-
citat
Na netu jsem nasla tenhle citat....a je to pravda pravdouci....Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít. -
Temný rytíř
28.srpna na HBO od 21:50 - Temný rytíř -
Heath
Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit,je mi to strašně líto,měla jsem ho ráda!!A vůbec to nechápu!...Doufejme že je mu teď líp! -
..
No já neříkám že je Heath špatny nebo hrozný herec, já říkám že je taky hodně dobrý.Taky sem ho znala předtím a sledovala jeho filmy ale proč až teď vystoupal na špičku když je po smrti?Měli mu dávat velikou pozornost i předtím.(a ne v každém vydání nějakého časopisu všude TH,je hodně slavných lidí o kterých bychom chtěli něco vědět)Navíc novináři to vždycky nějak nefouknou že bych se nedivila kdyby oznámili že ho zabila jeho uklízečka.Je mi ho strašně líto a tohle si prostě na památku nezaslouží.A ten komentář sem nemyslela špatně.Nejsem naštvaná na Heatha ale na to že vystoupila jeho popularita až umřel. *9* -
peijdte na chat
ahoj prosim prijde do mistosti heatha ledgera..muzem si o nem popovidat vim toho spoustu a vy jiste taky pijdte se podeli... najdete to v pokec a zabva ale neni to ustalene tak je to az nekde dole..prosim prijdte potrebuju to ustalit...diky moc -
dodatek..:D
jo už vím! v tom časopise STORY ještě bylo, co Heath řekl ( je to hezký ) : ,,Peníze nejsou důležité, byl jsem šťastný i bez nich. Až umřu, beztak mi budou na nic. Moje filmy ale budou žít dál a podle nich mě lidé budou soudit. Rád bych pro ně zůstal zajímavý" - Bez obav heathe, pro nás budeš více než zajímavý až do... *4* -
-
Re: dodatek..:D
kdy prosimtě to STORY vyšlo? Díky *3* -
-
Re: Re: dodatek..:D
19. ledna
-
-
-
..
Ja fakt obdivuju lidi,kteri dokazou rict....No co my zijeme dal....jenze,v mym pripade to ani nepujde.Heath pro me znamenal,znamena a znamenat bude celej svet a ja se nedokazu za boha smirit s tim ze uz tady neni,vsichni ho nosime v sobe,jenze porad je ve me ten pocit,že umřel nejvetsi talent,hereckeho sveta a muj oblibenej herec.. *9* -
-
milacek heath
ahoj fandove heatha prosim piste mi na icq:415709306 miluji te heathe ledgere
*1* *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
...
To neni fer,ja jsem vam o tom rekla,o te knize a ja ju zase budu mit jako posledni ze.....objednaval si to tady nekdo pres net a doruceni postou? ono mi to jeste neprislo a to mi ve stredu psali ze mi to poslali....tak ono to trva 3 dny nez to dojde takze mi to doufam prijde v pondeli....umruuuuuuuuuu *9* *9* *9* *16* *5* *10* *9* *9* -
Ned Kelly
Už jsem tu dlouho nebyla ae ted du říct že nova bude na konci dubnu vysílat Ned Kelly..určo se nezapomenu koukat... *4* -
-
Re: Ned Kelly
super to jsem jeste nevidela.....urcite se podivam *3* -
Re: Ned Kelly
Jojo... máš pravdu. 26.4. ve 22:00 ale na PRIMĚ. Tak se nezapomeňte dívat *4* -
-
Re: Re: Ned Kelly
Jee a jo na primne...trosku jserm se v novinach zamotala...ae proste se koukej te...;)
-
-
-
Náramek
AHoj lidičky, chtěla bych se Vás zeptat, zda náhodou nevíte, zda nějak souvisí náramek Michelle s Heathem? Všimla jsem si na fotkách, že nosí na zápěstí pravé ruky takový náramek, měla ho v den pohřbu a na nových fotkých ho má stále...děkuju za odpověď..mějte se, papa -
-
Re: Náramek
Tak toho jsem si nevšimla...ae aspon se po tom mrknu:) *9* -
-
Re: Re: Náramek
ten smailik tam nemel byt...:)
-
-