Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • New York

Ahoj Evane,19.2.jsi psal na tyto stránky že jsi viděl Heatha.Teď jsem to četla.Prosííím napiš víc,jak ses k tomu dostal a jak to probíhalo.Prosíííím ozvi se.
  • petrahladilova

zdravím všechny

Dlouho jsem tady nebyla,měla jsem nějaké povinnosti,ale jsem mile překvapena kolok je tu už fanoušků našeho Heathečka..Mě se o něm taky zdálo,ale bohužel se mnou mluvila podle snáře je to špatné znamení když se rozmlouvá s mrtvím *9* -ale co ať třeba padají trakače,hlavně že se mě o něm zdálo.Pořád si pobrukuji tu píseň co pěl v 10 důvodech..tak se zase mějte a kdyby ste našly nějakej článek o Heathovy tak sem s tím ať můžu jít nakupovat...Miluju Heathe Ledgera..pořád a napořád *14* *14* je to náš *4*
  • Imaginarum

Je to asi jedno, ale co já vím, tak světová premiéra Imaginária je až 25.12.2009, takže nevím, jestli Heatcliff má ještě nějaký jiný zdroj informací. Je možné, že někde na festivalu se film už promítal, ale myslím, že když celosvětová, tak to platí i pro Ameriku. U nás jak víte až 21.1., což není v den úmrtí, ale den před.Jak tady taky někdo omylem napsal. Fanoušci by tyhle věci měli vědět, i když jsou na světě mnohem důležitější věci-jako zdraví a duševní pohoda. Já taky stále vzpomínám a zdravím současné i ty fanoušky, které tady už není tak často vidět.
    • gallacher

Re: Imaginarum

To sem tady omylem napsala ja,protoze me zmatl clanek ktery em cetla,ze ta premiera bude na den jeho umrti, netusila jsem ze to zmeni nebo co se stalo....tak se omlouvam
      • Re: Re: Imaginarum

to nevím kdo to psal, ale bylo tam i datum jako, že premiéra bude toho 21. a ten dotyčný tam napsal, že to je den jeho výročí úmrtí a že bude plakat jak želva nebo něco v tom smyslu, já jenom, že jste tady velcí skalní fanoušci a ani neznáte den jeho úmrtí, což je trochu k zamyšlení.......ale což, hlavně když se Vám opravdu líbí jeho filmy a vzpomínky na něj Vám někdy pomůžou k zlepšení nálady nebo k přátelení s lidmi s kterýma je fajn si někdy popovídat a nebýt sám...takže neberte tyhle mé připomínky nějak osobně
        • gallacher

Re: Re: Re: Imaginarum

ale ja si pamatuju jeho datum umrti,na to bych nezapomela nikdy...ja sem cetla ze to bude 22.ledna.....tak sorry
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Imaginarum

blbe si to pochopila......ty si psala ze to bude 21. a ja sem cetla ze to bude na jeho datum umrti..coz vim ze je 22.ledna...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarum

nevím, nemám čas pátrat po minulých příspěvcích, jen by bylo smutné to nevědět,možná jsem to vážně špatně pochopila....takže kdo neviděl Ruce pryč, tak koukejte, je to ze stejné doby jako 10 důvodů a Heath tam vypadá přesně jako v tomhle filmu. Je to něco jako ve stylu Pulp Fiction po australsku. Pár herců z tohoto filmu jsem zahlídla na jeho posledním rozločení v Austrálii. Tak se hezky bavte. *3*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Imaginarum

myslim ze to bylo fakt nedorozumeni...na jeho datum umrti se zapomenout neda:'(
  • Dnes večer

Tak dneska se doufám zase všichni sejdeme u obrazovek u Šesti tváří. Už se moc těším na Heatha, je tam tak krásný, jak balí v té restauraci svou budoucí ženu. No a ještě víc se těším na 3.3. na Legendy, protože to pro mě bude zase nový film.
    • kackac

Re: Dnes večer

Taky se těším a na 3.3 se taky těším, protože Legendy z Dogtownu jsem ještě neviděla. *3*
      Včera jsem se koukala na Kletbu bratří Grimmů mám to na DVD a Heath je tam tak úžasnej a stejně jako v jiných jeho filmech tam podal škvělý herecký výkon. Taky si to musím pustit v angličtině mám strašně ráda jeho hlas. ! *3* *14* *9*
      • eve-lyn

Re: Re: Dnes večer

Jo,jeho hlas musí snad každej milovat,je tak uklidňující tak zvučnej..i když občas nevim co říká,je mi to uplně fuk,hlavně,že ho slyšim..občas si pustim nějakej rozhovor ,zavřu oči a jenom poslouchám..
    • heatcliff

Re: Dnes večer

V té restauraci je Heath fakt skvělý!
      Ten jeho uličnický smích, kdo by tomu nepropadl?!
      *1*
      • eve-lyn

Re: Re: Dnes večer

Už se těšim na večer.A na Legendy se těšim snad ještě víc,ten film sem viděla jenom jednou a moc se mi líbil.Zase Heath v jiné podobě,jako skejťák a trošku zhulenec.. *15*
  • emo-anne

rodina

Tak jsem nad tím přemýšlela, a strašně ráda bych byla heathova příbuzná, nebo aspoň blízká kamarádka...protože tak strašně bych chtěla slyšet všechny ty historky od jeho rodičů, co vyváděl, když byl malý, jaké průšvihy měl ve škole ... :) strašně ráda bych se o tom někde dočetla...
  • :-(

Mě se moc líbil jak herec tak vzhleove je to zvláštní.ti co ho maj rádi zůstanou tady,vyrostou a nikdy ho neuvidi:( chce se mi brecet fakt semho mela rada *9*
  • l.enik

DVD Tlapka

Ahoj fanoušci,mám radost že včera vyšlo na stáncích za 44Kč DVD Tlapka,protože jsem nevěděla kde bych tento film jinak sehnala.Nedá se od toho moc očekávat-je to opravdu děcký snímek,ale hrajete tam náš milovaný Heath.Sice se tam vyskytuje asi dvě minuty (možná i tři),ale za tu cenu se stojí na to podívat.Takže kdo tento film neviděl ať si skočí do nejbližšího stánku a koupí si ho.Mějte se hezky *4*
    • Re: DVD Tlapka

Díky za tip. *3*
  • petrahladilova

Heatheček

Já jsem ho poznala taky v Prvním rytíři,pak 10 důvodů apak Zkrocená hora a postupně ve všech filmech co si sháním už jich mám 5 no.A od té doby ho fakt můžu defakto ho miluju stršně miluju a nemůžu bez něho být tudíž si každý den puoštím film s ním a chodím sem,kde ho mají rádi a cítí k němu to co já.Jen by mě zajímalo kolik nás tady bude za 10 let já tady určo budu... *15*
    • Re: Heatheček

já taky .. nejdřív sem ho viděla v 10 důvodů proč tě nenávidím a pak ve spoustě dalších filmů..
      a teďka sem na něm zaáávislá.. už ho nemůžu dát pryč z hlavy
    • a.n.c.a.

Re: Heatheček

rozhodne tady hodlam byt, ale nevim co se stane .......treba nebudu mit ani pocitac, kdyztak zajdu do internetove kvarny... *3*
    • Re: Heatheček

Trochu si pleteš prvního rytíře s příběhem rytíře. Ale jinak je moc fajn že ho miluješ *3*
      • simpsons13

Re: Re: Heatheček

:D jejda se stydím chtela sem říct příběh rytíře
    • simpsons13

Re: Heatheček

Já to nechci říkat že tu budu proto že nikdy nevím co mě třeba postihne treba neco jako heatha *9* ale to ne snad a pokud budu mezi živíma tak sem zajdu ale nemužu říct jak často třeba se všechno zmení ale pochbuju heath navždycky
  • pro: heatcliff

čau...tak jsem tak projížděla starší příspěvky...no a ťukala jsem si na čelo xD nechci tady dělat průvan a ani se nechci do nikoho navážet, ale jen mě zarazilo že heatcliff i jiní tady píšou že Heath na nás shlíží z nebe a má nad hlavou svatozář xD což mi přijde nehorázně ujetý :D a nevim proč tady někteří pořád vzpomínají - '' co by bylo, KDYBY tady Heath byl''... nesmutněte tady pořád.. život jde dál...a nebo heatcliff tady píše že Heath je jeho životní láska :D tak jako to mi hlava taky nebere... a taky tady psal že by s nim chtěl chodit a dokonce i spát... všechno jsem to četla ale je to až někde na 50tých stranách.. mi vrtalo hlavou jestli není gay :D tohle mi teda nepřijde normální xD je mi jasný, že teď se na mě sesype spousta fanoušků xD ale vyjádření názoru snad není nic špatnýho ne??:D
    • Re: pro: heatcliff

Taky naprosto souhlasim s ostatníma... Jestli je gay tk to je ciste jeho vec... nevim co ti na tom prijde smesnyho... I Heath gaye podporoval a nic proti nim nemel... viz Brokeback Mountain... a zajmalo by me co ti na tom prijde nenormalniho a smesnyho... spis by ses mela Stinky zamyslet nad sebou co tu pises a jestli jsi zcela normalni ty...
      • Re: Re: pro: heatcliff

A jinak ze mame Heatha moc radi a ze piseme ze na nas shlizi z nebe... co ti na tom prijde ujety? Neni to nahoodu spis pekny? Ze ho mame tolik radi, ze na nej myslime... a nekomu treba pomaha ze si rkne ze tam Heath nekde porad je... A TAKY ZE JE !!!!!!!! Takze nemuzu pochopit co proti tomu mas...
        • Re: Re: Re: pro: heatcliff

Já ale nikoho neodsuzuju ani neponižuju za jeho orientaci. Já jsem řekla jen SVŮJ NÁZOR.

Za to jestli je někdo gay ten dotyční nemůže, takže tohle bych nějak neřešila. Je mu patnáct a má svého idola, ale jisté výlevy jsou dle mého přehnané, jak píšeš. Už jsem to tu kdysi psala, když mě bylo patnáct, tak zemřel můj idol herec River Phoenix, ale že bych truchlila tímto způsobem, tak to bych si opravdu připadala jako padlá na hlavu. Vyrazilo mi to dech, bylo mi ho hrozně moc líto, vzpomínám dodnes a když ho vidím hrát, je mi to dodnes moc líto, ale více nic. U Heatha mám to samé. Chápu, že někdo nemá kamarády a upne se na fórum, kde jsou lidi s podobnými pocity- je to fajn nebýt alespoň tímto způsobem sám. Takže pokud to má i své klady, tak já to toleruju,ale přiznávám, že si občas taky klepu na hlavu.
    • petrahladilova

Re: pro: heatcliff

no já si taky ťukám na čelo,ale divím se že ty tady píšeš takový věci.
      Heatcliff je fajn kluk a já mám ráda jeho příspěvky a dokonce se s ním někdy ztotožňuju a mám podobný jestli ne stejný názory.
      Já Heathe taky mocinky miluju a myslím si že se na nás dívá z nebe ale to neznamená že nejsme normální nebo že to je nenormální.Heath byl a JE!!!!! fajn člověk a že umřel?A co!!! V našich srdcích žije dál a to je pro nás to hlavní a důležitý tak nám to prosím tě nech a dej nám pocit že tu Heath je. Tak pa a hezký zbytek prázdnin....Stinky

Vyjádřil jsi svůj názor-to ti nikdo nebere,možná Heatcliff je gay,ale to neznamená,že je nenormální.Prostě se snažil vyjádřit svý pocity,třeba se s tím nemá komu svěřit *7* ,a tím že napíše co cítí,tak se mu uleví.No nevím,mě to neva,at si každý píše co chce,a co cítí *4* .Je vidět,jak byl a vlastně pořád je Heath oblíbený,jak ho lidi milujou a nezapomenou-vždyt je to přece hezký,ne? *14* A Heatcliffovi se nedivím,ale naprosto jej chápu.Nemusí mít ale každý stejný názor. *5*
      • natali.rose

Re: Re: pro: heatcliff

také naprosto souhlasím,vím že to sem možná nepatří...ale nechápu lidi co mají odpor k lidem,kteří jsou jinak orientovaní,vím že to někomu může připadat nechutný nebo nepochopitelný,i když mě osobně to přijde normální a obdivuji ty,kteří se za to nestydí i když ví,že spoustu lidí nemá cit a pochopení, i přesto,že jim nikdy žádny gay ani žádná lesbička nic neudělali.Jestli si myslí své, tak at si to myslí,ale nechovají se jako rasisti a pitomci co si myslí,že jsou borci a každý člověk, který se nějak liší je špatný....každý jsme jiní a tak to má být a tak to bude!!!...zrovna se dívám na televizní noviny, a co vidím??-zatčení pachatelů, kteří vypálili romský dům a životem za to málem zaplatila malá 2-letá holčička!!!sakra lidi už se probertea přestante bezdůvodně dělat unáhlené předsudky zkuste se chovat, jako inteligentní občané tohoto demokratického státu.......tohle je můj názor a za ním si stojím a těm kdo se dostali až na konec komentáře se omlouvám za jeho délku. *4*
        • Re: Re: Re: pro: heatcliff

Ano, naprosto souhlasím. Já jsem ráda, že tyto stránky existují, lidi se stejnými zájmy si tu můžou podiskutovat, svěřit se se svými pocity a společně se radovat z nových prožítků. Je přece normální, že fanoušci milují své idoly, ať ženy či muže, herce, zpěváky, sportovce ......, protože jsou něčím vyjímeční. Svými výkony, vzhledem, charismatem. A to všechno Heath má. Mně osobně se příspěvky Heatcliffa líbí, jsou citlivé a inteligentní. Každý je jiný a tady se nikdo nikomu za jeho názory nevysmívá. Proto sem chodíme tak rádi.
          • lucuska90

Re: Re: Re: Re: pro: heatcliff

souhlasím s ostatníma!! *14*
    • lucuska90

Re: pro: heatcliff

o jeee,tak je to snad každého věc, jak na koho shlíží!Heath byl jedinečný a vždycky bude a každý bude vzpomínat, co by bylo dál, kdyby žil! to je taky snad každého názor! Heath zůstane v našich srdcích navždy!a pokud se ti heatlcliffovi příspěvky nelíbili,tak si jich nevšímej!je to jeho věc... *3*
  • heatcliff

Heathovy podoby...

Je pravda, že 10 důvodů je komedií dobrou, ačkoli tenhle žánr filmů nemusím, přesněji tipy filmů, které se odehrávají na středních školách, a děje jsou většinou o ničem, 10 důvodů, je film, který má trochu něco do sebe, navždy si budu pamatovat Heatha, jak tančí a zpívá na té tribuně.
    Aůe když si vezmete, jak odlišné jsou filmy Heatha, chci říct, koho by napadlo v roce 2001, že ten krásný blonďák v Příběhu rytíře dokáže zahrát takové role, jako ve Zkrocneé hoře, Candy, nebo Temném rytíři. Protože když vezmeme to, kdybysme ho neznali, tak ano v Příběhu rytíře hraje pěkně, ale nejedná se o nic zajímavého, dnes když ho máme rádi a známe ho, to bereme jinak, ale tehdy, bych asi moc lidí nevěřilo tomu, že by Heath mohl být tak velkým hercem, jakým se ukázal v pozdějších letech své kariéry, respektive ve druhé části té kariéry od roku 2005, od té doby natočil filmy, které byly už o něčem jiném, nebo hlavně to všechno poznamenala Zkrocneá hora, díky které podle mě Heath probořil všechny možné hranice umění, a uzemnil všechny, kteří ho před tím brali za krásného, obyčejného hollywoodského herce. Myslím, že naprosto chápu Heatha, jak řekl, že naprosto zničil svou předchozí kariéru, a od Zkrocneé hory chtěl začít úplně nanovo, protože podle mě dospěl jako herec do velkých rozměrů, a chtěl opustit role, které by mu toho prostoru dávali málo, kromě filmů jako Ples příšer, Ruce pryč, nebo Patriota, to jsou filmy, ve kterých ukazoval prvná kusy svého herectví, ale naplno se ukázal až právě ve Zkrocené hoře, to byl jeho první vrchol, ale jsem rád, že Heath zahrál i takové filmy, které třeba na kvalitě ztrácely- jako Pojídač hříchů, Příběh rytíře, ale můžeme pak údivem porovnávat to, jak dokázal z lehkých a nevýjmečných rolí a filmů, ve kterých už ukázal, že má něco do sebe, dopsět do takových filmů, které jsou naprostými opaky těch předešlých, i když si myslím, že to jak Heath byl emotivním hercem s velkým dramatickým nadáním, mohl dobře předvést v Plesu příšer, kde je také úžasný!
    • gallacher

Re: Heathovy podoby...

souhlasim,ale nesouhlasim s tim ze Pribeh rytire neni zajimavi,dobre neni to nic kvalitniho ale pro me je to citlive tema...
      • heatcliff

Re: Re: Heathovy podoby...

Víš, i já Heatha zbožňuji, ale nebudu lhát o tom, že ten film moc kvality nemá, a to se na ten film vždy rád podívám, a Heath je tam dobrý, ale sám o sobě je ten film takový tuctový, nebo spíše prostě jednoduchý, což není špatné, ale jen jsem tu srovnával dvě rozdílné části Heathovy kariéry, a víme, že kdyby se jeho cesta ubírala do takových filmů jako Příběh rytíře, myslím, že by se tím ,,velkým herecm nestal nikdy´´, chci tím vším říct, že Heath měl navíc, než na jednoduché a rozverné komedie, měl obrovský talent, a nadání, které ukázal ve Zkrocené hoře, Candy, nebo Temném rytíři..atd...Nemysli, si i já mám Příběh rytíře rád, beru to jako začínající kariéru Heatha, ale jen jsem popravdě hodnotil samotný film, nesmíš si to brát nějak špatně,-)
        • gallacher

Re: Re: Re: Heathovy podoby...

neberu si to spatne,ale pochop ze pro me je Pribeh rytire citovy zlom,,,,,vis co No comment...
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heathovy podoby...

Chápu tě....Pro mne je tím citovým zlomem Zkrocená hora,-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit