-
koření 2
Já se na to koukala abylo super slyšet o Heathovy.Jo a v Superstar zpívala Ištvancová píseň z 10 důvodú-hned jsem si vzpoměla na Heathe a bylo mi smutno tak jelikož mám neschopenku tak si budu pouštět jeho filmy.Tak se mějte a díky za tipy v Bravu a Tv mini.Ahoj -
Budějovice...kalendář..
Tak jsem se koukala Bontonland ma prodejnu i v Budějkách takže jestli ho tam mít nebudou...tak mi ho prostě objednaj!!! *10* *10* *1* .....chci tu mít heathečka celý ro každý měsíc pořád na očích *14* -
video
Našel jsem tří minutové video z premiéry Příběhu rytíře,- Heath si to tady tak užívá, a je plný života, byl opravdu jiný, a je super moment, když si zapálí cigaretu:
http://www.youtube.com/w atch?v=d1WWFQ8PdhA&feature=related -
-
Re: video
Mně to šlo spustit hned, Heath je tam přímo kouzelný. Heath - muž mnoha tváří:
na YouTube: HEATH LEDGER - SO FUNNY! Pt 1 of 3, nebo: HEATH LEDGER FLYING A PLANE. -
Prosím kde to je?nemůžu to najít když napíšu uvedenou adresu naskočí mi tam nějaké blbosti -
-
Re: Re: video
Mělo by to být tady:
http://www.youtube.com/watch ?v=d1WWFQ8PdhA -
-
Re: Re: Re: video
Jo tak to taky nejde, hele dej do vyhledáváče na Youtube "heath ledger a knight's tale premier" a mělo by to být druhé nebo třetí video. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: video
Mám to mocinky děkuji. -
Re: Re: Re: Re: video
stačí vymazat tu mezeru před otazníkem a půjde ti to *3*
-
-
-
Když to zkopírované vložíš do vyhledávače tak zkontroluj jestli tam nemáš někde nějakou mezeru navíc. Taky jsem se zlobila když mi to nešlo ale pak jsem na to přišla *4* -
To je zvláštní, ale na osobnostech to vždy dělá chyby, také mi to už nechce najet, a rád bych ti poradil, ale ani nevím jak bych to video znovu našel, našel jsem ho titiž náhodně, ale zkusím se ještě mrknout *3*
-
-
Mě se líbí jak tam je slyšet ten jekot a on se tam koukne a udělá 2x za sebou obličeje. Škoda že mu není vidět do tváře :( -
-
Jo je tam skvělý, úplné slunce *4*
-
-
-
Zlatý glóbus
prosím vás..jen se chtěla poprosit..konečně sem se chtěla podívat na to předávání zlatého glóbusu..jsou tady adresy..ale žádná mi nejede..nemáte někdo nákou která by jela?prosíím..děkuju moooc... *4* *9* -
Bratři Grimmové
Ahoj viděli ste Kletba Bratří Grimmů,je skvělý že si s Heathem zahrál ten českej herec co ? -
-
Re: Bratři Grimmové
tam tech ceskej hercu bylo vic a taky v pribehu rytire.. -
-
Re: Re: Bratři Grimmové
Ty se maj .... *4*
-
-
-
kolikrát....
jsem si taky říkala jestli si to Heath uvědomoval,že když spoliká tolik léků,že může umřít...jestli ho to aspoň na malou chvilku napadlo..asi jo,ale byl tak ve špatném stavu,že to prostě nechal být a třeba si myslel že se mu nic nestane..ale jak všichni víme stalo se to nejhorší co se mu mohlo stát.Bohužel pro něho a hlavně bohužel pro nás..
K Matildě..ona určitě ví kdo byl a stále je její otec a ví i to že jí Heath moc zbožňoval a miloval..Mitchell nedopustí,aby na to zapoměla.Všimly jste si někdy jak obdivně se na fotkách kde je z Heathem na něho dívá?Milovala ho jako on miloval ji a proto to nedopustí.A kdyby se tak stalo Heath určitě "ZASÁHNE".Víte jak to myslím.No a až bude Matilda starší bude se ptát kdo byl její táta..
Ale každopádně--HEATH JE NÁŠ A MILUJEME HEATHE *14* *3* Na to lidičky nezapomínejte *13*
Heathy pořád a napořád jen ty!!!!!!! *15* -
-
Re: kolikrát....
já myslím,že jestli ho to aspoň na chvilku napadlo,tak že určitě zemřít nechtěl...no a myslím že matilda určitě až bude starší bude pyšná na to že její tatínek byl zrovna HEATHEČEK...to bysme byli asi všichni :)...miluju ho a nikdy na něj nezapomenu...MILUJU HO NAPOŘÁD... *14* *14* *14* -
s tím wším musím souhlasit...on je prostě nejlepší...nikdy na něj nezapomenu...když ho widim we filmu,tak zářím štěstím jak úžasně tam wypadá a jak mu to tam sluší a jak úžasně tu roli hraje...a pak když to skončí tak se mi brečet...každej den na něj musím myslet...miluju ho a nikdy milovat nepřestanu... -
Já vím, je to hrozný *9* Taky mě to kolikrát napadlo, kdyby tak člověk mohl vrátit čas a nějak tomu zabránit *7*
Ale je to tak, jak to je a já když si pouštím nějaký film s Heathem, je mi sice po něm smutno, ale na druhou stranu jsem ráda, že nám stihl zanechat aspoň nějaký odkaz ve svých úžasně zahraných rolích.. *4* Byl prostě báječný *3* A mě v souvislosti s ním nenapadá nic jiného než samá superlaviva *3* Samozřejmě, že byl jen člověk, ale pro vždy byl a navždy zůstane mimořádně vyjímečným, talentovaným a úžasným hercem a člověkem. Prostě nezapomenutelná živoucí legenda *14* -
chtěl spát...tak si to asi zrovna vv tu chvili neuvedomoval:( chdak spal jen dve hodiny:(
Milujuu naporaad:-* *14*
-
-
poslední role
Česká premiéra Imaginária dr. Parnasse je stanovena na 29.10.
to je super!!! už se mooc těšiiimmm -
-
Re: poslední role
to znamena ze premiera jeho posledniho filmu je den po narozeninach matildy....to je zajimavy a taky smutnee:( ae tesim se:)
-
-
T-Shirt Heath
Ahojky *3* chcela by som sa vás opýtať či nemajú v českom Bontonlande trička Heatha alebo Jokera??? I Love Heath 4ever *9* *4* -
...
Emo- anne- ano je nový kalendář!!!
Ještě to jednou zopakuji, vyšel již druhý nový kalendář Heathe na příští rok, a jak jsem řekl, je milionkrát krásnější naž ten první, má nádhrnější fotky, a k tomu tam je plakát Heathe!
Doufám, že si nemyslíte, že tu mluvím o tom prvním kalendáři, který jak předpokládám, už dávno všichni mají.)))
Já byl dnes dopoledne na václaváku v Paláci Knih, byl jsem si koupit Candy, měl jsem to kdysi stažené v pc, ale originál je originál, a navíc vevnitř obalu jsou krásné lesklé fotky z Candy.
A k tomu je to i v originále, což je lepší, slyšet ten Heathův nádherný hlas!
*4*
Jinak já se ještě pokudím někde podívat, zda ten nový kalendář někde na netu není, hodil bych vám sem odkaz-))) -
-
Re: ...
porad to sleduju na strankach bontonlandu a zitra tam jedu tak pevne doufam a verim ze to tam budou mit jinak se na miste asi odstrelim protoze to proste musim mit,chci aby mi v pokoji vyseli dva kalendare heatha a chci se na neho divat ..proste to potrebuju jinak nebudu spokojena...a zitra si taky koupim original Temny rytir,dvoudiskovy....uz se mi plni originalni filmografie heatha,jeste par filmu a budu to mit komplet,mozna jsem blazen ale ja to miluju.. *14* *9* *14* *14* *1* *4*
-
-
Candy...♥
TAaak včera jsem se opet celá zaplnila smutkem, několikrát běhěm tohoto překrásného filmu mě napadlo proč už si nic tak velkkolepě procítěného náš milovaný Heath nezahraje....měla jsem slzy v očích jak z filmu tak už po několikáté z Heathova odchodu.....:( ♥