Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted se aspoň prospí

Ach jo...Heate..je tě strašná škoda!!!Je to hruza..zrovna on..!!

Četla jsem že v poslední době nemohl spávat vyčerpáním tak brál léky na spaní...ale ty mu prý zabíraly jen na hodinu....a u jeho postele se našly...chudám asi se chtěl pořádně prospat... *9* *9* *9*
  • normalni clovek?

neodpustim si male rejpnuti- pro "a": nekde dole jsem cetla, ze ledger zil podle tebe jako normalni clovek.. no nevim, kolik znas lidi, co se ladujou 6 uklidnujicima praskama? myslim, ze byt hollywoodsky herec a zit normalnim zivotem se proste vylucuje..
    ale je fakt, ze nemel zapotrebi vyvadet nejaky pytloviny, aby se o nem psalo..
    a hral vazne dobre *4*
    • Re: normalni clovek?

Slova normální člověk, jsem volila proto, protože jsem měla na mysli, že i přez veškerou slávu, se choval normálně. To znamená, že se nemusel povyšovat a ukazovat se, že je Někdo. To, že užíval léky, neznamená, že by nebyl normální. Kolem nás se pohybuje spousta lidí, kteří nejsou slavní a to i přes to, chodí na psychiatrii a také berou léky, neboť nezvládají třeba stres z práce, nebo uspěchanou dnešní dobu, atd... Já kolem sebe pár lidí takových mám a jsou to normální lidé. Někteří po těch lécích zkrátka šáhnou, když už není jiná možnost a v tomhle případě, to bylo opravdu, aby to jen pomohlo, nikoli to člověka zabila.
      • Re: Re: normalni clovek?

Myslím, že o tom, zda byl normální by se dalo dlouho polemizovat, protože není normální jako normální. Každý to bere jinak. Pokud mám říct svůj názor, řekla bych, že normální byl i nebyl. Záleží na kontextu.

Od podzimu prožíval těžké životní období, myslím, že je docela normální, že nějaké prášky bral. Některé byly na spaní, jiné proti úzkosti a myslím, že i nějaká antihistaminika, ale nebral je ještě dlouho, horší bylo, že nazabíraly.
      Myslím si, že být hollywodský herec a žít normálním životem se nevylučuje, vždyť co to znamená, žít normálním životem.Kolik lidí kolem nás bere prášky a my o tom nevíme a kolik lidí jich nebere a vypadají jako blázni. Na nic se nedá odpovědět jeednoznačně. *3*

http://aktualne.centrum.cz/kultura/ film/clanek.phtml?id=520592&tro6303 _0_2
  • heathovi filmy

ahojky já heatha prostě zbožňuju *14*
    jinak nemáte náhodou odkazy na nějakého jeho filmy? chtěla bych si 22.ledna udělat takovou jízdu s Heathem Ledgerem ale v půjčovně ty starší filmy nemaj a vůbec nevim kde je mám jinak sehnat...
  • denina8

Navždy

Taky jsem si koupila to bravo a plakat je fakt uuzasnej *3*
    • iglue

Re: Navždy

souhlasíím *1*
    • Re: Navždy

Ty datumy tam už moc ne :(
    • Re: Navždy

jojo.. je kráásnejj
    • V našich srdcích-je Heath

zrovna včera jsem si pouštěl americkou talk show:Elen show,kde byl v roce 2006 host Heath,a byl neuvěřitelně zábavný,milý,krásný,opravdu já si ten rozhovor pouštím denně,a je nemožné,když se na něj díváte,a řeknete si že tento člověk nežije!to je strašné,navíc byl tak mladý,zrovn letos by oslavil 30.narozeniny,hrůza.Až je z toho člověku zle,a cítí takovou nespravedlivost a smutek! *9*
      • Re: V našich srdcích-je Heath

Ahoj naprosto s tebou souhlasím já Heatha pořád zbožňuju byl a bude skvělej herec. V temným rytíři zahrál Jokera naprosto bez konkurenčně :) No jo no.
        Ráda s tebou pokecám klidně se ozvi na mejl páá
      • Re: V našich srdcích-je Heath

Myslíš ten jak tam "jeli" na te kare nebo co to je :D to bylo dobry,u toho jsem se chlamala skoro az na zemi.........nesmima na neho vzpominat s brekem,ja vim je to tezky,ja taky nekdy kvuli tomu brecim,ale on je srandysta tak by jsme na neho meli vzpominat s usmevem...neco jak rodina v Parthu na úplazi,sice Michelle zrovna moc dvakrat nemusim,kvuli tomu ze se rozesli a Heath se bal ze prijde o Matty,ale v jednom mela pravdu kdyz rekla....'Tohle by si Heath přál,naši lásku a zapadající slunce'
        • Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Asi máš pravdu, měli bysme na něj vzpomínat s úsměvem a mít radost z jeho filmů!Jenže je to fakt těžký,prostě jakoby to nešlo překousnout! *9*
          • Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath

jo to je a strašně těžký,já s tím taky moc bojoju,nekdy se mi to dari ale nekdy ne,nekdy fakt mam takovou depku ze bych jedla antidepresiva....Ale on mel hodne velkej smysl pro humor a velkej smisek,tak mu udelame radost a budeme na neho vzpominat s usmevem,ale to neznamena ze si nepobrecime,třeba jak umře na konci Patriota,nebo si pobrecime na dušičky a na jeho narozky a na den umrtí.A s usmevem na neho budeme vzpominat pri divani se na Casanovu a na dalsi jeho same uzasne filmy,jine ani nemel...a uz se tesim na Imaginarium....a taky se zasmejeme u Temnyho rytire..u jeho super magickeho triku a nebo Ale ale nechceme aby nam tady vybuchly emoce *1* *1* a nebo cingy lingy cingy lingy taaady daaady daaaa *15* ......... Myslíme na tebe Heathyyyy *9*
            • Re: Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Depka depka depka pořád dokola .....mam takový hrůzný myšlenky ,aaa heathe .. Navždy mu zůstanem věrný !!! teď mluvim za všechny.Nejde na něj zapomenout v našich srdcích fakt zůstane navždy!
            • Re: Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Jo jo v Temným rytíři byl skvělej :) *14* Ten jeho smích tam *1*
        • Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Sorry překlik v Perthu
  • biografie

*9* tak už sem dočetla tu knížku.. no byla úúžasnáá.. hlavně ty fotky.. no nemám slov..
  • heatcliff

.......

No prostě celá ta situace s Heathem je smutná, a drásající.... *9* Je prostě šílené, když se díváte na jeho filmy a rozhovory, kde víří chutí do života, je krásný, vtipkuje, a hlavně žije, a pak když video či film skončí- najednou si řeknete Heath nžije- je to tak pravdivé, a při tom, úplně neuvěřitelné, a nechtěné! *9*
    • Re: .......

ne nedá se na něj zapomenout.....vcera opakovali temnyho rytire v hradci v cinestaru, tak jsem si to nenechala ujit, protoze jsem na tom v kine nebyla.....byla to moje premiera, kdy jsem na Heathovi byla v kine a az budou davat Imaginarium, tak to bude moje derniera..... *9* *3*
      • Re: Re: .......

a dneska nam dokonce ucitelka na dejepis poustela Patriota, sice jenom kousek ale poustela *3*
    • zdenule119

Re: .......

pravda pravdoucí...musím souhlasit...on by tak šťastnej a veselej...sice už tu mezi námi není ale v našich srdcích a v naší mysli zůstane navždy...na něj už se prostě nedá zapomenout...
    • aliss67

Re: .......

ano to je velmi smutné... *9*
  • eve-lyn

patriot

patriot.. no prostě krásný.. heath úžasnej co dodat..nejhorší scéna,jak ho probod!.. áá xD to bylo hnusnýý.. ..ten film už sem
    viděla asi 5x ale..prostě pořád mi příde fantastickej..
  • gallacher

Čtyři pírka

nevím jestli to tady někdo už nepsal,kdyžtak to přípomínam že 24.12. ve 22:00 na nova cinema jsou Čtyři pírka *14* *4*
  • l.enik

TV mini

Další časopis.Myslím,že to nikdo nezmiňoval.V TV mini píší o Imagináriu a jsou tam dvě fotečky s Heathem.
    • gallacher

Re: TV mini

dekuji za info,hned zitra si ho pujdu koupit..
    • petrahladilova

Re: TV mini

jéé díky hned si to musím jít koupit ať mám všechny fotky do kroniky *5*
  • Chlape díky

Heathe díky za ten krásný film "Zkrocená hora"i když jsi nebyl gay,tvůj výkon byl tak přesvědčivý, že tomu nemůžu uvěřit že jsi byl jen heterosexuál.Ta gesta ,ty pohledy,to jednání,to přesně vyjadřují chování nás 4%.Už chápu jak se pozná dobrý herec,i roli kterou třeba nechápe zahraje dokonale, a přesvědčí nás že je třeba ten"teplej".Chtěl bych taky zažít tak krásný vztah,chápu i parťáka Jacka jak strašně trpěl z té hrozné ale zároveň nenaplněné touhy po tobě.Ten příběh se určitě někdy a někde stal,je v tom cítit život,krásný ale někdy hodně smutný a plný bolesti,a to třeba jen z nenaplněné lásky.Nikdy nezapomeneme-SBOHEM.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit