-
je tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkk sladkej
-
Skvělý JOKER
http://www.news.com.au/perthnow/sto ry/0,21598,23374490-5012990,00.html -
-
Re: Skvělý JOKER
Nějak se mi to opět nezdařilo, ale když si dáte do hledáčku Perth News, tak se tam dostanete. Dnes tam píší o uvedení traileru k poslednímu Batmanovi a můžete se na něj i podívat, i když určitě ho spousta z vás viděla.Na Perth News je spousta zpráv o Ledgerovi, ale bohužel sama nedisponuji tak doborou angličtinou, abych si dovolila o tom psát.
-
-
hl
ahojte. som rada, ze sem chodia aj maminy. ja som tiez mama dvoch dcer a myslela som, ze som uz stara na to, aby som bola tiez ako vy, zavisla na nejakej celebrite. ako teenegerka som mala mnoho idolov a na to, ze som bola vtedy mladsia, ziaden ma nechytil za srdce tak, ako heath. uz som myslela, ze som trosku posahana stale mysliet na cloveka, ktory uz nie je medzi nami a ani mi nie je rodina.ale vidim, ze vy to citite rovnako a to svedci o heathovej velkej charizme. a chcem povedat, ze uz sa sice pise trosku menej, ako pred par mesiacmi, ale to bude tym, ze ti, co pisu, tak napisu to, co si myslime aj my ostatni, tak naco sa opakovat. a to, ze stale nepiseme, neznamena, ze sem nechodime. ja som tu vzdy, ked sadnem za pocitac. toto je prva stranka, ktoru navolujem, ked ho zapnem. a nezabudajme, ze sa pomalicky blizi premiera temneho rytiera. tak sa tesme. pekny den -
-
Re: hl
Moc mě Majko potěšil Tvůj příspěvek. Já se bála, že jen já jsem tady ta "stará" fanynka, která místo, aby milovala někoho kdo je v její blízkosti se zamiluje do herce, který byl tak nedosažitelný a nyní je už úplně. :-( Narážky mého okolí, že se chovám jak puberťačka ignoruji. Heath mě prostě chytil za srdce a zakotvil v něm. Už nikdy ho z toho "přístavu" nepustím. :-) Chybí mi, ale v mých vzpomínkách žije dál! -
Re: hl
Ahoj Majko, vítej do klubu fanynek mamin! *4* Jo, Heath měl fakt asi obrovké charisma, jinak si to taky neumím vysvětlit, jsem na takové fanynkovsví trochu přestárlá. Hrozně moc mě mrzí, že nám Heath neukáže své herectví třeba ve čtyřiceti-padesáti. A jinak, který fim se Vám z Heathových líbil ze všeho nejvíce? Já se totiž pořád nemůžu rozhodnout. Tedy z těch co jsem viděla, asi se spousta lidí bude divit, ale moc se mi líbil v Bratřích Grimmech. -
-
Re: Re: hl
Já se ani nedivím,že se ti tam líbil.Já když jsem viděla fotky z tohoto filmu,tak jsem si říkala,že to musí být dost divný film.Zajímal mě spíš z toho důvodu,že se natáčel u nás a proto jsem si ho koupila.Ovšem po zhlédnutí filmu jsem musela připustit,že Heath je tam opravdu rozkošnej a svoji postavu skvěle zahrál.Druhý den jsem ho pustila dětem a byla jsem ráda,že i oni se dobře pobavili. -
ahoj,lenka.ja som uz kedysi davnejsie pisala, ze sa mi heath najviac paci v skrotenej hore, potom je to asi narovnako casanova a pribeh o rytierovi. a myslim si, ze na to,ze sme maminy, tak vobec nie sme stare na to, aby sme boli fanynky. ved doba napreduje a uz aj starsi su na tom tak, ako mladsi. viac menej sa to zrovnava. ja som len rada, ked si s mojou starsou dcerou mozme povedat, ze sa nam paci ten isty clovek. takze si povedzme,ze ked je to tak, ze mladym sa paci to, co aj nam trosku starsim, tak je to super. aj my, proste zostavame mladi. a co sa tyka heatha, tak si myslim, ze v skrotenej hore podal, samozrejme aj s jakeom gyllenhaalom svoj najlepsi vykon. sice sa teraz tesime na temneho rytiera, ale to nie je az take to prave orechove, ako sa vravi. tento film nas uz potesi hlavne preto, ze bol viac menej jeho posledny. ale nechajme sa prekvapit. ahojte,vsetci. -
-
Re: Re: Re: hl
ahoj Majko, ale předtím si psala, že si asi občas připadáš stará být závisla na nějakéc celebritě a tím pádem, když je nás tady takových víc, tak je to hned lepší pocit. Ono ta smrt byla zezačátku taková načekená a nevědělo se jistě co jí způsobilo a tak jsme tady pořád chodili a koukali co je nového, až se nám tady odsud ani nechce. Jinak nevím v jakém smyslu Temný řítíř nebude to pravé ořechové, ale Herecký výkon bude podle doslechu dost dobrý a i když tam nebude vidět jeho skutečná tvář, tak to asi byla veliká herecká příležitost a já se už nemůžu dočkat.Asi si myslela to pravé ořechové jako, že už není mezi námi a tak to bude i zároveň smutné. Měj se a zdravím i ostatní!!! *4*
-
-
ahoj lenko, mě se líbil film čtyři pírka, kde heath měnil několik podob, po každé ho namaskovali skvěle,a také se mi líbil heath v casanově, byl tam takovej pěknej mužnej a zároveň to bylo něčím střelené. Zkrocená hora, to byl zajímavý film a košile heathovi slušela. *3* -
-
Re: Re: Re: hl
Vidíš álo, na čtyři pírka bych málem zapomněla a přitom to byl první film, kde jsem ho registrovala, jo tam byl dobrý. casanova? určitě herecky jako vždy skvělý, ale tenhle žánr jde pořád mimo mě no a zkrocená hora-no coment, fakt skvělý....to je hezké žes napsala...měj se fajn a když teď budou ty pařáky, tak to nepřežeň se sluníčkem *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hl
no děkuji, už se na to sluníčko těším, je vidět, že jsi tady minule četla ten příspěvek, jak jsem psala, že jsem si spálila prdku. Tak se na ty parna pořádně namažu. Tak se měj fajn. -
Re: Re: Re: Re: hl
Ahoj holky, mně se jednoznačně nejvíc líbil v Příběhu rytíře... strašně moc mu to tam slušelo a ta scéna, jak se po letech setká se svým otcem, tam je prostě neodolatelnej.Navíc je to super film.. A potom v Casanově, tam je děsně sexy *14*
-
-
-
-
-
Na věčnou památku...
Odcházím spát, tak buďte tiše,
možná se uvidíme někdy příště.
Teď už ale vážně musím jít spát,
nechám si o Vás možná i zdát.
Odcházím se svědomím, že nemám nic,
můžu mít míň a můžu mít víc.
Však já nic nechci, všechno mám,
a když je toho hodně, vše vám dám.
Odcházím s nadějí, že bude lepší svět,
možná se ho dočkáte co nevidět.
Zavírám oči, dobrou noc,
na můj život toho bylo moc.
Odcházím a vím, že budu Vám scházet,
však nesmíte mi na hrob květiny házet.
Chci zemřít v klidu a bez cizího smutku,
já vím, že zanechal jsem zde mnoho dobrého skutku.
Odcházím a naposledy se loučím,
kapesník bílý v slzách máčím.
Hrob ze zlata já nechám si stavět,
že příběhy se o tom budou vyprávět.
Odcházím a vím, že byl to dobrý svět,
avšak vím, že nevrátím se hned.
Na hrob si nechám nápis dát,
že se mi chtělo hrozně spát....... -
-
Re: Na věčnou památku...
podivej se na hodnoceni a di se s tema komentarama bodnout nebo prinejmensim zahrabat!!!!!!!!! *15*
-
-
Ach jo..
hej lidi mě to nepřestalo bolet ani po takové době...pořád se dívám na jeho videa a brečím....je mi to moc líto..byl to skvělej herec a bude nám moc chybět!!!Zkrocená hora 4ever -
úžasný
ahoj všem!tak sem včera navštívil kino a shlédl Temného rytíře.A musím Vám říci,že lepší film jsem ještě neviděl!!Prostě úžasný.Kdo to viděl tak to potvrdí,kdo ne,má se na co těšit!!Heath byl úžasný!ale celkově ten film na mě působil fantasticky!!Užijte si tento skvělý film! -
záveť
Už to, že záveť z roku 2003 nezměnil, vypovídá o tom, že jeho smrt určitě byla něšťastná náhoda. Je to moc smutné, když si představíte, že si jdete zdřímnout a už se nikdy neprobudíte, s nikým se nerouzloučíte, žádná druhá šance. *9* http://www.blesk.cz/Clanek193674.ht m -
-
Re: záveť
Ano také nad tím pořád přemýšlím, je to opravdu hrozné, když zemře člověk tak náhle, aniž by se s někým rozloučil.
-
-
narozeniny
Jen úsměv na rtech zbývá a nic víc.Jen krůpěj rosy spadlá na řasách a šlépěje tvé otištěné v hvězdný prach..... -
-
Re: narozeniny
Jen strhující pohled čokoládových očí.... -
Re: narozeniny
to je hezkýý *4*
-
-
pan Herec s velkým H
Heath Ledger...chybí všem, mně, Vám, jeho rodině, blízkým přátelům, chybí na filmovém plátně. Svět byl nespravedlivý, když bral Heathovi život. Jsem moc ráda, že dostal Zlatý glóbus a doufám, že si posmrtně "převezme" i Ocara.Byl to pan Herec s velkým H, který uměl zahrát snad vše. Od zamilovaného rytíře - či snad až po legendárního zloducha Jokera. Filmový svět, ale i ten obyčejný, normální, ztratil spoustu, když z našeho světa odešel Heath. Sice to za chvíli bude rok, ale myslím, že to prázdné místo v našich srdcích zůstane navždy nezaceleno... Ale přesto, co se stalo, stalo se, nejde to už nijak změnit, nic nám ho nevrátí. Na smrt člověka, není nikdo nikdy připraven a zlášť ne, na smrt tak mladého člověka jako byl právě Heath. Říkal, že si přeje, aby jeho filmy vždy vyvolaly úsměvy na tvářích a člověk, aby si ho připomněl, když vidí jeho film. A to se povedlo. Já pevně věřím, že nás všechny ze shora vidí a nad námi všemi drží ochrannou ruku. Doufám, že na Heatha se nikdy nezapomene a jeho filmy se stanou těmi nejsledovanějšími. Vždy bude v našich srdcích a to on určitě ví. I miss you Heath. I don't forget you, because you're the best of the world! Thank you... *4* -
-
Re: pan Herec s velkým H
Suprově jsi to vystihla *3* A musím se k Tvému názoru přidat. Byl to opravdu velkolepý herec...uměl zahrát každou situaci naprosto na jedničku! *5* Stále se musím dívat na 10 důvodů, proč tě nenávidím *14* -
Re: pan Herec s velkým H
moc hezké...zase brečím.... *9* *8*
-
-
Re:milacek heath...evicka milacek
je sice bozi ale on uz neni ja tomu taky nemuzu uverit on byl tak sqelej herec a nikdy uz nebudou o nem psat nebudou zadne nove fotky ani nove filmy je to vazne k nevire ze uz mezi nami neni *9*