Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heath...

Už 3 měsíce je na světě míň o úžasného člověka, bezvadného herce a o paprsek světla, který mi dodával... Neumím slovy vyjádřit, jak smutná jsem z toho, že už není na tomto světě... Bolí to, protože právě on si zasloužil žít - ať už měl třeba nějaké ty mouchy - řekněme si upřímě - A kdo nemá? ... Heath byl jedinečný herec, kterého nikdo nenahradí...

I miss U, Heath
  • anatt

Heath

Ahoj všem, včera jsem dostala na návštěvě u kamarádky film Ned Kelly. Měla jsem obrovskou radost, protože to byl jediný film, který jsem ještě neměla a ani jsem ho neviděla. Vzala jsem si ho dnes do práce a jakmile jsem spustila PC, tak jsem se ho pustila. Ještě teď tam stále je a já si ho pouštím znova, tentokrát v originálním znění, abych slyšela Heathův krásný hlas. Je mi tady teď ale moooooc smutno, jednak i z toho že ten film skončí smutně a jednak ze vzpomínek na Heatha. Být doma, tak pláču, tady holt nemůžu a tak zadržuji slzy jak se dá. Je to moc hezký film. A který Heathův není, že? Žádnej. Všechny jsou krásný a jedinečný, jako byl on. Příští týden se chystám na premiéru Temnýho rytíře. Opravdu se moc těším. Majko, tiše závidím, že jsi ho už viděla. ;-) Pokud Michelle natočí film nebo spíš ten dokument, tak to bude moc hezká vzpomínka a památka pro jejich dceru Matildu, ale vlastně i pro nás, kteří ho máme stále hluboko v srdci. Už jsem také dala hlas a podepsala se pod petici, aby Heath dostal to co si zaslouží, Oskara "In memory of". Věřím, že ho dostane. 'Batman' také nepatří mezi žánry, které mám ráda, ale věřím, že s tak skvělým hercem jako byl Heath, je radost se na ten film koukat. Tak se zatím mějte krásně. Napíšu jak se mi JOKER *3* líbil. Určitě to bude super zážitek.
    Zatím ahoj...
    • Re: Heath

ahoj anatt, prosím pošli odkaz na stránky, kde je ta petice. Také tam přidám svůj hlas. díky moc
      • anatt

Re: Re: Heath

Ahoj Álo, odkaz je opravdu někde dole, ale pro jistotu Ti ho napíšu.
        http://heathledger.com/n ominate/
        Pak napiš zda se Ti to podařilo.
        Zatím pa...
        • Re: Re: Re: Heath

ahoj,je to jednoduchy,me se to podarilo hned,jen nezapomente potvrdit link v emailu...jinak...moje česká vlajka je tam snad jediná ... ?
        • Re: Re: Re: Heath

Holky moc vám děkuji, ale nějakou dobu jsem tu nebyla, protože hned druhý den po tom co uplynul půl rok o Heathovo smrti, jsem se musela rozhodnout pro smrtící injekci pro mého ještěra, tak prožívám smutné chvilky, tak jsem ani nekoukala na starší příspěvky, ale děkuji Vám oběma.
          • Re: Re: Re: Re: Heath

Ahoj Álo, tak Tě zdravím. Tak ty prožíváš smutnící období? A jsi pěstitelka ještěrů, to musí být docela náročné. No musí to být moc smutná záležitost, obzvlášť když to zvířátko s Tebou nějakou dobu žije, nejlepší na smutek bude asi náhrada. Měj se krásně, užívej sluníčka ať dlouho nepotká nic smutného!!! Dneska je premiéra Temného rytíře, já bledě závidím Těm kdo na ní jdou!!! Tak skvělou podívanou! Ahoj Lenka.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Heath

Ahoj Álo, určitě čas všechno zahojí, ale věřím, že to není jednoduché. Šest let je dlouhá doba a určitě je pak takové zvíře členem rodiny. Takže Ti přeji, aby Tě smutek přešel jak jen to půjde a potkávali Tě jen samé hezké věci. Pokud si pamatuju tak Ty jsi takový slušný člověk, že jsi snad nepoužila ani jednou sprostý výraz a to tady bylo spoustu situací, kdy jsem se neudržela ani já. Takže takových lidí jako ty moc není, tak si toho važ a buď pořád sama sebou a hlavně veselá. Měj se hezky, zítra vyrářím na Temného rytíře, tak pak písnu. Ahoj Lenka.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Heath

ahoj Lenko, ano prožívám smutné období, tak se snažím na pc moc nechodit. Je to těžké, když máš nějakou dobu nějaké zvířátko, na které si zvykáš a staráš se o něj, když byl malinkatej měl 37cm potom měl přes 150cm, měla jsem ho víc jak šest let a protože to stále hodně bolí, rozhodla jsem se, že si určitě v dohledné době žádné pořizovat nebudu.
      • Re: Re: Heath

Ahoj! Odkaz je o něco níže, kukni na starší příspěvky
  • Heath Ledger

Super Herec ktery rozhodně neměl skončit takhle. Včera to bylo přesne rok co umřel...... *9*
    • Heath je Heath...

zase jsem tu, ale jen musím na tohoto herce stále myslet, a všem bych chtěl připomenout, že dnes na Nově je film Čtyři pírka:zkouška cti, tak se dívejte!ahoj
      • Re: Heath je Heath...

oo.ty už si tady tak známý jo?
        • Heath

byl jsem tu casto...tak se fakt dívejte na čtyři pírka!a Heath je nej!
  • Epitaf

Zemřel jsi moc mladý, ale já budu v duši každý rok v tento den vzpomínat na tebe. Kéž by sis nebral ty prášky, kéž bych já uměla vracet čas.
  • Duch Heath Ledgera

Co říkáte na to, že prý duch Heath Ledgera navštívil Michelle Williams? Věříte na podobné věci? Myslíte si, že duše člověka přežívá dál a než bude patřít jinému tělu dělá nejdříve pořádek s tím životem minulým? Já jsem docela racionální člověka a tyhle věci jdou mimo mě, ale už jsem něco podobného v mém okolí slyšela a na jednu stranu by se mi to líbilo.
    • Re: Duch Heath Ledgera

tomu,že Heathův duch navštívil Michelle věřím.Proč??Ani nevím...Nic podobného se mi nestalo,ale prostě tomu věřím...Ale nevím co bych dělal kdyby se to stalo mě...To není sice moc pravděpodobné,ale člověk nikdy neví.No jo...je to hrůza vyrůstat bez otce...Mě sice taťka neumřel ale od narození jsem ho neviděl...A ještě k tomu žebříčku...Je to dost smutné že taková Paris Hilton má víc navštěvníků než Heath..musíme se snažit ho dostat víš...
      • Re: Re: Duch Heath Ledgera

Je to asi smutné nemít tátu,ale ten můj v dětství taky za nic nestál. Naštěstí jsme si to vyjasnili v mé dospělosti a teď už je to fajn. Heath byl ale asi jako tatínek fajn od začátku a tak je to určitě smutné o to víc. Když jsem si přečetla kolik lidí věří na duchy, tak pomalu začínám věřit taky, fakt me to překvapilo.

myslim ze vam vsem strasi v bedne!!!!!!!!!!

*1*

Nejvíc z celého tohohle fóra tam straší tobě, ty zakomplexovaný vtíravý degene
        • Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera

tak ted sme fakt setrela *15* .
          jenom nefim proc mi to je fakt ukradeny tak se snaz dal sferomonovana kravo nebeskááá s inteligeni uziteho hjzlpapiru!!! *16*
          • Re: Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera

No ukradený ti ty cípku není, jinak bys mě tak sprostě neurážel, tak se jdi vycpat

Já tomu věřím. Sama jsem to zažila. Opravdu je to možné. Mají spolu dceru a to je veliký důvod, aby jí tím řekl, že je stále s nima... atd. Sice chápu, že to zní asi dost divně, ale opravdu se to mohlo stát. A nebo to mohl být jen Michelle-in výmysl. Třeba chce na sebe jen upozornit. Ale to se asi nedozvíme. I když třeba jo. *3*

Já na tohle věřím.Myslím že to možné je.

ja věřim na posmrtny život ale to že jeho duch přišel zrovna za tou kravou michale!!tak tomu neveři..když se s nim rozešla tak co chce..možna přišel za jejich dcerou ale z ni určitě ne to by rychleji šel za mery-kate!! *13*

Prosím zamysli se nad sebou, není hezké o Michelle mluvit jako o k...., když to byla jeho láska,kdy jejich vztach byl spečetěn dcerou. Mě osobně se jako pár moc líbili a fandila jsem jim, myslím,že nějaký důvod proč se s ním rozešla měla a to,že se s tím těžko smiřuje taky značí, že ho stále milovala. Jinak díky za příspěvěk.

každy si mysli sve!!co jsem ja slyšela tak v jeji prosech to moc nebylo!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera

Neboj ja si neyslim že jsi to myslela zle jenom ja ji proste namam raa za hodne veci ktere udelala ...

Jo jasné, že každý má svůj názor, jen mi přišlo nefér o někom v její kůži říkat, že je kráva. Já jsem tedy nic v její neprospěch nezaznamenala,možná,že ty jo, jestli to není spíše zaujatost.Myslela jsem to dobře.

ano souhlasím s tebou Lenko, myslím si, že tvořili perfektní dvojici než nějaká m.k., tak michel vůbec nesahá po kotníky. Někde jsem četla, že se k sobě chtěli vrátit, tak možná jí to trápí o to víc a protože ten rozchod netrval zas tak dlouhou dobu, tak na něj stále myslí. Třeba na něj myslí tak moc, že si ho představuje před sebou, musí prožívat něco hrozného.

úplně s tebou Álo souhlasím, myslím, že by se možná dali zase dokupy už když byl mimo těch léků čistý. Je vidět, že se umíš vcítit do pocitů jiných a já bych si i přála,aby se jinak Michelle dařilo, protože s jejím úspěchem si vždy připomene i ten Heathův. Zdravím! *4*

Já jsem taky dost racionálně založená, i když názoru, že existuje něco mezi nebem a zemí, se úplně nebráním...máš pravdu, bylo by to docela hezký, ale konkrétně tomu, že duch Heatha navštívil Michelle, nevěřím.

Máš pravdu zní to docela divně, ale myslím, že duchové se asi opravdu chodí loučit s těmi, které znali, i když v tomhle případě to bude zase kachna.
        Stalo se mi, že když zemřel děda nebo teta, tak se zastavili hodiny nebo něco spadlo z police na zem, ale to pořád není důvod, abych na tyhle věci věřila.

také se mi stalo, že když zemřel děda tak spadla soška, slyšela jsem i od známých spoustu takových podobných příhod. Ale ve skutečnosti se mi tomu moc věřit nechce, nevím možná je to proto, že to neznáme a vlastně z toho neznámého máme strach, nebo tak něco.
  • ..

heath byl skvělej herec a krásnym úsměvem..na jeho filmy bych mohla koukat pořád:)a jako joker byl neuvěřitelnej..!! ale furt nějak nemůžu uvěřit tomu, že tu neni, že už ho niky neuvidim v žádnym novym filmu.. jediný potěšující je vidět ho mezi top 10 herci.. R.I.P.
  • aa

je mi líto jeho dcery Matildy..až se zeptá mámy kdo je její otec..nechtěl bych být v kůži toho kdo jí to bude říkat..musí to být hodně těžké jak pro jeho nejbližší rodinu,tak pro známé a fanoušky...nechápu proč umírají tak mladí a nadějní lidi..hlavně bez rozloučení...na Heatha myslím hodně,pořád se dívám na jeho videa a je mi do breku...jako sem tady asi jedinej kluk mezi váma holky..ale kdybyste mě poznali tak zjistíte proč mě to tak vzalo.jsem hodně citlivej a smrt někoho koho sem měl rád,je pro mě dost těžké snášet.možná si říkáte proč to tady píšu,ale není nikoho,komu bych se mohl svěřit..a to není moc dobré že nemáta člověka,kterému můžete říct o svých problémech..díky že ste si to přečetli a myslím si,že je mezi náma víc lidí kteří to cítí tak jako já..na Heatha nikdy nezapomenu!!!
    • Re: aa

nekomu do trenek se dostanes i jinak nez takovyma blbyma a trapnyma kecama o nekom. ikdyz v tomhle pripade maz dvojitou smulku protoze ledger byl kalibr kteremu fildo nesahas ani po chlup na jeho malicku u nohy a za druhe ledger je zkratka death.jo slisis dobre death,death,death *16*
      • Re: Re: aa

Bejt tebou bych radši sklapla...kecáš tu blbosti a shazuješ lidi, který tu s láskou vzpomínaj na Heatha...navíc když neumíš ani nejzákladnější českou gramatiku, jako jsou vyjmenovaná slova, tak se pak nedivím, že místo dead píšeš death. Do kelu s takovejma lidma. *16*
        • Re: Re: Re: aa

PS: filda se shodil sam pac napsat, cituju:
          na Heatha myslím hodně..,je mi do breku nebo sem tady asi jedinej kluk mezi váma holky ba dokonce smrt někoho koho sem měl rád. to je fakt kruti narez. k tomu snad no comment a to nebudu polemizovat o jeho sexualni orientaci, to by bylo na nekolik takovych pikantnich prispevku *10*
          • Re: Re: Re: Re: aa

Myslím si, že to jak je Filda orientovanej, tak je pouze jeho věc a ty s tim stejně nic neuděláš. Já mám kamarády, které jsou na kluky a jsou naprosto v pohodě, dobře se mi s nima kecá o chlapech. Takže si myslím, že za to se člověk stydět nemusí jak je orientovanej a tobě do toho neni vůbec nic. Nechtěl bys jít raději na nějaké jiné stránky? Nevím jestli tě někdo naštval, nebo jestli se takhle chováš stále, ale je to úplně zbytečné, ten kdo je naštvanej, tak jsi akorát ty. Nevím proč sem chodíš. Heath ti nic neudělal. A to, že se tu lidi schází, tak na tom přece neni nic špatného, nemyslíš?????
        • Re: Re: Re: aa

mno, nefim jakou pouzivas cestinu ale ja myslel anglicke slovo death a jeden z jeho vyznamu je věčne zatracen (coz si myslim ze to vystihlo pro sebevrazdu, ze) a jeste mne chytroline povez mezi jaka vyjmenovana slova bys to zaradila. nic proti tobe ale nez se tu zacnes zase pred vsema zase shazovat s IQ houpaciho kone se zamysli a radeji nic nepis..nejlepsi bude kdyz ani nebudes zapinat interne *16*

No to si ze mě děláš prdel *15* jedinej, kdo se tady shazuje, seš ty! co to tady meleš? těma vyjmenovanýma slovama jsem měla na mysli, jak jsi inteligentně napsal SLIŠÍŠ!!!! a vůbec, nebudu se tady zabývat takovýma magorama, jako seš ty. Tohle jsou stránky věnované úžasnému herci a ne blbcům, kteří si chtěj něco dokazovat.Sbohem

Dobrý den,
            obávám se, že slečna Gábina upozorňovala na vaše slisis s měkkém i po l. Češtinářky může být správně dead, protože je to neologismus.
            • Re: Re: Re: Re: Re: aa

hele pani uco. ja sem na klavesnici a internetu vyrustal takze mi odpustte kdyz nepisu interkpunkci nebo zamenim pismeno ci ho zdvojim. stejne vsihni vyme o cem je rec takze k neci gramatice bych se vubec nevyjadrovel.diky za pochopeni *1*

Pro Michelle to už teď není jednoduché, když skrz svoji Matildu musí myslet na Heathe neustále. Matilda se určitě na tatínka už teď ptá a možná už ví, že je v nebíčku. Ona to určitě pochopí, vždyť to byla nešťastná náhoda.Puberta ta určitě bude nejtěžší, to člověk všechno vnímá více intenzívněji-smutek, radost, křivdu.
      Myslím, že když bude mít kolem sebe láskyplnou rodinu, tak to zvládne.
      To, že se nemáš komu svěřit si nic nedělej. Takových je nás více. Ono se sice člověku uleví, ale dnešní doba je tak zvláštní, že mám pocit, že problémy druhých nikoho nezajímají. I když tady to vypadá, že jo. *4* A na to, že jsi citlivý kluk buď pyšný, citlivky to sice mají v životě těžší, ale alespoň svět nevidí tak zkresleně. *3*

Myslím si, že jsi udělal dobře, že jsi to sem napsal, jednak to sem patří a také se ti určitě ulevilo. A tak to má být. Myslím si, že my všichni co na tyhle stránky chodíme, jsme Heatha opravdu obdivovali, někteří pro jeho tělo, jiný pro jeho vizáž, ale myslím si, že dohromady jsme ho hlavně všichni obdivovali pro jeho herecké výkony a jeho osobu. Myslím na něj každý den, zrovna tak jako ty a mnoha dalších z nás. Myslím si, že je ho opravdu veliká škoda a s tím co jsi psal o Matildě, tak s tebou naprosto souhlasím, ale myslím si, že určitě až trošičku vyroste jí budou pouštět o jejím otci jen to nejlepší. Někdy si smrt opravdu nevybírá. A to je veliká škoda, když se pak příjde o někoho něčím významného a také otce dítěte.
      • Re: Re: aa

díky za povzbuzení,aspoň někdo mě chápe...moc díky.
  • Heath Ledger

achjo byl to vážně užasnej,výbornej a krásnej herec. jeden z mích nejoblibenějších. Nikdy na nej nezapomenu a hlavne na jeho užasnej usměv. *9* Nevěřim že si chtel vzit život jen mel stašný deprese a nemohl spát tak si vzal prášky na spaní a doufal že se už pořádně vyspí ale život si určitě vzit nechtel on život miloval a hlavne by to neuděla svý dceři krterou taky hrozně miloval a četla jsem že jak vedle nej našli ty prášky tak že stejne byly všechny tuby s práškama skoro plný a žádný drogy u něj nenašly. Takže ten si život nevzal, byla to jen tragická příhoda. Bude mi zcházet tokli sem se tešila na jeho další nové filmy a slnila jsem o tom že ho jendou spatřim na živo no bohužel čas se už nedá vráti. Navždy budeš v mém srdci Heathe! I will never remember you! You were loved or much you will be missed! Rest in Peace! *9* *9*

čau lidi!!podívejte se na www.youtube.com/user/ennisdelmar17 mám tam profil o Heathovi...díky
    • Re: profil

Ahoj Fildo,

je to moc pěkné. *4*
      • Re: Re: profil

ahojky!děkuju moc.jsem rád že se ti to líbí..ten profil jsem si založil až když Heath zemřel...možná je to divný,ale dřív jsem ho bral jako herce který má talent,ale teď ho beru jako legendu a je mi moc líto že už není mezi námi...měj se hezky!!!
        • Re: Re: Re: profil

Děkuji, já jsem ho dřív brala také jako herce s talentem charizmem a vším možným, je mi to také líto a myslím si, že lidem co chodí na tyhle stránky tak také.
          život je holt takový, nevybírá si mezi mladýma, starýma, chudýma, bohatýma.
  • taťka

ted jsem se docetla v "Peoplu!,ze ceka mimco s Jen z Dawsonova sveta - to je mi ale povedenej parecek:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit