Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sbohem Heathe

Doufám, že tam kde teď jsi, je Ti líp. Spi sladce
  • therik
    Heath Ledger , jedna velká vychazející hvězda která by teď zářila v mnoha filmech za které by získával další a další cenny.Osobně jsem člověk který byl pohlcen jeho osobností, ojedinělostí a tím nejhezčím úsměvem který jsem viděla.Dokázal se do rolí vžít , dokázal si vybrat film který nebude pouze zařazen nezáživně do galerie filmů.Opravdu jsem shlédla většinu jeho filmů a od každého filmu jsem si odnesla něco , co mi utkvělo v hlavě. Znám ho už mnoho let a vzpomínám na něj den co den. Doufám, že tento herec bude znán i za 20-30 let a jeho dcera na něj bude náležitě pyšna.
  • gabinka022

ehmmm

No, s dovolením bych se dámy taky vyjádřila, i když jste tu "hádku" už ukončily. Já se nestačim divit..docela pěkně jsem si početla teďka.. *1* co to má znamenat?? To kvůli jedný, možná dvěma nevinným narážkám na to, že to tady s tou diskusí jde z kopce, jsme hned krávy? Nenechám se urážet od 14tiletých či 16tiletých malých puberťaček, který ze sebe dělaj nevim jaký borky..Řeknu vám to takhle..jednoduše je tu pár lidí, který sem chodili už od začátku a skvěle si tu povídali, když se najednou rok po smrti Heatha vyrojila banda holek ze základky, který se někde náhodou dočetly, že jakýsi Heath umřel a dva dny na to si uvědomily, že je to vlastně ten z toho a toho filmu a že ho vlastně strašně milujou..a není to snad tak? vždyť vy to tu samy píšete! "já jsem si ho všimla až po smrti, ale stejně je můj nejoblíbenější herec"..a podobný kecy. A ještě si dovolujete říct, že my nejsme pravý fanynky či co?? Doprčic koukněte se asi tak o sto stránek dozadu a zjistíte, že sem chodili uplně jiný lidi a že vy ste o týhle stránce a což je ještě horší, ani o Heathoj neměly ani tušení..Já Heatha obdivuju už 7 let a rozhodně se nestal mým nejoblíbenějším hercem až po smrti. Uvědomte si, jak ste ubohý, vyvoláte tady neuvěřitelnou hádku, posíláte nás dopr*** a nadáváte do krav za pár nevinnejch řádků? Zkrátka už tady pár lidí nebaví, že denně přibydou desítky příspěvků o ničem, prostě jen, že se asi nudíte a chcete se vykecat. Proč nejdřív nepřemýšlíte o tom, co píšete? To je jeden příspěvek jako druhej, nicneříkající blbiny. Teď mi řeknete nejspíš, ať to teda nečtu..však už taky ňákou dobu nečtu. Chybí mi tady lidi, který nám něco předávali, jejichž příspěvky měly hlavu a patu a napsali jen tehdy, když měli co říct. Dopisovat si můžete na icq. Toť můj názor, a i když se na mě teď strhnou nadávky největšího kalibru, věřim, že nejsem jediná. To vim zcela jistě už proto, že ty super holky z dřívějška už se uplně přestaly vyjadřovat (viď Lenko a Anatt..)
    Heath ví, že ten, kdo ho opravdu ctí, tak si svoje nejtajnější pocity nechává pro sebe a neventiluje je každýmu na potkání. Mějte se tu.
    • Re: ehmmm

Tak tohle je podlemě názor, rozumný mladý ženy, uvažující reálně. Líp bych to nenapsala Gabčo. Jsi třída *3*
      • gabinka022

Re: Re: ehmmm

díky Žanet *3*
        • lina25

Re: Re: Re: ehmmm

Není zač *3*
    • teddy-girl

Re: ehmmm

no jo aby ses neprojevila že? JÁ osobně sem neřekla že heatha jsem si oblíbila až po smrti ale už v roce 2001 když jsem viděla příběh rytíře *3* takže mi tady nevykládej tvojí dlouhou známost *1* *1* *1* fakt se s tebou nebudu hádat a nedělej ze sebe největší fanynku...můžu tě ujistit že nejseš *3* teď se to potvrdilo ;-)
      • lina25

Tak teď jsi sama přiznala, že tě Heath začal zajímat až po smrti. Prostě se najednou strhnul mediální humbuk, že se předávkoval,ty sis naklikala na netu kdo to vlastně byl a najednou ses šíleně zamilovala. A co s tím má společného to, že jsi v roce 2001 viděla příběh rytíře? v té době tě ještě nezaujal že? Jen sis možná řekla, že ten pohlednej blonďák není k zahození. A po oznámení jeho smrti, ses zamyslela, kdo že to vlastně byl, a že jsi ho v roce 2001 viděla v P.R. a mohla by ses stát jeho fanynkou. Protože ty, a celá tahle banda uvzdychaných holek se tu vyrojila teprve nedávno.
        • teddy-girl

ty o mě víš velký hovno tak to tady nerozebírej a svoje teorie si nech! jako sorry ale to VY ste se tady začali hádat ne já!!!!! uvědom si taky tohle *3* tyhle lidi tady budu bránit ptž maj se mnou něco společnýho a vy ste mi u prdele nazdar! *14*
        • teddy-girl

víš o mě velký hovno tak to tady laskavě nerozebírej *1* fakt ste takový kravky? jako sorry ale vy ste se tady žačali hádat ne já!!! ty lidi tady budu bránit protože s nima mám něco společnýho a vy ste mi fakt u prdele *3* *10*
          • Re: Re: Re: Re: ehmmm

No a já zase budu bránit lidi, se kterýma mám něco společnýho já. A to je racionální uvažování. A ty a celá ta tvoje skvadra jste mi dost volný. Klidně to tady rozhádám ale budu je bránit
            • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Re: ehmmm

jo to už se ti povedlo ale mě to neva *3* ráda se hádám *3*
      • gabinka022

můžeš mi říct, jak se to projevilo, ty chytrá 14tiletá dívenko?
        • teddy-girl

laskavě si mě neber do huby a nedělej ze sebe nějakou "moudrou" to že ti je 20 neznamená že seš něco víc než já *3*
          • Re: Re: Re: Re: ehmmm

Ale podle příspěvků tvých a gábinky, je myslím vidět, kdo je rozumější.... A ty to nejsi
          • gabinka022

Re: Re: Re: Re: ehmmm

já si tě do huby neberu, za to mi nestojíš, ani jednou jsem nikoho neoslovila konkrétně...vy si berete do huby nás..mě, Linu a lenika...tak se uklidněte
            • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: Re: ehmmm

já vůbec nemám potřebu se tady s tebou hádat, seš pro mě nic..ani tě neznám a nejsem tady kvůli tobě ale kvůli Heathovi! ani nechápu proč ti pořád odepisuju, protože mi za to nestojíš a kdyby si byla co k čemu fanynka nebudeš se tady chlubit jak dlouho ho znáš (7 let *7* *1* ) to může bejt jenom tvoje věc a nikoho jinýho to nezajímá *3* *15* takovýhle lidi nesnášim *13* ty se tady vytahuješ jaká seš QUEEN ale od toho tohle forum není..jestli jak říkáš ste dřív řešili lepší věci než teď mi tady tak to asi nebylo moc valný jak na to koukám *16* já sem tady od toho abych vzpomínala s lidma, pro který Heath někdo byl a ne abych se tady s tebou vykecávala o tom jaká sem "chytrá 14ti letá" jako sorry ale to fakt ne *13* seš pro mě nic a dál to řešit nebudu *5* *1* "rádA" sem tě poznala a čágos *10* *16* *8* *8* *5* FUCK OFF *1*
        • gabinka022

nebo víš co, radši ne...mě to totiž nezajímá..já si řekla, co jsem potřebovala a tim to pro mě hasne.
  • Heathik je fakt nej,ze verco??? *1* ne,je fakt uplne skvelej-zvlast v casanovovi,kde byl uzasnej *14* ... a navic neni jenom hezkej,ale i skromnej-kdo jste jeste necetli premiere,tak si ho urcite prectete!!! *1*
  • makca.m

njn

kuoukám na příspěvky z 21.1. a říkám si že nikdou o jeho smrti nic zřejmně asi ani netušil...hej to byl tak sqělí herec...nj,ale život mu už nikdo nevrátí (bohužel) *9*
  • návštěvnots

Lidičky, Heatha v návštěvnosti přeskočila už i Janečková!!!!! Prosím, choďte vzpomínat *4*
    • Re: návštěvnots

ani nahodou!!!!!!! *16* *10*
      chodim k wenthovy *1* *3* *1* *15*
      • Re: Re: návštěvnots

Zjistil jsem že netolerance, imbecilita, omezenost a ještě sposta nepěkných vlastností ovládá moji mysl.Bohužel proti blbosti se nedá bojovat.Já za to prostě nemůžu.To že lidi nejsou schopni akceptovat jiný styl než jaký vyznávají oni je taky celkem smutné.omlouvám se, že patřím k takovým magorům.
        • Re: Re: Re: návštěvnots

a mimochodem des s krizkem po funuse pac tohle to uz nikoho nezajima. copak si slepa a nefidis jak to tu vypada. irak je proti tomu sufix. *16*
        • Re: Re: Re: návštěvnots

dess na to chitre ale vsem je jasne ze bych neco takoveho nenapsal. ani se neumis poradne podepsat, tak se nesnaz (ty vole jeste abych se omlouval) *15*
          • Re: Re: Re: Re: návštěvnots

nefime co se se mňou deje,omluvám se všem, jsem magóóŕ, pomóóóˇč. *9*
  • emo-anne

fotky

http://www.michellewilliams-fan.com /photos/displayimage.php?pid=12862& fullsize=1 :):):)
    • stankova.lidka

Re: fotky

Já jsem dneska na horách potkala jednu holčičku, která byla Maty strašně podobná. Jen měla světlé oči a nebyly to takové ty Heathovo, ale jinak.. skoro celá ona. *4*
  • batman

Tak přesně za tři měsíce jde do kin Tajemný rytíř, možná že role Jokera byla pro Heath Ledegra osudová, určitě se máme na co těšit.
    • Re: batman

ano také se na film moc těším, no zní to trochu divně, když Heath nežije a píši, že se na něj těším, ale těšila bych se na něj úplně stejně, jako kdyby žil, protože v těch filmech živým byl.
      A jinak film candy chci také vidět, pouštěla jsem si ho na netu a myslím si, že určitě ho za to stojí vidět, dalo by se to přirovnat k filmům něco jako byl film Kids a nebo Transporting.
      • Re: Re: batman

áli, nezní to divně. Určitě by sis ten film neužila, kdybys na něj šla smutná, smutnit můžeš až potom.
        Jinak jak píšeš o Transpottingu, tak ten mi nepřipadal tak hrozný, byl natočen docela humornou formou, i když to byl film o drogách. Z Candy mám větší strach, určitě pak taky dej vědět až se na něj podíváš. Ahoj! *4*
        • Re: Re: Re: batman

a stim Transporttingem máš pravdu, co se týče humorného pojetí, spíš si myslím, že to asi mělo společné akorát ty drogy.

Ahoj Lenko,
          určitě vědět dám o tom jak se mi líbil Candy.

to je bezva *3*

Taky už se nemůžu dočkat *4* Jinak konečně mi dorazil film Candy. Dost drsnej filmeček s nadprůměrnými hereckými výkony
      • Re: Re: batman

JO, máš pravdu, tenhle film si fakt nechám na kino, protože je to jeho předposlení, kdy ho můžeme ještě v tom kině vidět.
        A Lino, odkud jsi ojednávala Candy? Já si objednávala některé filmy v Dobrých dárcích a ve Filmopolisu, ale když v nabídce byl, tak nakonec mi napsali, že ho už stáhli z nabídky.Díky moc za odpověď.Lenka.

Ahoj, zkus Superstarschop.cz nebo DVDobchod.cz mají tam nějaký výprodeje a zrovna Candy tam mají asi za 95Kč. A opravdu to stijí za vidění *3*
          • Re: Re: Re: Re: batman

Tak jsem si film zkusila objednat v DVDOBCHOD.CZ, snad mi konečně přífrčí. Jinak tam měli od Heatha za super cenu 139,- film Čtyři pírka-zkouška cti. Před tím než jsem objednávala Legendy, tak ho měli buď za 550 nebo vůbec. Určitě taky stojí za vidění. Tak díky! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: batman

Vůbec nemáš zač *3* Čtyři pírka a Legendy jsem ještě neviděla. Tak to musím taky napravuit *4*
          • Re: Re: Re: Re: batman

Děkuji moc za tip. Candy jsem se vyhýbala, protože v traileru to vypadalo dost děsivě, ale po Heathově smrti chci vidět všechno. Tak díky!
            • Re: Re: Re: Re: Re: batman

Nemáš zač *3* Ano, ten film je dost drsnej ale ty herecké výkony jsou naprostou bombou. je tam pár scén ze kterých doslova mrazí.Mě dostaly dvě. mazlení s mrtvým dítětem po potratu a scéna kdy Dan přijde domů a candy mezi tím napíše na stěnu vzkazy. Dan stojí uprostřed s kyticí, candy je pryč... no uvidíš sama *3*
  • anatt

Heath

Ahoj všem,
    docela dlouho jsem tady nebyla, asi 8-10 dní, a nestačím se divit. Líbí se mi nová tvář tohoto serveru. Zkusila jsem opět vložit nějaké nové fotky. Budu doufat, že je sem tentokrát vloží.
    Stejně jako většině z vás je stále smutno, tak i mě. Nic se nezměnilo a Heath mi neustále chybí. Hrozně moc se těším na Temnýho rytíře. Budu mít děti až do 9.8. na táboře, tak si kino báječně vychutnám. Móóóóóc se těším.
    Mějte se všichni krásně a pokud máte někteří prázdniny a nebo vás čeká dovča, tak si volna pěkně užívejte. Tiše závidím. *3* Já jsem, a zatím stále budu, v práci, volno je v nedohlednu. *9* Ale snad taky brzy příjde. *4*
    Heathe, vzpomínám!!!!!!!
    • Re: Heath

Napsala jsi to opravdu moc hezky, ale uvidíš, že na tebe také výjde řada a volno mít budeš. A třena také se také na nějakou tu dovču dostaneš.
      Měj se pěkně a věř, že třeba zítra bude líp. Já si to tak také říkám a někdy to funguje. ahoj ála *3*
      • janahermiona

Re: Re: Heath

jo to je pravda,ale i když si to říkám tak při dívání se na heathovi filmy musím odejít a brečet...na temnýho rytíře se těším a půjdu se podívat na poslední roli heatha...
        heathe scházíš nám a vždycky budeš *9* *14*
  • anatt

Temný rytíř

Ahoj všem,
    tak jak jsem slíbila, tak jdu referovat na Temnýho rytíře. Byla jsem teď, na poslední chvíli, na dovolené, ale ještě než jsem odfrčela, tak jsem byla v kině. A hádejte na čem?! *3* Správně...
    Temný rytíř je moc pěkný film. Naprosto mne nadchl Heathův výkon. Zahrál to báječně. Jsem ráda, že to bylo s titulkama, protože jeho hlas je skvělý. Dcera sice občas nestíhala číst, ale film se jí také moc líbil. Celou dobu jsem v kině ani nedutala a celé dvě a půl hodiny jsem téměř nedýchala.
    Heathe, byl jsi skvělej, i když jsi vypadal tak odpudivě, tak jsem v Tobě viděla jen to krásné co bylo pod tou "maskou". Tvé oči se nedají přehlédnout. Doufám, že mě tam nahoře slyšíš. Věřím, že ano, já to vím.
    I padouši můžou být "hrdinové". :-) Pro mne byl hrdina Joker a né Batman. Je tam jedna pasáž kde Heath není nalíčený (zmalovaný), má na obličeji jen jizvu, ale ta mu sluší. ;-) Je to jen pár vteřin, tak né že Vám zrovna v kině něco spadne na zem nebo budete muset jít na toaletu. ;-) Ty vteřiny stojí za to.
    Vřele všem tento film doporučuji!!!!
    Právem si Heath zaslouží Oskara. Četla jsem tady, že se někomu nedaří přidat hlas na tu petici. To je škoda. Teď jsem se na ten server koukala a má už skoro 13tis. hlasů. A to když jsem hlasovala já, tak jsem byla 2700-tá. Docela skok za tři týdny. To je dobře. Jen tak dál. Hlasujte, hlasujte, hlasujte. (Podepisujte, podepisujte, podepisujte.) *3*
    Tak se zatím mějte hezky, papa...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit