-
Heathy...
Pouštím si různé rozhovory s Heathem, a je pravda, že v tom posledním rozhovoru je Heath jiný, jde na něm vidět ta únava, a stres. Je šílené, jakoby jeho smrt tolik věci věcí předpovídalo. *9*
Ale já prostě miluju ten jeho hlas, projev, a i v tom posledním rozhovoru se mi Heath moc líbí, on měl vždy krásný a charismatický, až milý projev, a ta jeho zvláštní nervozita byla také moc roztomilá, hlavně když si v každém rozhovoru sáhne po chvilce mluvení na čelo, nebo něco dělá s rukou... *14* *1* *5* -
-
Re: Heathy...
Máš pravdu ten poslední rozhovor s Heathym si pouštím dost často a taky jsem si toho všimla.Teď jsem nemocná a pořád dokola si pouštím jeho filmy.Nejvíc miluju Příběh rytíře a Zkrocenou horu.Heathy byl prostě jen jeden. -
-
Re: Re: Heathy...
Přesně tak, Heath byl jedinečný! -
-
Re: Re: Re: Heathy...
Naprosto souhlasím ! *3* Heath byl jedinečný, úžasný, zajímavý, výjímečný, .... . Takový jaký byl Heath už nikodo nikdy nebude. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Heathy...
co nikdo jiný...Heath už tu nikdy nebude *9*
-
-
-
-
-
Ruce pryč
Zítra tento film dávají na FILM BOX EXTRA ve 21hod. -
-
Re: Ruce pryč
supeeer :) tk to budu koukat ;) -
Re: Ruce pryč
Škoda, nemám ani FILM BOX EXTRA ani HBO. Ruce pryč bych moc ráda viděla znovu, ale nikde ho nemají. -
-
Re: Re: Ruce pryč
Já taky nemám ani jeden.. týýýjoo!!! *9*
-
-
-
HEATH
Souhlasím, když je mrtvý tak je hned první ale když byl živej tak byl na nějakým 14 místě ale když je už mrtvej tak je divnej. Tak jsem ho měli poslat na první místo když ješte byl mezi námi živíma, Ale Heath byl moc krásnej herec ale škoda je že není mezi námi už !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: HEATH
tvůj příspěvek absolutně nedává smysl, víc divná jak on, jsi ty *7* -
To je sice hezké, že Ti připadal krásný, ale herectví je přece o něčem jiném. Přece se nebudu dívat na nějaký šíleně přiblblý film jen proto, že je tam někdo krásný.Heath měl auru třeba jako ten děda Al Pacino a tohle je dar, který má jeden ze sta. -
eh??..divnej??
-
-
..
Zapomenout,zapomenout,to se řekne lehce,ale moje srdce zapomenout nechce... *9* -
-
Re: ..
ty jsi asi velký blázen do Heatha že?Já se ti nedivím... -
-
Re: Re: ..
velký blázen jako myšleno v ženském rodě... *15* -
-
Re: Re: Re: ..
jo to teda jsem... -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Jentak dál *4*
-
-
-
-
-
OSCAŘI
Oscar se nám blíží.Bude na pro7 v 1:50 do 6:00 hodin nák tak.....Budu se koukat aji když se de do školy.....pudu spat v 18:00 a ve 2 se vzbudim:-D *14* *14*
jinak to bude určo živě na intáku www.oscar.com -
-
Re: OSCAŘI
až to bude na youtube napište sem prosím odkas chci to hrozzně moc viděti *14* -
Re: OSCAŘI
No já bych to chtěl také vidět, i když asi nervozitou puknu, protože moc,moc,moc chci aby to vyhrál! A mě by to ani nevadilo,mám totiž jarní prázdniny,celý týden, to asi není stejně všude,co? uvědomil jsem si to, že různě na školách je to jinak...no jo,ale i kdybych do školy šel, asi bych se koukal! Joker je prostě pro nás BOMBA- najednou to nerozdělujeme na zlo a dobro, a postava toho kriminálníka se pro nás stala ještě větší hvězdou, než ten dobrý a hodný Batman,nemám pravdu?...prostě Heath to zahrál výbroně,až neuvěřitelně, zaslouží si to, podle mě to musí vyhrát,protože jestli ne,tak tam do toho Holywoodu vletím a udělám s nimi krátký proces! *16* Takže Heath je prostě jednička! sice u toho nebude, to je dost smutné a bude mi to hrozně líto, jestli Oscara získá a nepůjde na podium on, škoda... *9* je to fakt hrozné!...je rok po smrti, a jsou tu Oscaři, on je hlavním kandidátem na vítěze, tak kde ten Heath je? *9* no kde je? prostě hrůza, proč!!! *9* HEATH ALWAYS!!!
-
-
...
Sem zase myslela ze me jebne jak jsem nasla tu celou stranku v MF dnes..o heathym... -
Plakát
Achoooj,dneska sem si koupila dnešní bravo s PLAKÁTEM HEATHEM LEDGEREM.Mno akorát to datum tam nemuseli dávát mno *9*
Ale jinak je plakátek hezounkej,chystám si ho vylepit;-)
Heath byl a JE pořád nejlepší herec!! *15* *14* Oblíbila jsem si ho až tento rok mno *9* Ale přesto ho mám ráda *3*
Myslím si,že to byl talentovaný,hodný,laskavý,sympatický..atd
chlap!!!Je to prostě nej HEREC a nikdy nevyhasne!!! *5* *14* *14* *14* *14*
Je jedno jestli bude 4. nebo na 8. místě,hlavní je,že je hluboko v našich srdcích!!! *14* *14* *14*
Heathe,zbožňujem TĚ *14* *14* *14* -
Candy
Koukali jste všichni na Candy? Je to film, který jsem už viděla mockrát, jak v angličtině, tak v češtině, ale v televizi je to nějak působivější. Heath to zahrál neskutečně, je to určitě jeden z jeho nejlepších výkonů. Moc to na mě zas zapůsobilo. Je ho taková škoda!!! -
-
Re: Candy
Ano Candy je opravdu krásný film,ale zároven i moc smutný...Heath to zahrál tak autenticky,a i Abbie....Candy mám i na dvd,a určitě se na to kouknu co nejdřív znovu.Taky jsem u toho brečela.
-
-
:-*
Heat byl. kraasnej a strasne sympatickej...kdyz jem poprvy videla 10duvodu proc te nenavidim,byla jsem uplne vedle..myslim, ze je skoda ze uz tu neni...budu ho mit rada forever.. *9* *14* *9* -
ostrov
Depp: Pojmenoval pláž po herci Ledgerovi! -
-
Re: ostrov
ale inak...je to super *4* -
Re: ostrov
co?? pláž???
-