-
heath
všechno nejlepší heathe *14* *4* *4* *4* -
video
Fakt z toho sel mraz po zádech:( upe si to nedokazu predstavit a mam divnej pocit v zaludku kdyz si predstavim tu situaci jak ho odvazeji....ae pro me furt zije:) poráád:-* -
-
Re: video
To video už nikdy nechcu videt heath je skvělej a vždycky byl
-
-
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
....
No zdravím všechny, to se teda máte, že u vás v Hradci dávají Temného rytíře znovu,- kéž by to bylo aspon zas v Praze, i když v Imaxu v Praze, je ve vnitř plakát na Temného rytíře pořád!.... *7* Plakát Jokera tam je...No uvidíme, jinak si budu muset počkat na toho dr. Parnasseuse , ale vůbec mi to nevadí-naopak, jsem rád, že se můžu teprv těšit! A navíc jsem ještě neviděl spoustu Heathových filmů, takže jsem rád! A Heath jak jste tady vzpomínali, měl nádherný úsměv!!! Ta herečka co s Heathem hrála v Kletbě bratří Grimmů, o něm prohlásila, že si mohl omotat každou ženu kolem prstu- dobře řečeno. Říkala, že to byl pro ní jeden z nejpřitažlivějších herců, a že na první pohled z něj sálá ohromné kouzlo, prostě měl tendeci každého člověka pobláznit.....No být já v situaci jeho kolegů a kolegyň, asi bych spíš, než obdivoval jeho kouzlo, tak bych asi omdlel, kdyby stál vedle mne, a mluvil na mne.... *14* Jen škoda, že už nikdy nikoho neohromí...Ale mne bude ohromovat stále, a pro mne je tu stále, a myslím, že pro vás také! *9* -
-
Re: ....
u nás temnýho rytíře teda ještě nedávali...nebo o tom aspoň nevím že by ho dávali...ale na dvd sem to už viděla 5x a mohla bych se na to dívat pořád dokola...on to tak úžasně zahrál...nikdo jinej by to líp nezahrál... -
Jo, musel mít ohromné charisma, a to nejen pro ženy, myslím, že i Jake Gyllenhaal byl z něho po natočení Zkrocené hory nějaký čas pěkně rozhozený. -
tak v tom s tebou absolutně souhlasím...
*14* -
Bude ohromovat stale..hlavně ve svejch filmech..kde si ho muzem pripomenout...i ty jeho krasný usměvy *14* *14* -
joo moc pekne napsane:) jo ve me zije poraad:) pro me bude vzdy na 1. miste:)
-
-
...
tak co už máte někdo ten kalendář co jste si objednaly?Já ještě ne,ale už se nemůžu dočkat až mi přinde.A co je jinak nového,já hledala jestli se někde o něm nepíše a... no nepíše!!!Ale ono bude páč se blíží Imaginárium a určitě se už v USA promítal..Tak budou články o HEATHEČKOVI..tím vyjadřuji svůj nesouhlas jestli se mu může nebo nemůže říkat HEATHEČEK.Pro mě je to HEATH,HEATHY a HEATHEČEK a vždycky bude.A určitě tím nemyslím že to je děcky,mám ho prostě ráda a je to můj způsob jak to mimo jiného vyjádřit *8*
Tak se lidi mějte HEATHLEDGEROVSKY a pa zas někdy.... *3* -
-
Re: ...
...já ten kalendář taky ještě pořád nemám... *9* *9* *9* ...už se nemužu dočkat,až mi přijde...hrozně se těšim...určitě se budem wšichni mít HEATHLEDGEROWSKY...jinak už to prostě nejde...HEATH JE NEJLEPŠÍÍÍ A TO NAPOŘÁD...!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
kalendar vychazi az 26.6 tak klid... -
-
Re: Re: Re: ...
vážně? tak to je divný, když už ho mám ;) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
tak to je nejaky divny,me ta baba psala ze bychazi az 26.....tak to je nejaky divny,tak me je to jedno hlavne ze mi prijde...se cely prazky budu kochat -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
asi tak nějak...taky se budu celý prázky kochat tou nádherou... *4* *14* ...HEATHY MILUJU TĚ!!!!!!!!!!!... *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Imaginárium
A jsem tak rád! Právě jsem si stáhl Imaginárium i s titulkama, jsem nadšený, to si ho budu pouštět často! *3* -
-
Re: Imaginárium
Taky mám Imaginárium stažený... :) já ho dal stahovat ještě ten den, co sem přišel z kina a druhej den sem si ho musel hnedka pustit... :) -
Re: Imaginárium
jeee prave jsem prisla z kina... a tenhle film me moc nesedl asi se mi libil nejmin ze vsech jeho filmu , kazdymu nesedne tento zanr...ale kazdopadne ma to zajimavy dej a Heath tam hraje vyborne :) to nezname to, ze uz na Heatha jako nemyslim nebo tak neco,...jenom me to proste nesedlo... k mym oblibenym filmum porad stale patri Zkrocena hora, Temny rytir a Candy... ale ostatni taky krasny :) -
-
Re: Re: Imaginárium
Tyyjo to se divim... mě se Imaginárium líbilo moc...
-
-
-
Imaginárum
A je to!
Imaginárum úžasný,úžasný.Když začal film,přepadl mě pocit štěstí.Asi z toho,že zas uvidím Heatha,ale v tu chvíli mě nenapadlo,že ho vlastně vidím naposledy.Film začal,já sem si přála,aby nikdy neskončil,aby ty 2 hodiny trvaly věčně.Když Heath prošel zrcadlem myslela jsem ,že ho už neuvidím,ale naštěstí se objevil znovu.Potom co film skončil, četla jsem ještě titulky..chtěla jsem vrátit čas a vidět film znovu.Za sálu jsme odcházeli poslední,nikdo už tam nebyl,nikdo nechtěl vidět v titulkách jeho jméno a věnování jeho rodině,snad jenom já.Hned bych šla do kina znovu.
Hned jak jsem přišla domů,popisovala jsem,jak je to úžasný,jak je v Imagináru Heath hezkej,má úžasnej hlas,sou tam krásný barvy.Nakonec řekla máma jednu větu : Je ho škoda..Uplně mě to vehnalo slzy do očí... -
-
Re: Imaginárum
Mě osobně se snad nejvíc líbila scéna kdy Tony zachraňuje Valentinu, projde zrcadlem a...nic. Ten jeho úsměv to bylo prostě něco nepopsatelného *14* A zítra se těším na Beze mě: šest tváří B. D. Dneska jsem zkoukla Příběh rytíře a ještě večer si asi pustím Patriota. Má to u mě premiéru tak jsem zvědavá :) -
-
Re: Re: Imaginárum
A jinak na zítřek na večer se taky strašně těším !!! *3* -
-
Re: Re: Re: Imaginárum
Pardon vlastně na dnešek ! *9* *3*
-
-
To se máš na co těšit ! *3* V Patriotovi jsem Heatha viděla poprvé a můžu říct, že je tam opravdu úžasnej ! *3* *14* *14*
-
-
Už se strašně těším !!! *3* Já na Imaginarium půjdu 14. března, ale už teď se nemůžu dočkat ! Po tom co tady píšete se v tom kině určitě rozbrečím !! *9* *9* Heatha je strašně velká škoda. Je mi po něm smutno. *9* *9* *9* *9* Žádný herec nikdy nebude jako náš HEATH !!! *9* *9* Miluji tě !!! *9* *14* *9* *14* -
-
Vy se tak máte *9* *9*
-
-
Je ho škoda neuvěřitelná! Ale jeho krásná duše tu zůstane navždy. Já si včera pouštěl Ruce pryč, sice v angličtině, ale to mi vůbec nevadilo, protože mi stačilo sledovat Heatha, jeho důvěryhodný herecký talent, jeho krásná gesta, a mimiky, a nepatrně i jeho celého, víte, byl to opravdu jedinečný herec, chci říct, že on dával do těch postav vše, každý pohyb, gestikulaci, vše je tak povedené, a přesné, Heath byl fakt jedinečný druh, naprosto neohrožený! Doufám, a přeji filmovému průmyslu, aby takových herců měl více, protože s Heathem ztratil zlato, nemluvě o herecké kariéře, kterou by v budoucnu Heath měl, kdyby pokračoval v herectví nadále, byl by postrachem všech herců, protože by moc dobře věděli, že Heath Ledger je něco, a taky že pro nás stále bude! *3*
-
-
JOkeerrrr
Ahojky :) kto máte Markízu? slovenský kanál ... dnes 20:00 Temný Rytier - The Dark Knight ... koukejtee!! :)) :-* -
..
Já nechápu proč se člověk stane slavným až umře!!!Spíš by se měli uznávat ti co žijou.A kdyby neumřel nikdo by se oněj nezajímal to vím na 1000% a to že Wenta znáte jenom jak se mračí když má hrát takovou nepřístupnou osobnost POUZE v Útěku z vězení!!To že se nedíváte na jiné filmy s ním je vaše chyba. *16* Went je skvělý herec Heath taky to přiznávám ale už je po smrti tečka.Všichni z něj udělají hvězdu až umře to je oničem!! *9* -
-
Re: ..
Heath byl jeden z nejdananějších filmových herců nastupující generace. To, že se teď o něho lidé zajímají je přirozené. Vždyť zemřel tak tragicky a nečekaně a i když se o tom v denním tisku moc nepsalo, tak to stačilo k tomu, aby se lidé zajímali kdo byl. Už to, vypovídá o tom, že měl obrovské charisma. KDyby Heath hrál v takových komerčních seriálech typu Prison Break, tak nějací Wentové by neměli šanci, i když nic proti němu.A když se dívám na top 10 osobností, tak jediný on měl opravdovou úroveň. *4* -
-
Re: Re: ..
myslím si, že je to vystiženo úplně přesně. od Lenky 32, mám na věc stejný názor. *4* -
-
Re: Re: Re: ..
Děkuji a nápodobně. *4*
-
-
-
je asi pravda že jeho smrt mu přidala na popularitě.. ale byl hvězda už dávno předtím.. a já viděla spoustu jeho filmů a obdivovala ho už dávno.. tyhle stránky sem bohužel objevila až po jeho smrti.. a nechápu jak můžeš říct že se o něj nikdo nezajímal.. když už dávno se oněm psalo, že je to nejnadanější mladý herec současnosti.. a tvoje názory mi přídou fakt hloupý.. ty si jako myslíš že když někdo umře, má se na něj zapomenout..?? a uznávat jenom ty, co žijou.???? to je dost směšný.. a pokud jde o toho wenta.. opravdu ti ho nikdo nebere.. mě se taky líbí.. na útěk z vězení se koukám.. ale dost mi vadí že o něm píšeš, i když se to sem vůbec nehodí.. už podruhý řikám, že tohle je Heathův profil.. a Went tady prostě nemá co dělat.. -
no nemužu s tebou o wentovi souhlasit videla jsem snim už asi 5 filmu a videla jsem ho ve dvou seriálech a v každým se tvářil jak kakabus -
Myslím si, že nemáš pravdu. Vycházím ze své vlastní zkušennosti. Na filmy s Heathem jsem se koukala vždy ráda i před jeho smrtí, teď se na ně koukám s tím, že mi je velice líto, že svět přišel o skvělého herce a že už nic nenatočí. To, že se někteří lidé nezapojovali do diskuse, když žil, neznamená to, že nenavštěvovali tyhle stránky. Možná bys měla chodit na stránky herce, který se ti líbí a nepřesvědčovat nás o tom, jak je skvělý. My ti to neberem, ale tohle jsou stránky opravdu Heatha, tak už možná v jeho památce, bys mu mohla dát pokoj a podívat se třeba na víc jeho filmů, možná se ti to líbit nebude, nemusí nikdo ti to nenutí, ale koukni se na herecké podání, to je opravdu skvělé a na to vyzařující charisma, nemyslíš, že o to tam jde?
-
-
!!!
.místO!!NeStydíTe sE??:D:'(
:(://
čaU liDi.. -
-
Re: !!!
Já osobně se nestydím, protože sem chodím pořád stejně často...spíš mě to strašně udivuje,jak je to možný...určitě v tom má prsty ten ubožák... *16* -
-
Re: Re: !!!
haha het je desatej a namydlenej jak francouzsky pudl. uz jen cekam kdo ho vystrida. a mas pravdu zato muzu ja, ale nepovim jak pac by to uz nebylo tajemstvi. *1* pacek shledacek nekde na konci stovky. *15*
*8* *10* *5*
PS: stejne ste se na nej vysrali!!!!!!ja jediny sem mu psal komentare!!!!!! *4* -
-
Re: Re: Re: !!!
Jinak nezbývá než ti poděkovat, že svojí častou i když nevítanou návštěvností,posouváš Heatha zpět nahoru *1* -
no tak je destatej no a co??vite kolik je tu lidi tak to zas tak neprezivejte!!az bude sty tak pak to budu resit!a sorry ze tu tak caso nechodim ale nemuzu nemam net!!nam doma totiz se zkazil! -
Mě je úplně jedno jestli bude na konci stovky, budu tady chodit pořád a rozhodně to nezmění nic na tom,že to byl nadaný herec, pěkný chlap a určitě i milý člověk. Narozdíl od tebe, ty machírku s IQ tykve. -
-
Re: Re: Re: Re: !!!
Přesně tak. Mě je také jedno, na kterém místě Heath bude. I kdyby byl poslední, tak sem stejně budu chodit. V tom nám nějakej ubožáček zabránit nemůže!
-
-
-
-