-
...
akorat me strasne stve ze se mu dostalo takoviho oceneni az po smrti....je to dobre,ze ho tak ocenujou ale zase na druhou stranu by bylo lepsi kdyby si to mohl odnyst osobne....tak vemte si ze v australii ziskal cenu nejlepsi herec,pak zlatej globus,pak jeste jakousi cenu za jokera a ted dostane oscara.... -
-
Re: ...Pravda!
To je pravda,bylo by lepší , kdyby si ty ocenění odnesl sám,je mi to hrozně líto,že na Oscarech bude chybět!, ale je to tak,a nic s tím nikdo neudělá,taková je prostě pravda,i když není zrovna příjemná, ale je to tak!Ale opravdu mě to hrozně mrzí,ta představa že toho Oscara získá a oni budou říkat jeho jméno,a on tam nebude,on to neuvidí,i když bude řeč o něm,najednu stranu budu strašně rád,když to získá!ale bude mi to zároveň líto!protože on si to neužije.Ale samozřejmě to musí vyhrát,to je jasné!Ale zároveň to bude jeho poslední Oscar v životě,a také je to jeho poslední nominace,i když mmožná ještě je tu to Imagnarium,co má na podzim přijít do kin,no...Škoda že ten úspěch nevidí,a že těch úspěchů už bylo!Doufám jen že se o něm bude vždy mluvit jako o herci,který do filmového světa něco přinesl,protože je to pravda,podle mne to byl jeden z nejlepších herců mladé kategorie,a za pár let z něj mohla být taková hvězda třeba jako, nevím...no prostě že to mohl být jeden z nejuznávanějších herců,to je můj názor a myslím že si to myslí více lidí!Nevíte teda nikdo o tom filmu Candy,kde bych ho našel,na jaké stránce?Heath-ALWAYS!!!
-
-
..
ja uz ji chci takyyyy....budu muset popohnat postu jinak mi z toho hrabneee..i kdyz me uz hrabe dost *1* -
Knížka
Tak už mám taky tu knížku *3* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
Už chápu Vaši obrovskou radost, protože je to opravdu poklad.. *3* Nic hezčího o Heathovi nemám, ty náádherné fotky..No nemá to chybu..
Jinak ta básnička je hezká, moc se ti povedla..Ale u mě na celé čáře vítězí VĚNOVÁNÍ, které je na www.svetikon.mypage.cz .... *14* *14* *14* *14* *14* Celé ho vymyslel Honza-tvůrce stránek a je to po Shakespearovi to nejkrásnější, co jsem kdy četla.. -
-
Re: Knížka
moc díky! já mám také tu knížku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Knížka
a co na ní říkáš je skvěláááááá že???? *15* *14* *14*
-
-
-
video
Hejky když vám to video nejede tak si na youtube zadejte Heath Ledger Using Drugs a hned to druhe video to je:) -
-
Re: video
taky jsem koukala...ja anglicky moc neumim..ale stačilo mi to video...když jsem se pak divala jeste naty jine videa....hej no mela jsem dost..když jsem videla jak ho odvaželi do sanitky upe moc mě to dostalo....proste mam slabou psychyku na něco takoveho....byl to hnus a kolik reporteru a lidi se tam sešlo ...proste děs! -
jo a tech videi je tam vic ale jsou celkem podobny -
pisou tam ze rika ze kouri 5 jointu denne po dobu 20 let....jestli jsem si to dobre prelozila...to je nejaky divny to by musel kourit od 8 let *13* -
jj diky...uz jsem se na to mrkla...
-
-
kledba
Já jsem se dnes dívala na Kledbu bratří Grimů.A Heath jako vždy byl neodolatelný,úžasný a skvěle hrající.
A viděly jste i bonus?Taky skvělý hlavně ten jeho jedinečný hlas...medový sametový a hluboký...krása,prostě krása...Jinak jestli je to pravda o té nové biografii tak se nemůžu dočkat až bude i u nás...tak se mějte HeathLedgerovsky *3* pa -
-
Re: kledba
jj ano,Kliatba je fakt super a tie bonusy že wooow!!! -
Re: kledba
jj ja taky doufám ze je to prawda...a kletbu bratri sem videla nekolikrat:) a bonusy si vzdycky nenechavam ujit:D jj ten jeho hlas...proste prekrasnej:)
-
-
knížka...
ahojík...dlouho jsem byla pryč a tak znovu koukím co tu přibylo nových příspěvků a krásných textů,vzpomínek na něj,které mě vždy znovu a znovu nutí přemýšlet o jeho smrti a o něm *9* před týdnem mi také bylo 15 *1* *5* *15* a od babičky jsem dostala to co jsem si nejvíc přála- ilustrovanou bibliografii H.L. *14* *14* *3* *15* *1* *1* *3* *15* jééééééé já byla štastná *15* na každé staně je nejméně jeden obrázek, jak z filmového plátna, tak ze soukromého života, a spousta nových informací a rozhovorů *14* všem doporučuji, jsem nanejvýš nadšená *1* -
-
Re: knížka...
... *14* jééé...tu knížku si už taky dlouho přeju...ale mamka mi ju nechce koupit... *9* *9* *9* ...což mě pěkně štwe...ale já ju snad přemluwím...protože musím mít aspoň něco,co mi ho bude stále připomínat každým dnem...i když jeho filmy mi ho připomínají...ale tu knížku taky musím mít *14* ...a souhlasím s tím,že sou tu nádherné texty o Heathečkowi...tak krásně je tu wypsané wše,co k němu wšichni cítíme...já bych to nikdy tak krásně newypsala...ale musim říct,že mi wšichni mluwí z duše... *4* *14* ...HEATH JE NEJLEPŠÍ!!!NAWŽDY!!!!... -
-
Re: Re: knížka...
Co?? je nejaká nová knižka o Heathovi?? alebo myslíš tú ilustrovanú biografiu??? -
-
Re: Re: Re: knížka...
no samozřejmě že tu bibliografii *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: knížka...
aha...díki *4*
-
-
-
-
-
bla bla :)
Vy jste tady všichni asi střelení.. Vidět ducha.. =D Caspera jste třebas neviděli? =D Chudák Ledger se teď musí obracet v hrobě =) *9* -
-
Re: bla bla :)
..představy jsou krásný..je jedno jestli jsou pravdivý.Každý ať si vidí co chce,každý má svou představivost..Nikomu neber iluze..třeba někdo viděl Heathova ducha..Já osobně třeba věřím,že něco mezi nebem a zemí.
-
-
včera
Včera jsem byla už od rána trochu nesvá, nervozita se začala stupňovat s blížící se pátou hodinou odpolední. A pak už jsem seděla v kině. Trochu mě rozladilo, že to byl ten nejmenší sál z možných devíti a byl sotva z jedné třetiny naplněný, ale nevadí. Nemohla jsem se dočkat, až se objeví Heath, a pak už jsem četla titulky jen jedním okem a hltala jsem Heath očima i ušima, abych si ho co nejvíc užila, protože je to poslední možnost vidět ho na plátně kina. Film se mi moc líbil, byla to krásná pohádka, kde se fanazii meze nekladly, nádherně propracované triky, velká podívaná, romantika se tady střídá s tvrdou realitou. Výborné herecké výkony i dobrý humor. Když přišel okamžik, kdy Tony projde prvně zrcadlem a objeví se lodičky s fotkami mladých zesnulých celebrit a Johny Depp o nich mluví, vhrkly mi do očí slzy, protože celá tato scéna byla na počest Heatha. V tu chvíli člověku docvakne, že Heath už nežije. Ale film jde dál a je na co se dívat. Ze tří herců, kteří zastoupili Heatha, se mi kupodivu nejméně líbil Johny Depp, protože na mě působil po šaramantním a temperamentním Heathovi tak trochu jako leklá ryba. Zato Colin Farrell měl v té roli jiskru i temperament, takže se mi jako Tony líbil daleko víc. A pak už byl konec, ale lidé se nerozešli, většina jich čekala na závěrečné titulky, kdy se objevil Heath a pak poděkování jeho rodině. Z kina jsem odcházela se slzami v očích, ale nadšená. Moc jsem si to užila. -
papa zlatko
bobek litujeme byl uplně pěkny a měl dceru chudáček a ve příběhu rytíře byl uplně sladky papapa zlatko *14* *9* -
RIP
Před 29 lety se narodil herec s velkým H a člověk s velkým Č...sem ráda, že jsem mohla alespoň několik let chodit po tom stejným světě, co on. Rest in peace, Heath ! I´ll never forget. -
-
Re: RIP
teda holky, co říct, myslím si, že heath by měl z vašich přáníček obrovskou radost. Je pěkné, že jsme si všichni na něj vzpoměly. *4* -
-
Re: Re: RIP
tak to jo !to maš pravdu!!
-
-
Re: RIP
Hezky řečeno. Co k tomu říct... Ano, i pro mě byla čest,dýchat stejný vzduch jako on.Heathe,pokuď se jednou tam nahoře sejdeme,bude mi ctí...
-