Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

panebože co to je??? přijela jsem po pár dnech a nestačim se divit.. takže TY co píšeš tyhle nesmysly.. to, co tu děláš mi mozek vážně nebere.. to se nestydíš sám za sebe?? já bych se na tvém místě na sebe nemohla ani podívat.. podle mě seš prostě hloupý člověk.. už podle tvého vyjadřování i podle tvého pravopisu..najdi si holku, nebo kamarády a dej nám pokoj.. zlejšího a zákeřnějšího člověka neznám.. a jestli ti to ještě nedošlo.. nikomu tady nelezeš na nervy, ani nikoho neštveš.. spíš se ti všichni smějou.. přeju pěkný den.. *4*
    • Re: ***

jestli se ted snazis neco zachranit,

mam pro tebe jen tri slova.

*1*

*5*
      Uz je pozde!!!!!!!!!! *8*

*16* *15* *1* *1*
      • Re: Re: ***

co to kecáš? co bych měla zachranovat? jenom ti říkám svůj názor..
  • Bett

to je fakt skoda ze je mrtvej to byl pro me snad ten nejhezci chlap zatim.chudak ta jeho michelle a to jeho dite matilda.tu matildu jsem videla na fotkacha je mu fazne dost podobna
    *9* *9* *9*
  • heatcliff

UŽ ZAZNĚLO...ALE JE TO STEJNÉ...

Jsi má hvězda, mezi tisíci hvězd. Na nebi tě vidím, jen zář tvou, která mne chce svést. Není tu tvá osoba, tvé tělo. Ale tvář a hřející úsměv- to nikdy neumřelo! Snad se ve spánku pokoušíš vlézt do mých snů a hladíš mou duši. Není jeden z dnů, kdy si neříkám, že na tebe myslet musím! Věřím v tvé oči, v tvůj úsměv a nechám se hvězdou tvou svést... Jdu za ní...Snad je v mém spánku tvá dlaň, na mé dlani.
    • tetka.betka

Re: UŽ ZAZNĚLO...ALE JE TO STEJNÉ...

Honzo co mi lezeš do branže :D s tebe bude pisálek jo :D to aspon budem dva..ale napsal si to krásně, akurát si mi to mohl poslat když¨už to máš od ledna.. *7* ale newa je to krása *14*
    • perth

Re: UŽ ZAZNĚLO...ALE JE TO STEJNÉ...

Tohle to první a taky to nejkrásnější, co jsi napsal..Nejsem moc znalec literatury, ale základy mám a v něčem mi to připomíná Shakespeara..
      Pa se mi od tebe strašně moc líbí tohle:

"Jeho úsměv, je v srdci slunce, a jeho oči jsou každým ránem, v ránech bolestných či proplakaných.
      Letní podvečery mají nádech jeho tváře, která tolik připomínala slunce, a jeho oči měly lesk deště...Který prší z nebe, odkud spouští slova lásky, a slova pohlazení,možná k nám dojdou, možná ne...
      Možná jsou jeho výkřiky, šumy dálek, a možná jeho stín běží nočním lesem, a hledá světlo, které by ho navrátilo zpět ...Jenže ho nikdo neslyší, a tak se vrací do nočních návštěv, kdy svými jemnými dlaněmi hladí tvář, a svými slzami utěšuje zrazenou duši, z jeho odchodu,a z jeho nepřítomnosti....Snad je tu , snad..Snad brouzdá v mých snech, a snad sedí u mne do ranního svítání, které ho odnáší pryč, do neznáma, do věčnosti nocí, do slunečních západů, nebo do mořských vln, které jsou jeho slzy...."
  • anatt

PF 2009

Ahoj, přeji vám všem veselé a poklidné vánoční svátky, hodně zdraví a samé štastné a radostné dny v novém roce.
    Heath-e stále vzpomínáme!!! Ale to ty jistě víš... *3* *14*
  • misa789
    ....
    • Ahoj Miso,ta tva vzpominka na sexy Heatha mne skoro rozplakala!! ja mam uplne takove pocity jako ty... byl to naaaaadherny chlap!! a moc hezky hral...Kdyz jsem asi po desate videla Zkrocenou horu,tak jsem skoro brecela..uz tu neni......a diky za vzpominku...Heath, nezapomeneme~~~~~~
    • max123verca
      Míšo ty válíš ! :D ale je to jinak hezký :))))))
  • supersamec

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
  • Nové fotky

Ahoj všem,
    tak konečně mi sem vložily nové fotky. Je to sice asi jen setina těch, které jsem sem vkládala, ale budiž. Budu to zkoušet dál. :-)
    Je to paradox, ale včera jsem si tady našla mail na správce tohoto serveru a začala jsem mu psát mail. Kdyby mě nevyrušila známá, která mě od netu odlákala asi na hodinu a já pak nechvátala cvičit, tak bych ho bývala poslala. Teď ještě počkám, nic méně mail mazat nebudu. :) Pošlu ho pokud se to bude stále opakovat. Jsem asi moc akční, že? Když mě to štve a mrzí zároveň, že se člověk snaží, ale marně. Trochu mi je líto, že se k fotkám nedají napsat nějaké poznámky. Např. ze kdy ta fotka je, odkud atd atd. Ráda bych to tam dopsala, ale bohužel. Ale třeba se i to časem změní. Tak vám všem přeji hezký den a ještě hezčí víkend. Má být krásně, tak pozor na spáleniny. Obzvlášt ty Álo. *3*
    Tak zatím papa a buďte dál věrni Heathovi.
    • Re: Nové fotky

a Anatt za ty fotky také děkuji, zkrátka je ho škoda chlapa jednoho.
      • Re: Re: Nové fotky

Ahoj jsou to hezké fotky a doufám že ten správce vezme konečně všechny.Je dobře že se nevzdáváš a kdyžtak mu to pořádně natři mailem(Ale zase ne moc aby se neurazil a nezatrhl nám to tady).
        Jsem nemocná tak jsem to tu trochu šidila a nenapsala jsem dřív.Ani sluníčka si nemůžu užívat *9* Alespoň něco pozitivního na tom však je-mám čas se podívat na nějaký filmy s Heathem *4* Tak si užívejte za mě papa

také si myslím, že nejsi akční, protože, správně by to tak mělo fungovat, že se to má vkládat pořádně, a ne jenom část.
      Jinak koukám holky, že jste mě pěkně prokoukly, no co vám budu povídat, dneska jsem si toho sluníčka chtěla taky trošičku uchytit, ani mě to na tom slunci nebaví, ale chci mít barvičku. Zítra snad už razíme někam k vodě. Tak vám přeji taky pěkný pohodový víkend, vemte děti a také s nima někam běžte a neberte si příklad ze mě, pořádně se namažte ať si nespalíte prdku, tak jako já poprvé.
      Tak si to užijte.
      *4*

Moc děkujem, Anatt, za fotky..je skvělý vidět Heatha zas v úplně nových pozicích a s novým výrazem ve tváři. Všechny fotky tady už mám stokrát prohlídnuté, takže mi ty nové udělaly obrovskou radost...a na druhou stranu je to děsná nostalgie :/ chybí mi, kluk jeden...

Vůbec nejsi přehnaně akční, jsi prostě jen super věrná fanynka a chceš něco co by mělo být samozřejmostí. Bylo by fajn, kdyby se k fotkám dalo to či ono napsat, ale on byl hrozně moc fotogenický a opravdu i jde je několik fotek ze stejné série, tak vypadá na každé jinak. Také přeji všem hezký sluníčkový a pohodový víkend. A Álo, ty to fakt s tím sluníčkem nepřeháněj!!! *4*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší Heathe. Myslím, že mluvím za všechny co jsou tady že jsi ten nejlepší a nejnadanější herec. Mluvím o tobě v přítomném čase - a proč? - protože pro mě jsi prostě neumřel. Pro mě tu jsi pořád a myslím, že se mnou všichni ostatní souhlasí že jo? Takže hodně štěstí, zdraví a PUSU *14*
  • .......

asi tak před rokem sem ho zbožnovala ale ted me to docela sebralo!!!!to nejni možný:(:(
  • CHJO

To je vážně síla, ráno jsem to viděla ve zprávách, úplně mě opařilo, myslela jsem si, že je to hloupý vtip, nebyl....škoda ho....charismatický, pěkný a navíc dobře hrál...takových je málo...ať se má tam nahoře krásně... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit