-
prej nemel hrat jokera...
kritizovali ho tak ze rikali ze on na roli Jokera ze je to spis cituji..."takovy sladous ktery ma by mel hrat jenom role usite na jeho miru" a proto zacal brat prasky totiz nerspal a premyslel jak jokera vylepsit a proto bral prasky a jak ho zahral tak vseci hledeli s otevrityma hubama ze to zahral suprove a herci z batmana rekli at ho nominuji na tzn. posmrtneho oscara...je to tragedie ktera se nezapomina..byla to nestastna nahoda ale opravdu blba...:( -
-
Re: prej nemel hrat jokera...
No neměl *13* protože by tu možná ještě byl. *9* víš jak to myslim nemyslim to zle. -
-
Re: Re: prej nemel hrat jokera...
mozna ano..to uz se muzeme bohuzel jenom domnivat..ale uznejme to byl to sqely clovek dobry herec a vsem nam vzdycky bude chybet a doufam ze kazdy rok 22.1. budeme na neho vzpominat pouze v dobrem protoze takovy herec jak byl on uz se nenajde -
-
Re: Re: Re: prej nemel hrat jokera...
to je prostě coby kdyby..já tak uvažuju skoro pořád a nedá mi to klid..říkám si:kdyby ho zbytečně nekritizovali, a proč zrovna on?..a další věci..jenže tím to prostě nezměníme..no já vím, já jsem ta pravá co to říká, protože pořád na to musím myslet a přemýšlím jak se to dalo změnit..ale věřím na osud a takové věci, jako že na každého dojde,dříve či později..a jeho osudem bylo prostě zemřít, a to se nedalo změnit..kdyby za to nemohla ta kritika, dopomohlo by k tomu zase něco jiného..bohužel *9*
-
-
-
-
..
to je pravda,ale zase on se na to urcite diva zezhora,to by si ujit nenechal.... -
heath..
neresme to uz prosiim....nechme to tak jak to je...at si kazdy mysli co chce...a za ty nadavky se omlouvam...tak coo vite neco noveho o heathovi?:) -
10 důvodů...
14.2. ve 20:00 na nově...10 důvodů proč tě nenávidím...skvělá zpráva *3* *14* *4* *14* -
-
Re: 10 důvodů...
Jé díky, tak ten film jsem ještě neviděla. Strašně se budu těšit. -
jupiii *3* -
tak to jsi mne potěšila, už se těším! -
-
Re: Re: 10 důvodů...
*3* *4*
-
-
tak to už se těším předem *14* *14*
-
-
Vsechno nejlepsi Heathe:)
Heathe tak dneska by si mel 29.narozeniny,skoda ze uz tu nejsi.....ale mej se krasne at uz ses tedka kdekoliv:) *3* -
Ste dobří!!
heath už je 5 ste dobří to jo!! fajně jede dolů.. -
-
Re: Ste dobří!!
my za to ale nemuzeme. -
-
Re: Re: Ste dobří!!
tohle neřeš:D co na tom záleží ..fakt je ot trapný tohle -
-
Re: Re: Re: Ste dobří!!
JO.je jedno na kolikatym je miste na nejake blbe strance...hlavni je ze u nas je na 1. miste a tam taky zustane..
-
-
-
-
Oscaři a knížka
Achoooj všichni! *14* Tááq sem dneska byla v knihkupectví a koupila si konečně tu knížku *14* *14* *14* !
Je nejvíc krásná,na každý stránce je nejmíň 1 obrázek.Fakt pěkně ilustrovaná,zítra začnu číst *14* *14*
Jinak Oscaři se nám blíží a budou v neděli na pondělí na Pro7 *14* *14* !
Tááq se nejvíc těším!!Zatím pápík *15* *14* -
-
Re: Oscaři a knížka
jeee tak to závidiim *1* Taky si k nám budu muset zajít....ale pochybuju, že u nás ji budou mít...no co...budou muset pěkně objednávat *1* Moc se na ní těšííím *14*
-
-
DVD II
Na http://www.DVD-city.cz mají filmy: do 99,- Kč Candy, Legendy z Dogtownu; do 199,- Kč: Pojídač hříchů, Ned Kelly, Casanova, Kletba bratří Grimmů, atd. – na dobírku, čtvrtý den jsem je měla doma. -
Temný rytíř
Ahoj, mám skvělou zprávu pro ty, co bydlí v Hradci.....Zitra ve stredu budou davat Temnýho rytíře znova, ale pouze v utery v 19:00 , takze si to urcite nenecham ujit, protoze v kine je to nejlepsi!!!!...A doufam ze ta biografie bude i v cestine!! -
-
Re: Temný rytíř
v cinestaru :)
-
-
Temný rytíř
je mi moc líto,že jsem nebyla v kině na temnym rytíři *9* -sice je na DVD,ale to je už dabovaný,a to si myslím není už "ono".Chtěla bych slyšet skutečné hlasy-hlavně Heathův *14* *14* *8* ,musí to být "zážitek" *8* ,viděla jsem ukázky,a to jak se tam Heath dábelsky směje *14* -no prostě jednoduše skvělý *5* *14* ,no jo no,co se dá dělat,uvidím to dabovaný,ale už ted se na to moc těším *4* .Stejně tomu nemůžu pořád uvěřit,že tu není *9* -
-
Na DVD by to mělo jít pustit v originále. -
-
Re: Re: Temný rytíř
Určitě by to mělo být na DVD v originále, já mám taky dvd česky,ale dala jsem si to v originálu, musíš si to na tom dvd přehrávači nastavit! mělo by to určitě jet v originálu!
-
-
To si to neumíš stáhnout v originále s titulkama?
-