-
zlatíčko
Heath je upe zlatíčko..... strasně moc nám chybí!!!! -
pro Heathe
byl jsi mladý,byl jsi jrásný,každý tě měl jistě rád.Přito života jsi jen malou chvíli užívat směl,to tvůj anděl strážný nad tebou málo bděl.
Odešel jsi nechal si nás tu,svou lásku ,práci i dceru Matildu.
Však teďka je ti jistě dobře i když žes umřel nám přináší pláč a hoře.
Máme jen filmy a vzpomínky co nám po tobě zůstaly i při Oskarech všichni ti tleskaly.
No,i my tleskáme,co ještě říct-chybíš nám Heathy víc a víc... *9* -
-
Re: pro Heathe
pekné-vážne,pači sa mi to *4* *4* -
Moc hezký.. *3* Je vidět, že to šlo od srdce.. *14* -
život měl krátký ale pořádně si ho užil!!!jinak moc hezky -
moc hezký *3* -
j taky pěknyyyy .....holky vy máte teda talent ......je to jako lichotka jo *1* miluju váááás ale hlavně heathaaa *14* -
-
Re: Re: pro Heathe
jestli vám to teda nevadíííí *1*
-
-
-
dovolená
Ahoj hrozně mě potěšilo jak mi všichni přejete že letím do Austrálie.Jenže mi je hrozně smutno, protože jsme o tom doma mluvili a nebude to možné uskutečnit.My letíme do Adelaide a podívejte se na mapu jak je daleko Perth.Prostě se mi rozplynul sen.Zájezd jsme dostali od našich. Kdyby se jen zmínili, mohli jsme jim říct kam chceme.A ještě pro emo-anne:Byla jsem v New Yorku a tam jsem ho spatřila na nějaké filmové přehlídce.Byla to tenkrát opravdu veliká náhoda.Bylo to nečekané ,krásné a bombastické.Byl tak blízko.Kdybych se nahnula tak na něj dosáhnu.Z toho setkání budu žít po zbytek života. -
-
Re: dovolená
Ahoj Simčo,byla jsem v Adelaide.Určitě nebudeš litovat je tam nádherně.Nebuď smutná.Ono k tomu jeho hrobu není zas až tak jednoduché se dostat.Možná by se ti to ani nepodařilo.A pak na místě by to bylo mnohem větší zklamání.Měj se krásně a pozdravuj v Adelu. -
-
Re: Re: dovolená
Gábi díky moc.
-
-
Páni....to je super :) Tomu říkám zážitek na celý život :) To ti závidím...To byl vždycky můj sen ho vidět...Bohužel se mi to nesplnilo...A v Austrálii si to užij... Určitě to vyjde příště ;) -
-
Ahoj moc díky za přání snad se mi tam bude líbit i když nebudu tam,kde bych si přála.
-
-
No to musel být krásný zážitek. A jak na tebe působil? -
-
Ahoj působil na mě krásně ,přirozeně. ..Usmíval se a mával na lidi.Byl nádhernej.Ale to všechno trvalo jen chviličku co procházel.Hystericky jsem řvala.Prostě to jinak nešlo.Šok že jsem ho uviděla a hysterie že byl tak blízko.Bylo to jako sen.Dodnes když si na to vzpomenu mám husí kůži,ale v tom krásným slova smyslu. -
-
Re: Re: Re: dovolená
Díky, musel to být opravdu silný zážitek, taky by mně běhal mráz po zádech, vidět ho na vlastní oči. Byl asi moc sympatický a milý. Moc ti to přeju. -
Re: Re: Re: dovolená
Tohle ti strašně moc závidím. *9* Můžu se tě zeptat, kdy jsi v tom New Yorku byla ??? Máš alespoň autogram ? ? ? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: dovolená
července to budou 4 roky.Autogram nemám bylo tam spousta bodygardů a policajtů nebo co to bylo a železné hrazení měla jsem kliku,že jsem stála přímo u toho hrazení, takže když procházel, byl mi takřka nadosah. -
Re: Re: Re: Re: dovolená
Tak tohle je vážně silný zážitek. Myslím si, že já bych nebyla schopna mluvit. Dala bych všechno na světě ho na pár okamžiků spatřit, nebo aspoň vrátit čas. A nedělej si z toho nic, že se nedostaneš do Perthu, jak už se tady zmínilo, vyjde to příště. Mě by už povznášel pocit, že jsem v jeho rodné zemi *4* Užij si to tam
-
-
-
-
-
Děkuji
Díky Anatt za tak skvělou zprávu. Je to pro mě dárek k narozeninám. Chodím tady jen jednou za čas a zrovna dnes jsem nakoukla, protože slavím a jsem vděčná za to, že můžu slavit. A v tomhle okamžiku si často vpomenete i na smutné věci, které se Vás bezprostředně netýkají.Mějte se všichni krásně, přeji Vám hezké svátky a pokud bychom se tu do Nového Roku už nesešli, tak hodně zdravíčka, lásky a sluníčka.Lenka *4* -
10 důvodů proč tě nenávidím
Prosím, není někdo z okolí Prahy 4, Kdo by mi pujčil film 0 důvodů proč tě nenávidím? Prosím pište na mail penguin24@seznam.cz moc ráda bych to viděla.... -
-
Re: 10 důvodů proč tě nenávidím
nedáwno ho dáwali w telewizi a když si ho zadáš na youtube, tak tam máš celý film. Bohužel anglicky
-
-
ahoj
Ahoj v novém roce 2009. Letos by H.L. bylo třicet. Právě jsem se dodívala na 10 důvodů a zrovna tenhle film mi nedělá moc dobře. Nevím asi to bude tím, že tam vypadá tak mladičký a najednou už nic nebude.... Odpočinkový film nejen pro mladé, i když tak na první pohled působí. Jen ta hořká příchuť toho co se stalo. Mějte se hezky a vzpomínejte. -
oscar 2008
zadejte na www.youtube.com
heath ledger oscar 2008 tribute in memorian
smutné -
Heath je vážně úžasnej,krásnej a hrozně sexy.V Příběhu rytíře je fakt super.Tenhle kluk má šmrnc a charisma.Vážně ho hrozně žeru.
-
statistika
ahojte. najprv by som chcela line povedat, ze pekne opisala heathove kvality a tym v podstate zmazala tie zbytocne hadky s nejake zbludilym debilom, ktory tu nema co hladat. a chcela by som vam povedat, ze heath je sice v rebricku na tretom mieste, ale to nas vobec nemusi trapit, lebo v jeho fanklube je len necelych 250 fanusikov a duff a efron maju takmer tisic fanusikov. tak, ked si to prepocitate, tak podla toho poctu by mali mat okolo 250 000 hlasov, ked to porovname s heathovymi 72 000 hlasmi. ked si to prepocitate, tak na heathovho kazdeho fanusika vyjde okolo 290 hlasov, kdezto na duff a efrona vyjde len cca 90, respektive 100 hlasov na jedneho fanusika. takze jednoznacne vyhravame my, co sme v tomto fanklube. ved nas fanklub je v pocte fanusikov az na strnastom mieste, takze tretie miesto v pocte navstevnosti, je oproti tomu super. a k tomuto chcem dodat len tolko, ze isti vyryvaci, co sa nam sem trepu, aby nas nastvali, nam nestoja za to, aby sme si s nimi spinili ruky a robili im radost, ked sa s nimi vadime. im to robi iba este vacsiu radost. a tych par hlasov, co nam vdaka tomu pribudne, by nam naozaj nechybalo. tak hlavu hore a stretavajme sa tu naozaj len ti, co sme mali heatha radi. ahojte -
-
Re: statistika
Tak teď se tu budeš za mě vydávat ty ubožáku? Majko, móc tě zdravím. Lina -
Re: statistika
neboj, za chvili se pres tohodle ubozaka prezene jak wenta miller (ktery je mimochodem super a nejaky hetik mu nesaha po kotniky) tak i kata janeckova ktera je skokanem za posledni mesic (prakticky z nezname osoby je pata). vas admin
PS: tenhle komentar je zasilan automaticky a rozhodne na nej neodpovidejte.
*15*
-
-
jdi do háje
Pane přisprostle přechytřelý, sám si říkal, jak tady můžeme o H.L. psát takové věci , že byl skvělý apod., když jsme ho osobně neznali a sám tady používáš to samé jen v negativním smyslu. Tak jak to můžeš napsat?, když jsi ho osobně neznal a nemáš tedy důvod prudit? Protiřečíš si a je ti vlastně jedno co se tady napíše, proč? Nechci být sprostá a tak tedy nejsem, ale útočit bezdůvodně lidí kteří tu chodí a taky je vlastně neznáš to nechápu.