Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mymy

Budu psát o Heathym! :)

Mno..musíme ve škole psát něco jako seminárku no a já se rozhodla,že budu psát o Heathym *14* něco jako svojí biografii *1* no ale proč hlavně píšu..chtěla bych tam napsat i něco jako co píšou jeho fanoušci..tak jsem vás chtěla poprosit jestli by jste nenapsali třeba náký básničky,vzpomínky...něco takýho prostě..nebo třeba i nákej příběh co se týká Heatha.. *3* tak kdyby jste byli tak hodnííí a napsali něco tak mi to pls pošlete vzkazem...předem díky mocky! *14* *4*
    • heatcliff

Re: Budu psát o Heathym! :)

Je to zvláštní, ale také chci o něm něco napsat, inspirovala mne ta biografie, je přece úžasné psát o někom, koho máte rádi a navíc svými slovy,ne?! *15*
      • mymy

Re: Re: Budu psát o Heathym! :)

no přesně..mě taky inspirovala biografie no.. *1* určitě..je to úžasný *15*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Budu psát o Heathym! :)

Taky jsem psala praci o heathym:) Mela jsem za 1 i kdyz to bylo z hlavy:)
  • aliss67

for heath ledger=)

??????????¶¶*..**..*
    ?????????¶ ¶¶ .*.*.*.
    ¶¶¶?????¶¶?¶*..**.*.
    ?¶¶¶¶¶¶¶¶??¶*.*.**..**.
    ???¶¶???? ??¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*.
    ??? ??¶¶?“““`????¶¶¶¶*.*.** .
    ????¶¶???? ?¶¶¶.**.**.*.
    ???¶¶?¶¶¶¶? ?¶*.*.*.**.
    ??¶¶¶¶¶??¶¶?¶ ????????¶*.** .*.*.*
    ?¶¶????????¶¶¶??????¶ ¶*..**.*.
    ????????????¶¶?????¶ ¶¶*.* .**.*
    ??????????????????¶¶¶¶¶ *.*.**.*.*
    ?????????????????¶¶¶ ¶¶¶ *.*.*.*.*
    ???¶¶¶¶¶????????¶
  • gallacher

pro MJ

Stejne stim nic nenadelas,i kdyby ses stavela na hlavu a rvala si vlasy,tak ja nechapu proc to delas....jsou to nase pocity,a ty nekdy nemaj smyl no a co? vadi ti to?tak sem nelez.... *16*
    • Re: pro MJ

Jsem ráda žes to konečně přiznala, TOHLE jsem chtěla slyšet :) Chodit sem budu i tak, začalo mě to tady bavit ;) V tom mi nezabráníš. I kritika se musí ventilovat. ;)
      • Re: Re: pro MJ

Začalo tě to tu bavit, protože se chceš jen hádat nebo co??? Nic jinýho tu totiž zatim neděláš... Jakej to má smysl? Musíš tu jen do lidí rejt? To tě to tak baví?... Lidi proč se hádat? Radči si užívejte života dokud můžete... Buďte rádi že vás nikoho nepotkalo takoví neštěstí jako Heatha... nikdy nevíte co se příští vteřinu stabe... tak se nehádejte nemá to smysl... akorát si navzájem kazíte náadu... *9*
        • Re: Re: Re: pro MJ

*stane
          *náladu
          ...
          sorry za ty chyby...
  • heatcliff

Story

Dnes jsem si na vaši radu koupil jeden z časopisů Story- a je tam nádherná fotka Heatha jako Dana a Abbie Cornish jako Candy,- fakt krásná fotka, Heath tam je takový zasněný, moc pěkné,-)
    Tak se těším, že bude Heath zas v TV, a zvláště Candy,- to je opravdu moc dobrý a krásný film.,-)
    • a.n.c.a.

Re: Story

krasnej...jeden z tech nejoblibenejsich s Heathem
  • heatcliff

Cinema

Dnes už měla vyjít nová Cinema, ale na webu Cinemy je pořád ta stará, tak nevím.
    • Re: Cinema

A nevychází náhodou až 1. února??...
      • heatcliff

Re: Re: Cinema

No měla vyjít prý dnes, tak to nechápu...
  • perth

Imaginarium

Tak včera jsem si konečně pustila Imaginarium, přestože jsem si ho celá šťastná koupila v první trafice už v pátek..No musím říct, že nemám fakt slov..Film je úžasný, Heath je úžasný..Já vím, že film už spousta z vás viděla v kině, ale já jsem bohužel tu možnost neměla, jelikož nemám hlídání mé malé dcerky, takže tohle je pro mě ten nejhezčí dárek k narozeninám *3* Když Heathe alias Tonyho oživili, byla jsem tak šťastná, jako kdyby vstal z mrtvých ve skutečnosti..normálně jsem brečela jak želva.. *9* Všechno do sebe ve filmu nádherně zapadá a možná i díky tomu, že jsem trochu děj filmu znala od vás, přišla mi tam změna tváří Tonyho zcela přirozená..Myslím, že Terry Gilliam musí mít obrovskou fantazii a skvělé nápady, protože tenhle film se mu fakt povedl a nechápu, že můžou prodávat za 99,- Kč jako nějakou starou podpultovku.. *7* Heath je naprosto úžasný a nejen kvůli tomuhle film cítím, že je tu pořád někde s námi..Jeho tvář, gesta, úsměvy..všechno jsem doslova hltala a nemohla se ho nasytit.. *4* Jdu si to pustit ještě jednou v angličtině, aby slyšela jeho nádherný hlas *8* Takže Heathy-zahrál jsi to skvěle *3* a doufám, že to teď rozjíždíš tam nahoře *3* *4*
    • heatcliff

Re: Imaginarium

Jak tu ještě píšeš o tom pláči, vzpomněl jsem si na 21. ledna, když jsem v kině sledoval Imaginárium, a také se mnou smutek pěkně cloumal *9* Nejdřív ve scéně, kdy se tam objeví Johny Depp, myslel jsem si, že se tam totiž Heath už neobjeví, a také mi bylo jasné, že touhle scénou to všechno skončilo *9* Ale pak, když se tam zrcadlem vrátil, bylo to vážně, jakoby byl živý, a nezemřel, byl a je to tak nádherný moment, který mně tehdy naprosto dostal, a děkoval jsem za něj! *4* Opravdu to celé mistrovsky zvládli! *4*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginarium

Přemýšlel jsem o tom, jak jsem napsal, že : Touhle scénou to všechno skončilo.
        Nemyslel jsem to tak, že to všechno skončilo, jen že to skončilo v tom filmu, pro ty herce, a že prostě chvíle, kdy se tam objeví Johny, už nebyla Heathova chvíle *9*
        Protože nic přeci nekončí, Heath tu s námi bude dále, a jeho filmy také! *4*
        Musíme ho milovat! *4*
        • perth

Re: Re: Re: Imaginarium

My víme, jak jsi to myslel *3* Ty na Heathe nikdy nezapomeneš a nikdy pro tebe nic, co se ho týká, neskončí, za to dám do ohně třeba obě ruce *1*
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Imaginarium

Děkuji *4* Je to tak! *4* A vím, že ty to máš stejně *4*
            Heath je prostě...nelze slovy popsat *4*
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarium

Já to tak mám určitě taky *14*
    • heatcliff

Re: Imaginarium

Krásně napsáno! *3*
      Imaginárium je vážně jedinečné, nemá chybu! *4*
      Také vím, že tu něčím Heath stále zůstává, i v Imagináriu vás úplně dostává do tranzu, jak to jen dělal *7* *1* Byl opravdu jediný svého druhu! Nikdo ho nemůže nahradit, a nikdy nenahradí! *4*
      Prostě Heathy...! *4*
  • perth

...

Vím, že to nic neznamená v jeho posunu na příčkách v TOP osobnostech, ale potěší to *14* ...že Heath je stále tak populární *3* a že stále i po roce tolik lidí řeší okolnosti kolem něj *4*
  • emo-anne

temný rytíř

dneska si s mym tatkou udelame filmovy vecer a budeme se divat na temneho rytire:) uz se moc tesiiim....verim ze se mu to bude libit:) ja jsem to videla jednou a mam to na dvd tak se k tomu konecne dostanu....jak se jinak mate?:) neco noveho o heathovi? slysela jsem ze v americe vyslo nove dvd biografie o heathovi ae prej to v cr bude az pristi rok....teda asi...takze newim no:( ma to 4 kapitoly....vsechno o heathovi ale aji i o jeho pritelkynich..no nechame se prekvapit a musime doufat ze to dvd k nam dorazii:) mejte see
    • denina8

Re: temný rytíř

To doufám ze to dvd dotazí knám..
  • Heath

SBOHEM HEATHE... *9*
  • ...

No, je to asi zvláštní psát mrtvému vše nejlepší, ale stejně. Tak aspoň R.I.P.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit