Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz

Zajímalo by mě, jak může Heath Ledger hrát ve filmu z roku 1939 a 1968, když se narodil (jak píšete) v roce 1979?
  • Ne všicni jsou stejní

Ahoj chtěla bych reagovat na příspěvek od Anatt.Patřím mezi ty "náctileté" a tu "pubertální mládež" o kterých ses tady zmiňovala,ale přesto mám Heatha mnohem radši než nějakýho Zaca Efrona nebo Rihannu.Zdílím tady většinu pozitivních názorů na něj a jeho filmy patří mezi moje nejoblíbenější.Vím že to asi víte ale přesto abyste věděli že ne všichni puberťáci jsou stejní. *13* *4* *4*
    • Re: Ne všicni jsou stejní

Ahojky, nechtěla jsem se nikoho dotknout. A už vůbec néééé Heathových příznivců. Myslela jsem to trošku jinak. Jako že především ti náctiletí mají v oblibě právě ty, kteří jsou v tom TOPu. O to víc mě těší, že i tady se někdo takový najde. Tak se už nečerti. *3* Hezký sluníčkový den. *3*
      • Re: Re: Ne všicni jsou stejní

Ahoj já se vůbec nečertím a vím že ses nechtěla nikoho dotknout.Dokonce i vím jak si to myslela.Jsem ráda že je tady tolik milých lidí kteří dokáží pozvednout člověku náladu.Tak děkuji mějte se hezky a ahoj *4*

také si myslím, že to bylo spíše myšleno na tu skupinu náctiletých, kterým se líbí to co je zrovna jak se říká in.
      Každý kdo napíše nějaký příspěvek, tak to i vypovídá o tom jaký je to člověk, pokud se nepřetvařuje, takže si myslím, že u tebe je dobré, že jsi věrná svému herci i po jeho smrti. Možná je takových náctiletých více, kdo ví, každopádně bylo by to pěkné a nemuseli to být opravdu jen ty náctiletý.
      Myslím si, že je opravdu pěkný, že se tu scházíme i nadále, přihazujem příspěvky, sem tam napíšeme něco o sobě, myslím si, že to k tomu patří. Protože si myslím, že když se lidem někdo líbí, tak mají něco společného a to, že sem píšou dobré příspěvky, tak si myslím, že nezáleží na tom jak člověk vypadá z venku, ale jaký je uvnitř a u vás většiny si myslím, že máte opravdu srdce na pravém místě a tak by to mělo býr. mějte se všichni pěkně. *3*
      • Re: Re: Ne všicni jsou stejní

malá oprava: a tak by to mělo být

Leníku, to my víme, že všichni puberťáci nejsou stejní. Stejně jako dospělí a důchodci, prostě těch konzumnějších je většina, ale zrovna od Tebe ty příspěvky jsou fakt od srdce a hezky se čtou. Měj se krásně ahoj!
  • klarusha-h.l.

bohužel nestačí jen doufat

Jak mluvíte o předávání cen Oscar, tak jste mě přivedli na myšlenku. Říká se, že předávání Zlatých Glóbusů (který Heath vyhrál) je předzvěstí výherců Oscarů. Heath by si Oscara určitě na 1000% zasloužil. Už jsem se také dočetla, že se uvažuje o tom, že by mu ho nedali. Zlí jazykové tvdí, že by ho neměl dostat, jen proto, že je po smrti. Podle nich se k tomuto smutnému faktu spoustu kritiků přiklání a po zlhédnutí filmu The dark knight, je jasné, že ho prostě dostat musí, byť in memoriam. Podle zlých jazyků, jsou tu lepší herci, kteří by ocenění Oscar dostat měli.
    Naprostá blbost!!!!! Nemyslím si, že by se filmový kritici přikláněli k faktu, že už tu s námi Heath není, a jen proto by měl dostat Oscara. Ve filmu Temný rytíř naprosto zářil a podle mého toto byl určitě výkon hodný Oscara! Ať si kdo chce, co chce říká, já doufám a pevně věřím, že filmoví kritici jsou rozumní lidé a Heatha i posmrtně odmění nevyšším oceněním. Zaslouží si to!
    • Re: bohužel nestačí jen doufat

jo,to je pravda,zaslouží si to víc než kdo jiný...jenže co se týče akademiků,kteří oscary udílejí mám z toho trochu obavy...už když se kouknu na to,jak dopadl v nominacích celkově temný rytíř tak je jasné,že to nejsou zrovna komicsový fandové....celkově se oscaři většinou dostávají za typově jiné role,jeden příklad za všechny-třeba typicky oscarový snímek je Forrest Gump...Heath hraje prostě fantasticky ale bojím se aby si neřekli,že je to všechno moc zpopularizované a že má tolik slávy jen kvůli své smrti a neodklonili se k někomu jinými...nicméně pevně doufám že ne...přece by je pak čekal nálet rozzuřených fanoušků... *5*
      Takže prostě držíme všichni palce Heathovi... *14*
      • Re: Re: bohužel nestačí jen doufat

Jenomže nejlepší výkon za vedlejší roli nesouvisí s tím jestli se jedná o komics či nikoliv a vůbec ne o to, jestli je herec po smrti nebo ne. Ale jestli to tam prostě je a já věřím , že jo. Ten herecký výkon musel být vyčerpávající, ale rozhodně stál za to. Jsem filmový fanda a nejen Heathův a na tenhle film či spíše na jeho herecký výkon se nedá zapomenout.
        Věřím v Oskara.
        • gabinka022

Re: Re: Re: bohužel nestačí jen doufat

Ahoj. Tak teprve včera jsem zkoukla na dvd Temnýho rytíře, protože když běžel v kinech, tak jsem ho bohužel propásla, a sehnala jsem ho až teď. Musim se ale přiznat, že ten film není zrovna šálek mýho čaje, nemusim moc akční filmy a "střílečky",i proto jsem na ten film nijak moc nespěchala...ale stálo za to ho vidět kvůli Heathovýmu úúúúžasnému výkonu. Strašně se mi líbil jako zdravotní sestřička *1* možná, že spousta lidí se mnou nebude souhlasit, ale podle mě by ten film bez Heatha v roli Jokera vubec nebyl ono a mě osobně by ani nebavil..takže reaguju na to, jak jsi psala, že na tento film se nedá zapomenout a pak jsi dodala, že spíše na jeho herecký výkon. Můj názor je totiž takový, že ten film sám osobně není nic převratného, kdežto Heath v něm "převratný" byl :)Oscara si opravdu zaslouží.
          • Re: Re: Re: Re: bohužel nestačí jen doufat

Ahoj Gabinko, díky, že sdílíš podobný názor jako já. Když jsem odcházela z kina, tak jsem taky nebyla tak nadšená, jak jsem si představovala a byl to snad druhý Batman, kterého jsem viděla, taky zrovna tenhle žánr nemusím. Ale pak cestou domů jsme se o tom filmu bavili a měl něco do sebe, ale opravdu nejvíce díky Ledgerovi. Sestřička byla dokonalá, člověk se při tom ani nechtěl smát, ale musel. Líbil se mi všude: ve vězení, jak visel za lano a stále ironicky blábil, na rautu, s trikem s tužkou no prostě se hrozně těším, až se na to znovu podívám. Měj se hezky ahoj L.
  • heath.4ever

Temný rytíř

tak co?už se těšíte do kina na Temného rytíře??Já strašně!!ale u nás je to až 22.8...to si ještě počkám.ale aspoň se mám na co těšit.škoda že se Heath nepodívá na premiéru...Temný rytíř bude kasovní trhák..co myslíte???
    • Re: Temný rytíř

hojky temnyho rytire se nemuzu dockat *14* urco to bude bomba!skoda ze sem az ze strakonic to se sem dostane az nekdy v zari nebo dokonce az v rijnu *9* uz aby to bylo!
  • znamy az po smrti

Je to asi blby, ale nikdy driv jsem ho v zadnym filmu nevidela. Az ted, kdyz byly casopisy plny fotek toho "blondatyho hezounka", tak jsem si rekla, ze se aspon na tu zkrocenou horu podivam.
    A jsem naprosto nadsena, je to fakt uzasnej film. A ta muchlovaci scena, o ktery tu byla rec, mi prisla spis.. vzrusujici. Tu jejich vasen jsem cejtila az u nas v obyvaku.. zahrali to primo dokonale.
    Az mam chut koupit si stetsona a zajet do krkonos sbalit nejakou kaubojku hehe :o)
    no, rozhodne jsem ted rozcarovana, ze uz nic dalsiho nenatoci... kdyz se konecne objevil nejakej herec, kterej umel i neco jinyho nez jen predvadet naolejovany bicepsy..
    • Re: znamy az po smrti

Zkrocená hora je film plný emocí a určitě také za to stojí tenhle film vidět, odlišuje se od ostatních, je výjmečný a moc se mi líbil. Na konci byl dojemný, že mi u toho tekly slzy.
    • Re: znamy az po smrti

Rozhodne to nechutny nebylo:(myslim ze malo hercu by to dokazalo zahrat tak jako heath a jake:):):)sou uplne super..ten film je tak strasne emotivni ze sem nad tim premejslela jeste dalsi tri dny:)je proste super...ale nemuzu si pomoct..ja se nejak nemuzu zatim podivat na nejakej film s heathem:(proste to nejde a ani se mi do toho nechce:(
      • Re: Re: znamy az po smrti

jako mě ta scéna s jakem nepřipadala nějak nechutná...zajímalo by mě kolik herců by to zvládlo zahrát tak jak Heath a Jake..pro mě je Zkrocená hora jeho nejlepší film..je plný emocí a lásky a když k tomu přidáme skvělé herecké výkony ...tak není o čem mluvit.
        • Re: Re: Re: znamy az po smrti

souhlasím s tebou, před chvílí jsem dokoukala casanovu a ty bonusy jak jsou u toho přidané, mluví tam režisér o heathovi, že za sebe nikdy nechtěl kaskadéra, že chtěl hrát všechno sám, tak už i tohle svědčí přece o dobrém herci.
  • A co jeho rodina?

Tolik lidí,tady psalo jak trpí kvůli jeho úmrtí. Ale kdo skutečně trpí je jeho rodina a blízcí přátelé.Představte si, jak se museli cítit, když celý svět oblétli fotky,jak ho vezou z toho domu v tom pytli...Okolo stovky fotografů snažící se ulovit takovou senzaci+ty feťácké a sebedražedné verze.Jeho rodina trpí pro syna bratra a otce který vyrůstal a žil po jejich boku. Nám se stýská po herci kterého známe s filmů. Jasně je ho škoda, ale rozhodně nás to přebolí dřív než jeho rodinu.Taky mu fandím spoustu let a jeho smrt mě šokovala, ale už jsem s tím smířená přeji mu věčný klid, koukám ne jeho filmy a vzpomínám.Hlavně se nevrtám po dvou měsících v jeho smrti.Prosím Vás za sebe za něj i za všechny co mě chápou.Nechte už ho v klidu spát....
  • krasnej herec...skoda ze uz neni mezi zivima:-(

je ho strasna skoda byl to klasnej herec a ted je mrtvaj...nikdo uz nebude jako on...je ploste nenahraditelnej:-( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13*
    • Re: krasnej herec...skoda ze uz neni mezi zivima:-(

jo máš pravdu.. já si to opakuju denně.. heath byl prostě jenom jeden.. R.I.P
  • VzbU'dTe sEee!!!

Už klesl na 7. místo!!A předběhla ho nějaká Voříšková a Janečková!!Si děláte strandu..nemusíte sem chdit každej den..ale asp'n 3x do tejdne!!Já sem chdim tak obden..a to nemam moc času,ale vzpomínejme!!Prosím:( *9*
    • Re: VzbU'dTe sEee!!!

chíííííííííííííííí
      • Re: Re: VzbU'dTe sEee!!!

chcíííípni !!!!!!!
        *16*
      • Re: Re: VzbU'dTe sEee!!!

chcíííípni !!!!!!!

*16*
  • .

tak co, nikomu se vam marek taclik nezda podobnej? cekala jsem spoustu protestu hehe http://www.cinoherniklub.cz/osoby.php?id=42
    jo a k tomu filmu candy - pustila jsem si ho pak jeste jednou v originale a neni to tak spatnej film, jak se mi zdal... ale byl priserne nadabovanej :(
    cim dal vic se mi libi heathova postava.. ale nejvic super je ten hlas.. mnam :))
    • Re: .

Tak abys měla rados! *3* Mě Heath Taclíka naštěstí nepřipomíná, i když je to asi dost dobrý herec a zajímavý týpek.
      • Re: Re: .

dekuju ti, mas to u me *3*
        heeh, ja bych vlastne taky mohla bejt ver 32 - jeste pul roku, pak uz ver 33 *5*
        • Re: Re: Re: .

Hele nějaká chytrá ne? Já budu mít 33 až za 9 měsíců chichi, ale duchem i zjevem je mi dvacet! *1*
  • Je ho škoda

Nikdy jsem ho mocnemusela, nemám příliš v lásce tyhle typy, takový slaďouše, každopádně je tragédie když umírají tak mladí a tak talentovaní lidé, mající toho tolik před sebou. Když jsem se to včera ráno dozvěděla, ani jsem nevěřila, ž by mohl Heath zemřít...ještě teď se mi to zdá nepochopitelné. Umírat mají staří, mladých je nevyslovitelná škoda. Obzvlášť jsou-i obdařeni takovým talentem. Nikdo by nečekal, že konec mladého a úspěšného herce přijde tak brzo, ale tím spíš si ho budou všichni pamatovat, a konečně nejen proto že hrál hommosexuála ve Zkrocené hoře.

Asi mluvím za miliony lidí kteří to řekli už přede mnou ale je to velká škoda, že už tu nejsi, a všichni toho moc litujeme. Budeš nám chybět. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit