-
....
Poslední dobou a čím dál častěji chodím navštěvovat tuhle stránku, prohlížím si Heathovy (snad se to tak skloňuje..) fotky, koukám na filmy s ním a projíždím youtube.. *9* strašně moc mi chybí a je to čím dál horší, protože ten smutek musím držet v sobě, protože si myslím, že pro mě nikdo nemá pochopení..samotnou mě překvapuje že jsem tak hotová z toho, že zemřel někdo, koho jsem znala jenom z filmů.. *7* ale boužel je to tak...můj nejoblíbenější film s ním je "10 důvodů, proč tě nenávidím"..Heath tam vypadá a chová se jako můj vysněný princ..jeho jediná chyba byla, že kouřil...to by mi fakt vadilo...ale jinak..špička..
Teprv nedávno jsem se o něj začla celkem dost zajímat, kvůli filmu "Příběh rytíře", tam mě jeho herecký výkon nadchl, potom dávali "Zkrocenou horu" a "10 důvodů, proč tě nenávidím" a to už pro mě byl nejlepším a nejkrásnějším hercem na světě...A potom jsem se dozvěděla že zemřel..nemohla jsem tomu uvěřit, bolelo to a pořád bolí! *9*
Vím, že i kdyby žil, tak by to bylo pořád stejný, jako by umřel (stejná šance ho někdy poznat osobně), ale alespoň jsem ho mohla obdivovat v nových a nových filmech... *9* ale...ALE..
No, vidím, že jsem se docela dost rozepsala, ale strašně mi to pomohlo a jsem ráda, že nejsem sama, kdo nese smrt Heatha Ledgera těžce.. *9* -
-
Re: ....
přesně jako já já sem se taky o heatha dlouho nezajímala až po filmu zkrocená hora sem se o něj začala zajímat.Pak jsem zjistila že umřel a bylo to vháji.Vážně mě to moc mrzí.A to umřel jenom kvuli jednomu debilnímu filmu. *9* a 4 pírka zkouška cti je užasnej jako ty ostatní filmi sním *1* -
-
Re: Re: ....
Přesně...dá se říct, že za roli Jokera doslova položil život...achjoooo *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ....
Lidi ale já to pořád nechápu... *9* jak teda zemřel?Všude říkají něco jiného...ale asi bude pravda to, že se chtěl vyspat a přepískl to s práškama, jak už tady přede mnou psala anet3...protože když si to tak vezmete, proč by se zabíjel, když měl slávu, milující manželku a krásné dítě..?Je to nelogické...Počkej proč za roli Jokera vlastně položil život? *7*
-
-
-
Re: ....
hej taky heata upa zeruu... je to nejvic herec a 22.1. to byl rok co zemrel..chudinkaa.:(..a to mel a ma tolik fanousky a navic spachal sebevrazdu
(aspon se to psalo) -
-
to že spáchal sebevraždu si nemyslím *9* -
Nebyla to sebevražda *16*
Chtěl se prostě jenom vyspat a přepísknul to s práškama *9* -
-
Re: Re: Re: ....
souhlasím s anet3
-
-
-
-
navždy
Shoda náhod nebo nadpozemská síla? Nedokážu si totiž vysvětlit jednu věc a to, že včera svítilo slunce a dnes prší. Jako kdyby i nebe vzpomínalo.
Co napsat náš Heathe. Jsi věčný a tak to i zůstane. Navždy v nás. Krásné narozeniny u nebeského dortu *4* -
-
Re: navždy
Měla by ses jít léčit. Tohle je aprílový počasí, ne "Heatheček který sedí na obláčku a houpe nožičkama". :// *9* -
-
Re: Re: navždy
trošičku retard ne? Lída prostě napsala, že to tak vypadá a jak ona to vidí a ty jí na to odpovíš, aby se šla léčit? Jestli se Ti ty příspěvky nelíbí, tak si to nech pro sebe! A podepsat se jménem jiného uživatele...ubohé, VELMI!!! *3* -
-
Re: Re: Re: navždy
Větší retard jsi tady ovšem ty a "Lída" ;-) Heatcliffa ani nezmiňuji, ten je jasný případ už od začátku. Hezký den ;-) Žijte si v tom vašem snovém světě dál. -
-
Re: Re: Re: Re: navždy
Hele, když se ti nelíbí, co my o něm tady píšem, tak proč se ozíváš? A jaký snový svět prosímtebe... Akorát jsme si, jako spousta lidí, vzpomněli na Heatha a napsali svoje pocity z toho dne... A ty se začneš do nás navážet?? Tak prosím, jen do toho ;)) Ze tvého příspěvku se opravdu nesložím. Taky pěkný den *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: navždy
radši by sis měl pustit nějaký jeho film a pochopit, o co nám tu jde...Jak byl jedinečný, okoulil nás a my na něho nehceme zapomenout..di si radši obdivovat ty svoje teen hvězdičky když seš tak chytrej..a nech nás a Heatha na pokoji..;)
-
-
-
-
Tohle jsem nepsal já, jen pro upřesnění. -
-
Re: Re: Re: navždy
Všichni vědí, jak Heatha obdivuješ *3* *4*
-
-
Tak se to dá taky vysvětlit. Ale jen jsem napsala, co cítím. *4*
-
-
krásně jsi to napsala :))) Všechno nejlepší Heathy...Budeš tu stále s námi ...:) :-* -
Opravdu, to jsi krásně vystihla s tím počasím! :)) -
...máš pravdu,jako kdyby nebe vzpomínalo!!!... *4*
-
-
jj holky taky se nad ním tak rozplýváte..je krásnej *14* takovýho mít.... *14*
-
Jakto?????
Jak se mohlo stát že ho dali AŽ na jedenacte misto??? to není možné!!!§ *10* *5* *16* *5* -
-
Re: Jakto?????
ahoj,violet. tieto umiestnenia tu riesime uz niekolko tyzdnov a viac menej sme sa zhodli na tom, ze nie je podstatne na kolkom je heath mieste, ale kolky sa na toto forum dostaneme. keby nas malo byt iba desat a mali by sme si o com pokecat, tak je to viac, ako by sa tu uz nemal objavit nikto. stale opakujem, ze je dost vela znamych, zijucich osobnosti, ktory ani zdaleka nemaju taku podporu ako heath. tak, hlavu hore a nezufaj. je nas tu este stale dost vela. ahojky
-
-
Heath L,.....pro všechny
TAK DNESKA TO JSOU 2 MESÍCE CO UŽ MEZI NÁMA NENÍ...DNESKA SE ASI NA SVYCH PORTRÉTECH POŘÁDNĚ VYKRESLIM AT JE NA NICH DOKONALEJ *9* -
LoveU
***heath byl ten nejlepší herec ..a v ten den kdy umřel přišel svět o skvělýho člověka.. takhle mladý lidi by prostě neměli umírat.. kde je sakra nějaká spravedlnost..!!??*** -
-
Re: LoveU
ano máš pravdu, byl skvělej, mladej, nadanej, talentovanej.
-
-
Hora
Ahoj všichni, teď jsem se koukala na Ztracenou horu...je to neuvěřitelný film...ty emoce, to je síla. Nádherná přiroda, skvěle zahrané...takhle emotivní film jsem už dlouho neviděla. Dávali ted v TV i Rytíře a 10 důvodů...ale nějak na to nemůžu koukat...bohužel můj zážitek z filmů, které jsem dřív tak zbožňovala přebíjí bolest nad smrtí... -
Jsou věci, které nikdy nepřekonám...
Jsou slova a události, které nejdou vzít zpět. Jsou slova a události, které obrátí naopak svět. Do významu těchto vět určitě patří i náhlá Heathova smrt. Rok, jak dlouhá to doba, a ta rána v srdci bolí pořád stejně. Připadá mi to, jako včera, kdy ve zprávách vysílali reportáž o smrti nebesky skvělého a nadpozemsky talentovaného herce. Neměl umřít, ale umřel. Každý z nás jsme na tomto světě pro něco, co bychom měli dokázat. Heath dokázal celému světu, že je ten nejlepší a nejen v herectví. Pořád vidím před očima jeho úsměv, slyším jeho hlas a smích...je to jako by tu žil pořád s námi dál a dál. Myslím, že chtěl, abychom si ho připomínali i v tu chvíli, kdy na tomto světě již nebude. Jeho filmy jsou legendární, ON je legendární. Co se stalo, nejde vzít zpět, i když bychom si to všichni na tomto světě (co měli Heatha rádi) přáli. Nic nám ho nevrátí, ale pořád tu je... v našich srcích, pořád vzpomínáme...
Upřímně, neumím si představit být součástí jeho rodiny, truchlím a znala jsem ho jen z jeho filmů a udělala jsem si obrázek o něm, jak mluvil. A i když jsem ho osobně neznala (což je obrovská škoda) něčím zvláštním mě zaujal hned na první pohled. Jak strašně moc musí truchlit jeho blízcí? Stačí se podívat na nás, jak nám chybí, a co potom jeho rodině? Jeho dcerka si ho nebude pamatovat. Komu dnešek připadá jako normální den, normální den to není. Každé výročí smrti je vždy velmi smutné a zvlášť když skonal tak milý člověk jako byl Heath Ledger.
You're everthing good in my life,
how very special you are,
you're like an angel,
every day of my life. -
-
Re: Jsou věci, které nikdy nepřekonám...
moooc krasne!
-
-
Birthday
To je hrozný, já najednou ani nevím co napsat. Myslím, že všichni víte, že by dnes měl Heath narozeniny, a tak se nebudu ani moc rozepisovat...
Heathe, posílám Ti tam nahoru milión pusinek. Vzpomínám a myslím na Tebe!! Nikdy nezapomenu!! MTR -
heath
JE MUJ TAK HO NECHTE JSEM TAK SMUTNÁ HEATHE MILUJI TE
MARY - KATE
*9* -
-
Re: heath
nehraj si na nekoho kym nejsi,bud tak hodna!!!!!!!!!! -
Taky mám ten pocit že potřebuješ odbornou pomoc.... *9* -
tak ty si zrála na psychouše.. -
-