká BAUNKA příspěvek,kde se ptala Heatcliffa,jestli není gay....a hned se tu někteří rozčilovali,ale nechápu proč??! Napsala to slušně,nikoho neurážela....já si to též myslím už dlouho o H.,ale nijak to neventiluji,protože je mi to upřímně jedno.Navíc jí mohl odpovědět,aby tu byl klid.Ale chápu...je to jeho věc,a nikomu z Nás do toho absolutně nic není!!Takže Heatcliffe,nic proti Tobě.... *3* Tvé příspěvky jsou hezké,a jde z nich cítit Tvá láska k Heathovi,ale...nic se nemá přehánět....myslím to dobře,tak se nikdo hned neurážejte,ju?Říkám tu jen svůj názor.... -
:) Príbeh rytiera
Ahojky kukali ste včera Príbeh Rytíre?? ... -
Re: Re: Re: Candy
Jojo, souhlasím, v tomto filmu oba i s Abbie předvedli skvělý výkon ...:) Fakt hodně povedený film..A opravdu příběh z života...Miluju tyhle filmy...Člověk se nad tím zamyslí a uvědomí si, jak dokáže být život těžký a také si uvědomí, co všechno děláme špatně... *4* -
Re: Re: Candy
Já mám trošku problém a tím je ségra. Protože Candy není moc pro ni tak si film pouštím jen příležitostně a to ještě když jsem sama. Ale určitě souhlasím. Je to další film, ve kterém se ukázal jako dobrý herec, co zahraje vše. *4*