Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verca

Heatha sem poznala az v tv kdy davaly 10 důvodů proč tě nenávidím a moc se me tzo líbilo tak sem se chtela na heathe kouknout a potom jsem tjistila ze zemrel a mrzi me t o protoze byl fakt fakt klásnej chlapííík *14* *14* *14* *14*
    je krásnej proste *14* *14* *14*
  • mymy

super..!

Tak sem našla ty oscary..takže u nás to budou dávat na HBO v pondělí ve 2:00(ráno)..nebo potom ve 21:55 90minutovej sestřih..se těšííím.. *1* ikdyž je to blbý že je to zrovna takhle blbě..hned ten den škola..no nwm,nwm..ale to mě nezajímá..prostě škola počká..oscaři ne *1* a navíc to určitě bude stát za to..páč Heath ho určitě dostane! *14*
    • teddy-girl

Re: super..!

já to asi neuvidim :-(((( néééé prosím vás řeknete mi potom jak to dopadlo??? mám nervy v kýblu *9* ae věřim že vyhraje!!!!!!!!!!!!! musí!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* pls potom hned napište *14*
  • denina8

ouu

Thak jsem se tu docetla ze je v MF DNES tak jsem volala dedovi aby mi to nechal...ae rekl mi ze uz mi to davno schoval *14* ..takže vi taky ze ponem silym aschovava mi o nem vystrizky a clanky...HEATH 4EVER
  • joker

Booooooože umiram...............HEj ted jsem do dodivala na betmena a uple umiram......to je teda neco on to tak užasně zahral.prote ja čuram...eeej no nemužu z toho ted celou noc nebudu spat...a budu na něho myslet...a prostě to bylo upe užasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ještě něco

Když jsem včera přišla z kina plná dojmů, zastesklo se mi moc po Heathovi, a tak jsem znovu sáhla po Televizi, kde je Heath "tam nahoře na Brokebacku" a zrovna se ohlíží, co asi dělá Jack, a vtom jsem si uvědomila, že ať podával jakékoliv výkony a hrál v jakkoliv výpravných filmech, mému srdci je nejbližší takhle, jako Ennis ze Zkrocené hory. A také mě napadlo, kdyby na začátku loňského roku nedávali v televizi Zkrocenou horu, kolik by nás tady dnes asi o Heathovi diskutovalo. Nevím, jestli by mě Heath v nějakém jiném filmu tak ohromil, abych se snažila o něm dozvědět co nejvíc, až mě to přivedlo sem na tyto stránky. Prostě Zkrocená hora je Zkrocená hora.
  • gabi..heath..

Imaginárium...♥♥

právě před půl hodinou jsem spatřila titulky tohoto velkolepého díla...♥ je to pěkný film a Heath je jako vždy nejlepší a jedinečný....ale potřebovala bych to vidět ještě jednou protože mi uniklo určitě spousta věcí a detailů když byl na plátně Heath....snažila jsem si tyhle chvíle vychutnávat..ale jak jsem sledovala hodně i děj filmu tak to mooc nešlo...každopádně jsem taky byla radši že tam umře Colin Farel a ne náš Heathy...:D už nevím co psát...prostě krása paráda nádhera....(ale na zkrocenou horu to stejně nemá..:D) a uplně jsem během filmu zapomněla že je heathy mrtvý.....nějak jsem se s tím asi už smířila..možná pomocí právě Imaginária dr. Parnasse...:)
    • stankova.lidka

Re: Imaginárium...♥♥

Souhlasím se vším. Nevím jestli jsem to sem psala, ale pro mě je Tony v podání Colina ten zlý a Heath je ten hodný :D I když vím že Tony celkově je pěkný rošťák *15*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginárium...♥♥

Také jsem to podobně vnímal, ten Heathův Tony mi přišel takový chudák a moula, *4* , ale Colinův se pěkně vybarvil, vlastně celej Tony se pěkně vybarvil. *1*
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: Imaginárium...♥♥

no to mě na tom překvapilo uplně nejvíc já jsem si nejdřív opravdu myslela že Tony je ten hodný co pomáhá...a znovu se opakuji, jsem ráda že se vybarvil až v colinově podání...ale i jako záporák je Heathy úžasný...ale nwm prostě jsem za tohle radši...a ještě si taky myslím že je škoda že to nemohl celé dotočit Johnny....Depp je skvělý herec a když si vezmu ty tři Johnnyho,Juda a Colina tak Johnny byl podle mě z nich nejlepší i když tam byl jen krátce...mám ho zkrátka nejraději...Ale Heatha nikdy a nic nepředčí..♥♥ je to moje(naše) věčné slunce.. *4*
    • kackac

Re: Imaginárium...♥♥

Přesně moje slova. Imaginarium je krasný film, ale Heath je tam jěště o 100% lepší. Kadyž sem se na film dívala, tak sem si taky neuvědomovala, že je Heath mrtvý. *9* *9* Dokonce se to líbilo i mojí mamce ! *3*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginárium...♥♥

Všechny tady máte pravdu, Imaginárium je moc pěkný a velmi podařený film, a Heath se rozloučil komediální rolí, ve které se opět předvedl, ale strejně je zvláštní, že tímhle se rozloučil, že to je to poslední co jsme od něj viděli, a poslední příležitost ho vidět živého, je to prostě jednoduše zvláštní pocit, a velmi smutný... *9* Protože třeba během filmů s Heathem, si člověk říká, kde je tomuhle skvělému, krásnému a talentovanému klukovi konec... *9* A ono přece jen ten konec je...Ale také musíme být rádi, že Heath existoval, a že nám dal tolik radosti do života *3*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Imaginárium...♥♥

a vlastně stále radost dává a dávat bude... *3*
  • daduska

POMOC!!!!!

Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim
  • juhu

mno smich vas asi presel a brecet budete az ten c.rak kvuli mne vypadne z top ten, pac udelat tu takovy bordel (a to sem jen zacal) asi bych tu uz ani nepachnul. *1*

*16*
    *15*

Pro to vase radoby truchleni nad chciplim degene fakt nemam pochopeni. nezlobtese ale nemam. *14*
    • Re: juhu

To si vážně myslíš, že sem lidi přestali chodit kvůli Tobě??? Řeknu to asi takhle, když Heath zemřel,tak prostě návštěvnost hodně stoupla. Když už je to nějaká doba,tak už Heath pro některé není tak aktuální ale jsou i tací kteří zůstali. Takže si nefandi....

Jediný degen jsi tu ty.. I kdyby byl poslední.. TAK CO??!! Důležitější než pořadí je, že je tady pořád strašně moc lidí (a já jsem mezi nimi), kteří na něj pořád vzpomínají. V dobrém. Měli jsme ho rádi, tak mu dej pokoj. Už si to zaslouží. Dej si alespoň pozor na hrubky.. Jestli na to bude stačit tvoje chápání.

A přijde mi strašně vtipný, jak seš na tomhle fóru naprosto závislej *1* 7.00 hodin a ty už tady opruzuješ?? Prosim tě, stihnul sis aspoň vyndat ospalky z očí? Páč to vypadá, jako bys přes ně fakt neviděl. Abych pravdu řekla, vůbec mě neštveš, naopak...hodně moc tě lituju. Protože neznám jinýho dalšího člověka, kterej by věnoval svůj drahocennej čas někomu, kdo mu je tak strašně ukradenej. Trávíš tu víc času než my všichni dohromady a to jen svědčí o tom, že jsi sám, zcela opuštěn, nikdo tě nepotřebuje a nevyhledává, tak prostě musíš chodit tam, kde o tebe nikdo nestojí. Opravdu mi je smutno z toho, že existujou lidi, kteří maj tak zpackanej život jako ty.
      • Re: Re: juhu

Gábinko teď si to trefila
        • Re: Re: Re: juhu

Dík Lino za support *3*

Bordel tady sice děláš velkej, ale takovou radost, abychom sem kvůli imbeciloj jako seš ty, prřestali chodit, ti nikdo neudělá *15* akorát to prostě budeme ignorovat!! Ty seš fakt tak naivní namyšlenej dement (sorry holky, mně už to bez sprostých slov prostě nejde), že si myslíš, že ty tvoje hemzy tady někdo čte??? *7*
      • Re: Re: juhu

to jen kopiruju s jinejch webu. nejsem blby abych to psal. *15*

spaming is heaping a tenhle sku..eny web proti tomu neni zajisten. a co s tim udelas : hovno. *16*

psychous s tebe nebude ale ze sem dnes vstal brzo asi zjistila s casu pridani komentare, ze. takze sem vlastne blba jak táááágo.

kua kdo ma spat kdyz po pate svita, rano wara stejne nikdo nehraje a jeste k tomu byla kosa. takze si ty svi radomy chytry pi.oviny strc do prdele pac ti jebe z hladu. (se rano aspon najez kravo)
        *8*

s furt tu nejsem, mam i jinou zaj. cinnost ale pravda je ze si furt tec 10min najdu abych vas mohl nasrat. hehehe *15* *1* *1* *1* *1*
  • mandy001

Heath

mno je to blbý protože mohl si toho oscara odníst sám škoda že už nežije..... *9* *9*
  • Heath

Ahoj, tak dneska jsem se těšila, že si večer přečtu nové příspěvky, ale ono nic. Ani jeden. Nikdo nemá co říct? Snad je to tím, že jsou prázdniny a dovolené a fůra lidí je pryč. Doufám, že je to jenom přechodné. Moc by mě mrzelo, kdyby už nebylo o čem psát. Je pravda, že moc nového už nebude - v říjnu Imaginárium a to bude asi vše. Ale díky vynálezu DVD, můžu i po deseti nebo patnácti letech stále obdivovat jeho neodolatelný úsměv, jiskru v očích, svůdný pohled, vysokou atletickou postavu a hlavně úžasné herecké výkony... Nikdy na něj nezapomenu!!!
    • Re: Heath

Na něj nejde zapomenout... :)
      Moc mi chybí... *9* Proč zrovna on? Proč?! *9*
      R.I.P. Heath

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit