-
kino
Tk nikam nejdu....přestali to hrát po dvou týdnech...důvod neznámý...naštvaná jsem moc....nehorázně mě to mrzí :(:( -
-
Re: kino
V BUDĚJCÍCH TO je to samý začali to promítat když jsem odjela na hory, vrátila jsem se pak to tam bylo ještě 5 dní..a najednou jsem to tam nenašla...a navíc to ty poslední dny dávali jen ve 22.30...takže pro mě v týdnu celkem nemožné....ale včera jsem zjistila že tady v menším městě kde jsem častěji než v budějcích to budou dávat 19. a 20.března.....tak jsem mooc ráda že jsem to nepromeškala..:) -
Uz mam rezervovany listky na 15ho... -
Ale zjistila jsem, že 15. a 16.3 se to hraje v menším kině uprostřed Olomouce...takže sem ráda že aspoň někde poblíž to budou hrááát !!!:) -
-
Re: Re: kino
proto sem to uz nemohla v tom programu najit....sou normalni?....asi ne -
-
Re: Re: Re: kino
jn....raci sem tam nevolala...pujdu asik do toho metropolu...pujdes taky ? :) -
-
Re: Re: Re: Re: kino
asi jo...uvidim,ale chtela bych.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kino
ale vypada to ze bych tam mela jit...super ,uvim imaginarium v kineeee
-
-
-
-
-
-
Heath zpívá v Legendách...
http://www.youtube.com/watch?v=BTns 8Xq2_YE
Pro všechny, kteří chtějí stále vidět Heatha krásně znějícího v Legendách z Dogtownu *3* -
-
Re: Heath zpívá v Legendách...
děkuju *3* Heathy je fakt sladkej *14*
-
-
Heath
Ahojda všem. Moc se omlouvám, ale včera jsemneměla přístup na net, takže píšu až tedka. Heathe chtěla jsem ti popřát všechno nejlepší k tvým 29 narozeninám. Doufám, že nás ze shora vidíš a cehtíš to, že tě máme rádi. Všechno nejlepší. MIluju tě! *14* -
nova mistnost..
ahoj vsichni zalozil jsem mistnost heatha ledgera..tady je adresa... http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=4032186 tak prijdte a popovidame si..o vsem mozne samozrejme i o Heathovi -
heath ledger
Heath,byl a pro me je nejlepsi herec na svete!Mam moc rada jeho filmi!Ve filmu 10 duvodu proc te nenavidim vipada jako kluk,ktery hraje v mem zivote velkou roli!Heath byl proste senzacni clovek,a muzu to tvrdit aji kdyzý jsem ho osobne neznala!a kdo neveri tak az skoukne jeho filmi uveri!proste ho zbuznuji a nejen ho ze Lojzicku! *14* -
Ocsaři!
noo oscaři se blííížíí..ale jako ve 2 ráno se koukat nebudu.. kdyby nebyla ta blbá škola.. ale co Heath stejnak dostane oscara !!! *7* ..určitě jo!.. -
-
Re: Ocsaři!
achjo...já bych na to klidně koukala, ale oni to dávaj na HBO ne?...hm to nám nefunguje.... *9* *1* Tak si musim počkat na youtube.. *8* -
-
Re: Re: Ocsaři!
njn *9* nejses sama -
-
Re: Re: Re: Oscsaři!
no jáá taky..ale tak třeba se budu koukat
-
-
-
-
hlasujte pls!
AHOJ LIDIČKY, CHTĚLA BYCH VÁS MOC POPROSIT JESTLI BYSTE TADY: http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php HLASOVALI PRO SERIÁL PRISON BREAK!! UŽ JE TO FINÁLE KDYBY VYHRÁL MOC BY TO PRO MĚ ZNAMENALO :) TAK PROSÍM HLASUJTE, STAČÍ KLIKNOUT NA PRISON BREAK *3* -
-
Re: hlasujte pls!
nechci nic rikat,ale neni ti to blby to sem psat?? *8*
-
-
Nový kalendář Heathe na rok 2010!!!
Lidi, dnes jsem byl v Bontonlandu, no vlastně už včera, a jak se tak rozhlížím v tom velkém výběru, vidím regál s kalednáři Heathe, kalnedář který všichni dobře znáte, pak se otočím a za mnou z boku byl jiný regál, kde jsem našel nové kalndáře Heathe na příští rok!!! Je vidět že česko ovládá vánoční nákup, protože tam ted dostali mnoho zboží, včetně placek s Jokerem! Jinak ten kalendář je nádherný, je milionkrát krásnější než ten první, za 1, jsou v něm nádherné fotky a to i z filmů, a pozor ted ta bomba: Uvnitř najdeme také jako bonus plakát Heathe, - na něm je vyfocen ve Zkrocené hoře, a myslím že jde o černobílý plakát!!! No co na to říkáte?!!! Jak říkám, ty fotky jsou krásnější než v tom prvním kalendáři, Heath tam je všude božský, a k tomu ten plakát!!! No já už řekl ségře, at mi ho koupí pod stromeček, takže si na něj musím počkat 13 dní, už se nemohu dočkat! Ale byl jsem fakt v šoku, když jsem ho tam viděl, protože jsem nevěděl, že má v česku vyjít ještě nějaký, a prvděpodobně ani vyjít neměl, jen Bontonland si ho objednal, ale jsem rád, že jsem v Praze, jinak bych se k němu nedostal!!!---nemohl jsem se na ten kalendář vynadívat, je tak nádhernější než ten první, je o něco menší, ale božský!!! Pokusím se podívat, zda ho nenajdu na netu, kdyžtak si ho objednáte! -
-
Re: Nový kalendář Heathe na rok 2010!!!
Nebo spíš jaký obrázek je na titulní stránce?? -
Týjo, hnedka píšu ségře aby mi ho koupila taky na Vánoce :) Nevíš kolik stál? :) -
jéééé...twe no to mě fakt se*e....já chci do prahy musím k tomu překecat rodiče aby sme tam zase jeli...i když vlastne mame jet nekdy v lednu na muzikál....třeba se mi poštestí...abych si ho koupila.... *7* *4*
-
-
:) Príbeh rytiera
Ahojky kukali ste včera Príbeh Rytíre?? ... -
http://www.levneknihy.cz/heath-ledger/d-117891/ Kdyby ji ještě někdo neměl.. Ta cena mě hodně překvapila.
-
-
No to si dělaj p...l *8* Prodávat Heathův životopis za 19,- Kč?!!!!!! *16*
-