Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ŠKODA HO..

škoda ho kluka krásnýho talentovanýho..:'( ještě tlik krásnejch filmů jsme mohli vidět..Zkrocená hora mě například vážně dostala..
  • dada.

Knížka

Ahoj,tak dnes jsem se dostala konečně do knihkupectví a koupila si knížku o Heathovi.Je opravdu nádherná.Jen jsem z ní vždy pocítila velký smutek,když jsem si pročítala určité kritiky k jeho filmům.Ale člověk na slova kritika nesmí moc dát.Určitě neváhejte a knížku si kupte.Jinak bych vás chtěla poprosit,. abyste nenadávali Bohu do ......!Respektuji váš názor,ale proč tak silná slova?Já vím,že vas mrzí,že Heath umřel mladý,ale lidé umírají(i mladší)a možná by bylo fajn brát to z té druhé stránky,že všechno má nějaký-pro nás zatím nepochopitelný-smysl.
    • heatcliff

Re: Knížka

to je teda smůla já jsem šel do knihkupectví a nic nemají,to snad není pravda,zrovna jsem chtěl být mezi prvními,kteří ji budou mít,a nic,tak mě to s... *8* *8* *8*
      • dada.

Re: Re: Knížka

Já jsem ji kupovala u nás v Brně u Barviče a Novotnýho-a musím je pochválit,že knížka byla hezky vystavena ve výloze.Je pravda,že v jiných knihkupectvích jsem ji neviděla.Vyzkoušej nějaký Hypermarket.
  • aliss67

heath l.

nepoznate niekto stranku ,kde su šetriče heatha ledgera??? *3* *4*
    • a.n.c.a.

Re: heath l.

to fakt ne
  • a.n.c.a.

Matilda Michelle

nevite o novych fotkach Matildy a Michelle??..
    • eve-lyn

Re: Matilda Michelle

no já sem žádný new nenašla..nic novýho není
  • iriska11

Dokument

Ahoj, objevila jsem na netu stránky TV Zone Club http://www.uk.zoneclub.tv/ nedá se to sice sledovat online, ale je tam vždycky krátké video ke každému pořadu...i k tomu o Heathovi. Myslím si ale, že nemusíme být zklamaní, že ten dokument neuvidíme, je to možná ten samý, který se dá stáhnout na ulož.to, protože ukázky na stránkách Zone Club jsou úplně ty samé jako ty z toho dokumentu. Včera jsem si ho stáhla, je to v dobré kvalitě, ale je to bohužel celé v angličtině. Ale kdo je v ní trošku zdatnější dá se tomu celkem dobře rozumět. Je tam spousta rozhovorů s Heathem, hlavně z premiér filmů, rozhovory s herci, kteří s ním ve filmech hráli atp.
    • Re: Dokument

Hele a na ty TV Zone Club de ten dokument taky v Angličtině?? Nebo k němu přidali aspoň titulky??
      Protože titiulky k tomu dokumentu jak je na uloz.to neexistujou zatim... :( ani anglický... kdyby aspoň ty anglický byli tak bych to třeba s tunou slovníků přeložil... ale odposlouchat to nedokážu no... :( Tak hlavně kdybyste někdo někdy někde objevil ty titulky, tak sem dejte vědět... :) Ještě lepší, kdyby tu byl někdo dobrej angličtinář a přeložil to... :)
  • petrahladilova

článek

Na www.magazin.cz je článek o Heathovy Ledgerovy jsou tam i fotešky s Imaginária.Až tam budete tak zadejte do vyhledávání Imaginárium a mělo by se to objevit.. *7*
  • Heath Ledger

Moc tohoto herce neznám,ale je mi ho přesto líto.Prý to byl dobrák a sympaták.
    Doufám,že neumřu také tak mladý a lidé si budou vážit toho,co jsem v životě vykonal.
  • to je debil

Že softwarové pirátství je opravdu vážný problém, mnozí chápeme, ale zároveň nevidíme příčinu problému jen v nevychovanosti lidí. Zejména na PC je tento problém opravdu výrazný a situace se stále zhoršuje. Naposledy se o tom přesvědčila společnost Crytek, která stojí za herním titulem CRYSIS, který je v současnosti technologickým etalonem počítačových her (Recenzi najdete zde). Tento titul však vyšel pouze a exkluzivně pro PC, jelikož herní konzole nemají zdaleka dostatek výkonu k jeho slušnému provozování. Crytek je však rozčarován neuvěřitelnou mírou pirátství, která jeho titul provází. V tomto případě si ale za to může trochu Crytek sám. Udělal velkou reklamu této hře, která pak měla zpoždění, ale k pirátům se dostala dříve a tak většina natěšených hráčů nechtěla měsíc čekat a hru si prostě stáhla. Crytek by tedy neměl všechno házet na pirátství, ale taky na svou neschopnost vydat hru včas a uchránit ji před únikem. Crytek se tak nechal slyšet, že navždy končí s vývojem her čistě jen pro PC a další hry budou vyvíjeny i pro konzole. Ze zkušenosti víme, že Crytek není jediný, který zjistil, že valná většina PC hráčů krade bez jakýchkoliv skrupulí vědomě jako straky. Nelze pak než nesouhlasit s tím, že Pirátství opravdu ničí PC hraní. Firma se tedy stejně jako jiné obrátí na konzole ... *4*
    • Re: to je debil

Že softwarové pirátství je opravdu vážný problém, mnozí chápeme, ale zároveň nevidíme příčinu problému jen v nevychovanosti lidí. Zejména na PC je tento problém opravdu výrazný a situace se stále zhoršuje. Naposledy se o tom přesvědčila společnost Crytek, která stojí za herním titulem CRYSIS, který je v současnosti technologickým etalonem počítačových her (Recenzi najdete zde). Tento titul však vyšel pouze a exkluzivně pro PC, jelikož herní konzole nemají zdaleka dostatek výkonu k jeho slušnému provozování. Crytek je však rozčarován neuvěřitelnou mírou pirátství, která jeho titul provází. V tomto případě si ale za to může trochu Crytek sám. Udělal velkou reklamu této hře, která pak měla zpoždění, ale k pirátům se dostala dříve a tak většina natěšených hráčů nechtěla měsíc čekat a hru si prostě stáhla. Crytek by tedy neměl všechno házet na pirátství, ale taky na svou neschopnost vydat hru včas a uchránit ji před únikem. Crytek se tak nechal slyšet, že navždy končí s vývojem her čistě jen pro PC a další hry budou vyvíjeny i pro konzole. Ze zkušenosti víme, že Crytek není jediný, který zjistil, že valná většina PC hráčů krade bez jakýchkoliv skrupulí vědomě jako straky. Nelze pak než nesouhlasit s tím, že Pirátství opravdu ničí PC hraní. Firma se tedy stejně jako jiné obrátí na konzole ... *5*

Že softwarové pirátství je opravdu vážný problém, mnozí chápeme, ale zároveň nevidíme příčinu problému jen v nevychovanosti lidí. Zejména na PC je tento problém opravdu výrazný a situace se stále zhoršuje. Naposledy se o tom přesvědčila společnost Crytek, která stojí za herním titulem CRYSIS, který je v současnosti technologickým etalonem počítačových her (Recenzi najdete zde). Tento titul však vyšel pouze a exkluzivně pro PC, jelikož herní konzole nemají zdaleka dostatek výkonu k jeho slušnému provozování. Crytek je však rozčarován neuvěřitelnou mírou pirátství, která jeho titul provází. V tomto případě si ale za to může trochu Crytek sám. Udělal velkou reklamu této hře, která pak měla zpoždění, ale k pirátům se dostala dříve a tak většina natěšených hráčů nechtěla měsíc čekat a hru si prostě stáhla. Crytek by tedy neměl všechno házet na pirátství, ale taky na svou neschopnost vydat hru včas a uchránit ji před únikem. Crytek se tak nechal slyšet, že navždy končí s vývojem her čistě jen pro PC a další hry budou vyvíjeny i pro konzole. Ze zkušenosti víme, že Crytek není jediný, který zjistil, že valná většina PC hráčů krade bez jakýchkoliv skrupulí vědomě jako straky. Nelze pak než nesouhlasit s tím, že Pirátství opravdu ničí PC hraní. Firma se tedy stejně jako jiné obrátí na konzole ... *3*

Že softwarové pirátství je opravdu vážný problém, mnozí chápeme, ale zároveň nevidíme příčinu problému jen v nevychovanosti lidí. Zejména na PC je tento problém opravdu výrazný a situace se stále zhoršuje. Naposledy se o tom přesvědčila společnost Crytek, která stojí za herním titulem CRYSIS, který je v současnosti technologickým etalonem počítačových her (Recenzi najdete zde). Tento titul však vyšel pouze a exkluzivně pro PC, jelikož herní konzole nemají zdaleka dostatek výkonu k jeho slušnému provozování. Crytek je však rozčarován neuvěřitelnou mírou pirátství, která jeho titul provází. V tomto případě si ale za to může trochu Crytek sám. Udělal velkou reklamu této hře, která pak měla zpoždění, ale k pirátům se dostala dříve a tak většina natěšených hráčů nechtěla měsíc čekat a hru si prostě stáhla. Crytek by tedy neměl všechno házet na pirátství, ale taky na svou neschopnost vydat hru včas a uchránit ji před únikem. Crytek se tak nechal slyšet, že navždy končí s vývojem her čistě jen pro PC a další hry budou vyvíjeny i pro konzole. Ze zkušenosti víme, že Crytek není jediný, který zjistil, že valná většina PC hráčů krade bez jakýchkoliv skrupulí vědomě jako straky. Nelze pak než nesouhlasit s tím, že Pirátství opravdu ničí PC hraní. Firma se tedy stejně jako jiné obrátí na konzole ... *1*
  • perth

Počet příspěvků v diskuzi

Jen, abych vás trochu potěšila, náhodně jsem projela profily nějakých herců, kteří jsou třeba i na příčce před ním a žádný z nich (dokonce ani J.Depp)nemá tak rozjetou diskuzi a tolik příspěvků v ní jako náš Heath
    • milujite heathe

ahoj lidicki heath byl fantasticki a ja ho miluju a vi vsichni jako ja,miluji ho ja jsem mela k nemu pouto prvni film co jsem videla byl o nem mam o nem vsecicko a kdo semnou pisete mi na icq:415709306 dik ´milovnici heatha
      *1* *1* *3* *14* *14* *14* *3* *14*
  • b.e.t.u.l.i

básnička

ta básnička je úžasná fakt se ti povedla.... a myslim ze si tam vystihla vsechno... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit