Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smile

Překrásný, neodolatelný úsměv. Takových herců jako je on, je jen velmi málo... a to je fakt škoda. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • gallacher

Zlaty Otto

Takze vsichni do ruky mobil a piseme BR HEREC 10 a odesilame na cislo 9001503.......podporime ho na zlatyho ottu...
  • sonish-kaa

Krása

Fakt jsou tádýýq krásný básničky,málem sem se rozplakala *9* *9* *3*
    Heathe,spomínáme na tebe!!!
    I LOVE YOU HEATH!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • heatcliff

Fotky!

Všem oznamuji že na mých stránkách http://svetikon.mypage.cz/ jsem zařadil nové fotky ze seriálů Pot a dřina,Řev a taky z filmu Ruce pryč!Tak zajděte! myslím že ty fotky jsou jedinečné!
  • lina25

přečtěte si to

http://www.novinky.cz/koktejl/16406 0-trileta-dcera-heathe-ledgera-obdr zi-otcovu-pojistku-v-plne-vysi.html
    • a.n.c.a.

Re: přečtěte si to

220 milionu....to je teda husty.....ale nechapu ze pojistovaci spolecnost odmitla vyplatit pojistku do te doby dokud neprovede své vlastní vyšetřování Heathovi smrti...... *9*
      • Re: Re: přečtěte si to

nechápeš?, přeci je to obrovská suma a pojišťovna se z toho může položit, takže si myslím, že se snažili o to, aby k vyplacení došlo co nejpozději *3*
    • heatcliff

Re: přečtěte si to

Všch se tady ptám, jestli chodí na mé stránky o Heathovi, a pokud ano, dělám změny, a rád bych věděl ,zda tam někomu něco nevyhovuje, nebo chybí, nebo co by si na stránkách přál, budu rád za každou odpověď, protože chci aby se tam jeho fandové cítili dobře *4*
  • petrahladilova

huráááá

děckáááá já už mám ten kalendááááááááář jupíííííí a víte co??? Manžel mi ho koupil k mým včerejším narozeninám .Já byla tak šťstnááá když sem otevřela ten dárek a tam byl ten kalendář.Mimochodem jsou tam moc krásný fotečky uplně nádherný. *15* *14* *3* *14* Já prostě miluju Heathe Ledgera *5* .
    Tak já mažu za dcerou tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heathe .......
    jako on miluje nás jsem o tom přesvědčená...tak pa pa lidi...
  • heatcliff

...

Tak jsem se díval na oficiální web Bontonlandu, a nemají ho v nabídce zatím, takže si ho ted nelze objednat,)))To mi je líto, přál bych si, abyste to se mnou prožívali, protože ten kalendář je opravdu nádherný!!! Už se nemohu dočkat 24.prosince...
    • gallacher

Re: ...

no to je jako fakt super,ja to chci taky...a bydlim v olomouci a tady ho urcite mie nebudou.to je fakt skveli *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* ....ja ho chci taky k vanocu¨m...dop*ce.to me fakt dokaze nas*at
      • emo-anne

Re: Re: ...

ty bydlis v olomouci????? neces se nekdy sejit a pokecat o heathovi a vzit si nejaky clanky a tak?:-* bylo by to super;-)
        • gallacher

Re: Re: Re: ...

moc rada..ty taky bydlis v olomouci?..
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: ...

jj bydlim...kousek ae jsem tam kazdy den:)
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: ...

ja taky nebydlim presne v olomouci,bydlim 12km od neho v male vesnicce...ale chodim tam do skoly a jezdim tam nakupovat a tak.
        • emo-anne

Re: Re: Re: ...

ten kalendar bych vzala;-)
  • petrahladilova

10 důvodů

taky se moc těším na 10 důvodů už aby to bylo... *15* *3* *14* *4* v tomhle filmu je taky nádhernej andílek náš
    • gabi..heath..

Re: 10 důvodů

to je pravda ... tady je Heathy opravdu k sežrání.....tenhle film znám téměř nazpamět....a přijde mi až neuvěřitelné že tenhle film je 11 let starý....když porovnám i mladší filmy podobného žánru....deset důvodů je zkrátka NEJ...ostatní vás po prvním shlédnutí omrzí a je to taková klasika holka potká kluka zamiluji se do sebe a The End......a 10 důvodů je opravdu úžasný , vtipný a zajímavý film na dobrou náladu ale i k smutnění po milovaném Heathym.... *9*
      • a.n.c.a.

Re: Re: 10 důvodů

jojo presne .... je to sice komedie ... ale muze se na ni clovek koukat porad a neprestane ho bavit
      • petrahladilova

Re: Re: 10 důvodů

taky ho znám na zpaměť...a dcera taky ..miluje tu scénu kdy Heath plácne policajta přes zadek..strašně se tomu směje...a jak Heath zpívá tak u toho tančí...jsem ráda,že ví kdo je Heath Ledger...
  • ...

I když se mi nějak nelíbí ani no prosstě nic, tak je to hrozný ve 28letech a jeste podle mě byl dobrej herec, ale kdyz jsem to v noci ve stredu cetla ja tomu nemohla uverit, a rikala si to si nekdo dela srandu, fkat byla dobrej herec...fakt je mi to hrozne lito... njn ti co v soubysnysu delaj totalni hovno-PARIS HILTON-klidne si nasnupaj a nic a ti co neco dokazali skoncili takhle... *9* fakt skoda :(((
  • Joker

Taky jsem včera byla v kině, a musím říct.... Že už jsem dlouho neviděla tak přesvědčivý výkon. Prostě nádhera. Jen je škoda, že se tento nadprůměrně talentovaný herec, ve své životní roli už neuvidí....ů *9*
  • wendy.94941

Nechtějí mu prý dát oskara!!

jo a ještě něco...v tom časopise STORY jsem se ještě dočetla, že prý se dost rozebírá to, jestli Heath dostane toho oscara...prý jsou někteří proti, protože to nemá cenu dávat mu oscara, když už je mrtvý...JAK JE TOHLE MŮŽE VŮBEC NAPADNOUT?? *16* *16* *10* *10*
    já jsem ještě něco chtěla říct, ale už nevím co...pak to sem kdyžtak dopíšu ok? *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit