-
je to tak
jste skvěli ja vas vsechny miluju!! -
:(
on měl ten nejkrásnější úsměv....... *9* -
...
Bože nechte toho nebo zase zvas chytnu depresi..nemuzeme se bavit o necem hezkym....me se z toho tady uplne hrnou do oci slzy... *9* -
-
Re: ...
Jo já umm uplně slzy v očích chce se mi uplně brečet tak se budem fakt radši bavit o nečem jiným Jak se těšíte na heathuv uplně poslední film? *9* uplně poslední *9* hej proč -
Re: ...slzy nás přepadají denně
je to tak-prostě je to hrozné,že už tu není!že už nikdo nevidí jeho krásnou tvář a úsměv!je mi líto že už tu nebude s námi v dalších letech!jedno je hrozné!-vemte si že byl třeba rok 2005-on žil,a já ho neznal,-ted je rok 2009-já ho znám-a on nežije! *9* *9* *9* *9* *9* moc mě to mrzí,nejhorší jsem to měl na začátku,když jsem ho poznal díky zkrocené hoře-to byl takový nával emocí,že mě málem chytla zimnice!dnes to někdy prožívám hůř někdy lépe.... *9* *9* *9* *9* *9* jinak lidi na mých stránkách http://svetikon.mypage.cz/ je trailer k imaginarium dr. parnasusse... -
Re: ...
přesně *9*
-
-
=)
a ak by ste sa chceli nieco opytat ohladom heatha ledgera a jeho rodiny,kludne napiste odkaz-dakujem *4* -
Svatba
Ahojky všem *3* Nevím, jestli jste už o tom slyšeli a zda je to pravda, ale četla jsem tuším ve Štastném Jimovi, že si Michelle hodlá Spika v létě vzít..
Dost mě to překvapilo a trošku i zamrzelo, ale přeju jí to *4*
Přesto si nemůžu odpustit lítost nad tím, že tím ženichem dříve nebyl a už nikdy nebude Heathy.. *9* Že už nikdy nebude mít nikdy tak krásné a veselé děti jako je Matty..Je to tak nespravedlivé.. *9* Bohužel - krutý osud..Ale jsem ráda, že po něm zůstala aspoň Matilda-je mu tak podobná *3* -
-
Re: Svatba
jo je dobre ze je tu jeste Matilda, ale ze Michelle si vezme Spika to jsem fakt necekala, jsem rada, ale i me to mrzi -
-
Re: Re: Svatba
jj ano to je celkom , v pohode ,ale je mi to trochu luto,kvoli Heathovi,fakt *9* *4*
-
-
Re: Svatba
taky ji to preju...uz hlavne kvuli matty...ae i tak ji to musi hodne bolet:( kvuli heathovi:( ae preju jim to a uvidime jak to teda v lete bude:)
-
-
Spomienky....
Fotografie
a pohádky o prasátkách.
Jedna kytara
odráží se na trsátkách.
Psané zpěvníky
zelenou barvu nezmění.
Dlouhé debaty
střídalo dlouhé mlčení.
Kresby kovbojů,
jež jsem obdivovat směla.
Dotek na stříbře.
Krabice se uzavřela *4* -
-
Re: Spomienky....
...to je prostě krása...tak krásně bych to,co k němu cítím,nikdy newypsala...prostě nádhera... *14* -
Re: Spomienky....
Tohle je fakt povedený
-
-
Stále vzpomínám
a moc se těším na jeho poslední film do kina, tak snad v říjnu
http://film.moviezone.cz/t he-imaginarium-of-doctor-parnassus/ trailery/ -
-
Re: Stále vzpomínám
je to ten z movie zone, nový a mezinárodní trailer, vypadá to zajímavě, myslím, že ten kdo propadne zrcadlem bude už Depp, v tom oblečku a s culíkem si jsou vážně podobní -
-
Re: Re: Stále vzpomínám
Trailer je moc hezký, jen je strašné, že je tam Heath ještě krásný, plný síly a energie, a najednou nic...... A dohrávají to jiní herci. Nebude mi v tom kině dobře, i když film asi bude pěkný. -
-
Re: Re: Re: Stále vzpomínám
Heath v ty dobe nebyl plny energie... byl nemocnej chudak, mel myslim chripku nebo tak neco... taky kloudne nespal... *9* -
Zkus na to nemyslet a emoce uvolni až na konci filmu, až poběží titulky. Je to moc smutné, ale zkazit si tím jeho poslední minuty ve světě filmu by byla velká škoda.Bude to těžké, ale držím palce atˇsi film užiješ co nejvíce, taky se moc těším. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Stále vzpomínám
kdo by se netesil.... *3* uz v tom kine chci byt ted hned nemuzu se dockat... jo a kamoska mi z ameriky dovezla knizku a Heathovi mela jsem z toho hroznou radost tak ted musim zacit prekladat a prekladat
-
-
..já se do kina stráášně moc těšim,ale na druhou stranu....chci vidět heatha..ale s tim pocitem,že vidim jeho poslední film..se mi tam nechce *9* ..chtěla bych aby ten film byl s titulkama..chci ho zase slyšet..!
-
-
-
-
Heath...
A Zuro, já také přemýšloím občas nad tím, jaké by to bylo kdyby Heath žil, a bylo by to super, čekat na stále nové filmy, a zajímat se o to co právě dělá)
Bohužel se nám to už nikdy nesplní.... *9* Někdy je mi líto, že se mi Heath nezalíbil tak moc ještě než zemřel, ale někdy si zase říkám, že bych tu jeho smrt moc prožíval, a opravdu je mi líto jeho věrných fanoušků, kteří to zažili.
A jinak o vánocích budu také na všechny z diskuze myslet, na ty, kteří to mají s Heathem opravdu stejné jako já, a je jich skupinka, doufám že si to všichni užijeme, vánoce s Heathem, a budeme na něj myslet, a oslavovat za něj!
Jinak jsem včera četl podivnou zprávu, jak všichni víte, Heath měl točit po Imagináriu film Strom života, kde ho nakonec vystřídal Brad Pitt, a já si myslel, že k tomu došlo díky Heathově smrti, ale včera jsem právě četl že Heath z toho projektu pár měsíců před svou smrtí z neznámých důvodů odstoupil, při tom se o natáčení Stromu života zmiňoval i v jednom z rozhovorů, to mi příjde divné, takové zvláštní věci, které s epřed jeho smrtí staly,- nejdřív podepsal životní pojistku, kterou mohl uzavřít kdykoli před tím, třeba už v roce 2006, ale on ji uzavřel pár měsíců před smrtí, pak nečekaně odstoupil z filmu, a pak se v jeho posledním rozhovoru zmínil, že ví že kdyby zemřel, byl by tu dál, protože by žila Matilda, ale že umřít nechce, aby jí mohl být nablízku´´, napříjdou vám tyhle věci podivné?, mě trochu ano, možná to jsou samozřejmě jen náhody, ale všechno má jakoby 50% spojitost s jeho smrtí, jakoby to čekal, samozřejmě že určitě né, ale víte jak to myslím, ale třeba to byly jen náhody, a co se týče Lohan, nevím zda mám věřit tomu, že s Heathem něco měla, dnes ráno bylo v jednom bulvárním magazínu na JOJ TV, že po přítelkyni, kterou si chtěla brát, má nového milence, a nafotila s ním i akty, a její maminka psala, jak šíleně z jeho smrti trpí, a že se bojí, že si něco udělá, takže opravdu bych tomu 100% nevěřil, protože to spíše možná byla jedna z tisíce fám, které po jeho smrti z ničeho nic vyplavaly na povrch, a jak víme bulvár a někteří lidé meze nemají...! -
-
Re: Heath...
je to osud a vsechno ze ssebou nejak souvisi. -
-
Re: Re: Heath...
překvapuje mě že hodně z nás se začlo o Heatha zajímat až po smrti...musím Vám říct že když jsem kamarádce vypravěla o zkrocené hoře že je tam suprovej herec..Heath Ledger...ale skoro nic o něm newím byla jsem hrozně happy......a když sem se potom koukala na net...a videla jsem tam datum umrtí 22,1,2008....nemohla jsem tomu uvěřit....našla jsem jiné stránky a tam bylo všude smrt,smrt,nečeané úmrtí vyvalila jsem oči a řekla si..proč sem byla tak pitomá a slepá že jsem si ho nevšimla už dříve...ještě před tím než nás opustil.. *9* a tak to u mě začlo....jednou jsem si s ním sehnala několik filmů a koukala a koukala.....a když jsem se zvedla.....a šla někam jinam už nwm....sedla si na zem a začla brečet a nadávat proč umřel....ON!!...proč ne nějakej feták nebo vrah nebo by bylo lepší i třeba nakej debilní,infantilní boreček jako třeba Zac Efron....a pořad jsem brečela a neslo to zastavit...a od té doby ho tolik zbožňuju....myslim že tenhle měsíc je to přesně rok.. *9*
-
-
Re: Heath...
Taky jsem nad tím vších přemýšlela,ale jsou to asi jen náhody..zvláštní,ale asi jsou.Stejně jako ty,jsem se o Heatha moc nezajímala když byl ještě mezi námi..ale kdybych jednoho dne přišla na počítač,nebo zapla telku..a tam by byla ta strašná zpráva,že Heath odešel z našeho světa,určitě by mě to hodně zasáhlo.Už takhle je hrozné,že až pudem na Imaginárum..s tím pocitem,že se na film strašně těšíme a z kina odejdem s pocitem,že už nikdy žádný další film nebude..bude to strašný..
-
-
Re.:!!!
9.mísTo taM má bEjT..;) -
eath
Moc mě mrzí Heath zemřel. Jeho poslední role Jokera v batmanovi úžasná a nejen ta! Na to, že nikdo nevěřil že dokáže něco takového zahrát, překonal se, alespoň na plátně. Podle mě bylo jeho herectví : ,,Krásný začátek se špatným koncem." Myslím, že toho oskara In memorian by měl získat. *9* -
-
Re: eath
souhlasim,a nevis kdy se predavajou ti oscari? -
-
Re: Re: eath
22. února -
-
Re: Re: Re: eath
dik,budu drzet palce *4*
-
-
-