Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

..

Nevite jestli neco vyslo nekde v casaku o Heathym?....uz dlouho sem nikde na nic nenarazila..
    • Re: ..

Premiere-Březnové vydání.Moc Hezkej článek ve kterém se hlavně mluví o Heathovo posledním hereckém vystoupení ve filmu The Imaginarium of Doctor Parnassus.A o Heathovi vypráví režisér toho filmu Terry Gilliam.Bohužel postupem času už nebude o čem psát.Budem "pouze" vzpomínat.Škoda.............
      • gallacher

Re: Re: ..

jo to mam uz davno..myslela jsem neco novyho
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ..

no prave jsem si taky rikala...ale myslim ze nic vsude je jenom stmivani....
  • a.n.c.a.

kniha

Doma mam knizku, kterou jsem kdysi dostala...je z ameriky a je o Heathovi... je samozrejme anglicky...snazila jsem se prelozit prvni stranku, ale y vety mi nejdou do kupy je to az moc slozity...i kdyz se snazim co nejvic..nedavam to ...je to knizka, ktera v cestine neni samozrejme a je celkem velka o dost veci nez ta, kteravysla v cesku..budu se snazit to prekladat, ale neni to opravdu snadny...ale pisou tam o Heathoj vice nez v te uzoucke, ktera vysla v cechach...mohla by vyjit dalsi knizka :)
  • bolest

jen doufám, že pokud to byla sebevražda, tak cítil úlevu...a pokud to opravdu byla nešťastná náhoda, nic necítil, nic ho nebolelo, usnul a už se neprobudil...R.I.P., Heath, jak už jsem psala, už teď nám chybíš
  • flondynka

Bravo

Ahojky,jsem si dneska koupila to Bravo a je tam s Heathem moc hezkej plakát,ale nemuseli tam dávat to datum úmrtí,to se na to podívam a hned se mi to připomene *9* Ale tak stejně je to krásnej plakát *4* S tim Oscarem máte pravdu,jsem ráda,že to vypadá,že to Heath dostane,ale je to smutný,že tam nebude,že si pro to nepříde a nebude rád,že ta námaha za Jokera stála za to.Je to hrozný. *9* Chudák Heath,neměl umřít. *9* Měl tam být.Ale bohužel nenaděláme nic,hlavně,že to ocenění dostane a bude to sledovat zeshora.Hlavní je,že navždy zůstane v našich srdcích. *4*
  • gallacher

...

hej jako doufam ze mi to v pondeli prijde..jinak me mrdnee
    • heatcliff

Re: ...heath

Lidi, vytvořil jsem internetové stránky o Heathovi,a budu rád, když mi někdo dá třeba nápady nebo nějaké věci, které by si tam přál!může tam nechat i vzkaz! adresa: http://svetikon.mypage.cz/ snad na to půjde, HEATH je nej!
  • terkap5

heath

tenhle týden jsem byla na zájezdě v Anglii.Samozřejmě sme šli i do muzea voskových figurýn,myslela sem si že by tam mohl být i Heath,ale nebyl *9* .tak sme se šli kouknout na suvenýry a najednou vidím jokera.To mě dost potěšilo.Další den sme měli rozchod po Londýně,tak sem se šla podívat do nějakého obchodu s pohledama a kalendářema.Normálně tam hned na začátku byl pohled Heatha *14* ,ale kalendář bohužel ne.Zeptala sem se toho pána co tam byl jestli nemají ten kalendář a nějaké fotky Heatha a on mi řekl že kalendář už je vyprodaný ale fotky by tu mohl mít.Tak je začal hledat a u toho mi vyprávěl(tedy co sem s mímy špatnými znalostmi pochytila)že Heath byl opravdu nadanej člověk,výbornej herec,že ho měl moc rád a je škoda že umřel.Také řikal že doktoři jsou idioti,že mu dali ty prášky.Nakonec našel asi 5 krásných fotek,tak sem si je musela koupit.Opravdu mě ale potěšilo že mi tohle o Heathovi řekl úplně neznámý člověk,a že měl Heathe tak rád jako já *3*
    • stankova.lidka

Re: heath

Já jedu do Anglie v září. Už se nemůžu dočkat :D Ale trošku se bojím, že nebudu moct někam zajít, protože když jsem to četla, máme tak nabytý program... No uvidíme, třeba se mi podaří učitele přemluvit, aspoň na chvilku :)
    • eve-lyn

Re: heath

Fakt ne ? .. bože,já tam jedu dneska a prostě byl jedinej na koho se těšim..a von tam není..tak to je na prd.. *9*
      • emo-anne

Re: Re: heath

já tam jedu zítra....ale vím že heath tam nikdy nebyl :(:( doufala sem ze ho tam daji aspon jako jokera ae nee ... :(
        • heatcliff

Re: Re: Re: heath

Promiň, ale to mluvíš o Londýně, že tam nikdy nebyl?
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: heath

ne proboha :) ja vim ze tam byl nekolikrat ...mluvim o muzeu voskovych figurin...nikdy jsem ho tam nevidela ...tkze doufám ze aspon do mistnosti filmovych hrdinu a filmovych postav ho tam daji ;) to by bylo skvelyy...
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: heath

aha já si říkal... *1*
  • emo-anne

Patriot

JJ,Taky koukám na Patriota..... upe si neuvědomuju že tak krásnej chlap zemřel.... Moc ho mám ráda..... *9* *14*
    • 0.lara.0

Re: Patriot

i já sem včera koukala na patriota od tý doby co v tom filmu umřel sem furt brečela až do tý doby než sem usla... možná je to taky proto že sem si vybavovala jak to vypadalo když umřel ve skutečnosti: leží na posteli, na stole jsou prášky, on vypadá jako by spal ale když se ho snažím vzbudit nejde to, zkouším jestli nahmatám tep ale nic necítím pak si všimnu tech prášků a začnu s ním cloumat nebudí se začnu brečet a volám záchranku čekám uněj než přijedou pořád říkám at neumírá že herec jako je on - krásnej s úžasnejma očima, bezva úsměvem a bezchybnej herec - se už nikdy nenarodí, potom přijela záchranka odvedli mě a doktor prohlásil že už mu nikdo nepomůže *9* *9* *9* ....tohle se mi přehrávalo v hlavě pořád a tak sem řvala až do konce filmu, potom sem usla *9* ale to nebyl konec večera... mě se totož potom zdál sem že s ním mluvim a to sem se ráno vzbudila s mokrim polštářem byla to divná noc *9* *9* :'(:'(
  • emo-anne

bravo

Vravo uz mám taky:) Na plakátku je nadhernej akorat me vzdycky stve ze tam napisou to datum umrti:(:( Ae pro me furt zije v mem srdicku:)
  • bla bla :)

To nepsala žádná MJ ale tk co už detajlek :) Pro někoho možná zcestné pro mě vystihující.
    • emo-anne

Re: bla bla :)

a o čem je řec?
  • l.enik

Cinema

Dnes už vyšla ta Cinema.
    • Re: Cinema

Hele a jak dlouho bude ta Cinema v prodeji?? Já jen že ňáko teďka nemám možnost se dostat k žádný trafice nebo obchodu s časákama... tak jen jestli je tam teda něco s Heathem abych si to stihl koupit...
      • gallacher

Re: Re: Cinema

no tak to vychazi jednou za mesic,a ja to stary videla jeste v prodeji dva dny predtim nez vyslo to novy...
        • l.enik

Re: Re: Re: Cinema

Určitě to budou prodávat celý měsíc.Je tam recenze na Imaginárium.Strašně hezky napsané.Opravdu mě dostal poslední odstavec.
          A pak na stráně 48 je fotka Heatha a nadpis "Když pro mě padla poslední klapka" s poustou dalších herců,kteří již zemřeli.Říkám ale-vrcholí tomu Heath.
          Kéž by však mohl vrcholit jinému nadpisu,např. "připravují další film."To už se však nikdy nestane *9*
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Cinema

jje diky moc... :) letim pro to ...
    • gallacher

Re: Cinema

a je tam teda neco o heathovi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit