-
Heath Ledger A Tribute
Vcera sem si stahla a divala se na film Heath Ledger A Tribute...myslela jsem ze se pujdu asi zahrabat pac sem celej film probrecela...chjo...sice to bylo anglicky ale me stacilo jak o nem vypraveli jeho kamaradi Christian Bale,Aaron Ackhart,Maggie Gylenhaal apod...a ten jehp usmev a uplne mi bylo uzko.. *9* -
-
Re: Heath Ledger A Tribute
A NAPISALA BY SI ODKAZ NA TEN FILM?? RADA BY SOM SI HO POZRELA...KED JE TAM HEATH...MUSÍ TO BYT URČITE KRÁSNÉ... *4* *4* -
Re: Heath Ledger A Tribute
...tak to tě chápu... *9* ...ten jeho úsměw je nezapomenutelnej... *9* ...a můžu se zeptat,kde si ho stáhla prosííím???...předem děkuju... *4* ...
-
-
patriot..
tento film mě opravdu nadchl,byla jsem příjemně překvapená.Bylo to i hodně kruté,třeba když zavřeli ty měštany do kostela a zapálili ho!Do poslední chvíle jsem doufala,že se osvobodí...Nejhorší však bylo když propíchl Gabriela(Heatha),bylo to strašné,byl to nejnapínavější okamžik v celém filmu
Jinak co se Heatha týče,byl okouzlující,úžasný a krásný,samozřejmě jako vždy *3* -
-
Re: patriot..
Patriot je krásný film, ale je pravda, že až moc krutý. Ale taková asi tenkrát byla doba. Heath na své mládí krásný výkon, musel to být pro něj zážitek, hrát po boku Mela Gibsona. -
Re: patriot..
Patriota jsem viděla od druhý půlky a řvala jsem jak malá holka,hlavně u toho jak probodl Gabriela *9* .Heath a i Mel Gibson podali opravdu fantastický výkon...
-
-
Sbírky...
Gallacher nejsi blázen, já se také snažím kupovat jen originálky, a také mám početnou sbírku, dvoudisk Temného rytíře jsem dostal letos k narozeninám, a mohu ti ho jen doporučit! Jsou tam bezva bonusy.
A kup si edici s obalem, kde je Joker, protože je bud obal s batmanem, nebo jOkerem, já si samozřejmě vybral ten s jokerem. -
-
Re: Sbírky...
jasne ze s Jokerem ;) uz se strasne tesim az to budu drzet v ruce....a tesim se az pujdu na imaginarium do kina a pak jak si koupim dvdcko a plagat...ja budu nejstastnejsi na svete -
-
Re: Re: Sbírky...
myslim že nejštastnější bysme byli kdyby Heath žil... *9* -
-
Re: Re: Re: Sbírky...
jo to jo,jenze to neni realny.... -
-
Re: Re: Re: Re: Sbírky...
Však se s ním jednou někdy setkáme *14* Musíme tomu věřit!! a já tomu věřím, že se nám to splní! *3* *14*
-
-
-
-
-
O_o
Nějak vám to tady vázne lidi.. -
placka
Byla jsem stanovat na Vranově a po cestě jsme narazili na stánek s různými předměty se slavnými .Mám placku Heatha. Jsem šťastná. -
-
Re: placka
A to máš placku jenom s Heathem, nebo je v podobě Jokera? Já jsem viděla v Olympii 4 velké placky (taková sada) za 99,- z Batmana :)Možná někdo máte... *4* -
-
Re: Re: placka
jednu samolepku mám s Jokerem a druhou civilní a placku taky v civilu.
-
-
Re: placka
Já mám taky. Koupila jsem si ji u nás na lunaparku a ještě 2 samolepky.
-
-
MTMR
Jsem s tebou a budu i nadale....ikdyz jsi opustil nas svet,i kdyz jsi nas v tom nechal jsem s tebou a nikdy te neopustim...filmy jako byly s tebou mi budou chybet ,ale verim v to ze byl duvod jinak bys to neudelal ze???Mam Te RAaaaaaada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zlaty Globus
Dneska byl na HBO2 zaznam z predavani zlatych globu....zase sem si poplakala:(:( Ae preju mu tooo:-* -
-
Re: Zlaty Globus
Já na to koukala na Youtube...a krásný bylo, jak vstali a tleskali...já vim, že je to samozřejmost, ale v tu chvíli člověku prostě dojde, že vstávaj kvuli někomu, kdo už to nikdy neuvidí a kdo už neni mezi námi *9*
-
-
...
omlouvám se,omylem jsem to poslala dvakrát *4* -
Podoba
WWW.blesk.cz/clanek/celebrity-super star-finaliste/130073/smajda-sexsym bol-jako-heath-ledger.html Jako musím řict, že už mě to napadlo, když se vysílala superstar a tak mě tenhle článek docela dostal, neříkám, že jsou kluci uplně stejní,to vžádnem případě, Heatha nikdo nenahradí, ale něco z něho prostě v sobě Šmajda má *3* nemůžu si pomoct!!! -
-
Re: Podoba
Mě teda nepřijdou, že si jsou podobný vůbec... Šmajda a Heath, to se nedá srovnávat... -
-
Re: Re: Podoba
No, tak možná trošku jo... ale stejnak... -
-
Re: Re: Re: Podoba
Ne prostě nemůžu si pomoct... když je tak prohlížim tak prostě ne... nejsou si podobný... Heath a Šmajda, to je uplně něco jinýho... Heath je prostě Heath a nikdy na něj nebude nikdo mít...
-
-
-
Re: Podoba
Možná,že mají stejný nos,oči,vlasy..a možná i podobný úsměv.Ale já si nemůžu pomoct,Šmajda je pro mě prostě nenom kluk,který je známý díky superstár a musím za sebe přiznat,že se mi jeho hlas líbil.
Ale..když slyším Heathův hlas,i když nezpívá je to pro mě zážitek.Úžasnej,hlubokej hlas..Já bych ale nikdy nesrovnávala Heatha a Šmajdu..ani podobou a ani v ničim jinym. -
-
Re: Re: Podoba
Já tam teda žádnou podobu nevidím,snad jen že jsou oba blondáci...Musim říct že Miro Smajda se mi vzhledově moc líbí,ale nenapadlo mě ho srovnávat s Heathem.Podle mého názoru je každý jiný,ale pokud tam někdo podobu vidí,tak budiž...Smajda se dokáže krásně usmívat,ale v Heathově usměvu je něco zvláštního,nádhernýho....ta jeho mimika,jak se tvářil-ten jeho pohled,prostě to nedokážu pořádně vysvětlit.... -
-
Re: Re: Re: Podoba
Ještě jsem chtěla napsat,že je moc hezký že o Heathovi píšou a že se na něj nezapomíná *15* .Sice každej má na to-co se jejich podoby týče-svůj názor,ale jak už psal Heatcliff je to krásný že o něm píší *14* .A i kdyby se o něm už nepsalo a to se doufám nestane,tak mi na něj nezapomeneme,v našich srdcích bude pořád *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Podoba
je prawda ze tam možná nějaké rysy jsou, šmajdu sem měla moc ráda...Ale heath a šmajda,to se srovnat nedaa....heath byl jedinečny a dokazal toho strasne moc...a smajda je znamy jen diky superstar...vemte si kolik talentovanych lidi mame v ČR a na SLOVENSKU...ale heath tim jak si sel za svym snem tak to dokazal :) -
Re: Re: Re: Re: Podoba
..krásně jsi to vystihla. *4*
-
-
-
-
-
DVD
to já procházím všechy stánky v Olomouci ale imaginarium furt nemám ...se na to muzu uz vykaslat a objednat to na netu..protoze tady kdyz chce clovek neco sehnat, tak je to hroznyy:/// -
-
Re: DVD
nejseš sama,ani já sem ještě Imaginárum nesehnala :// -
-
Re: Re: DVD
Já jsem pro něj hnala hned ten den, kdy vyšlo, a dostala jsem už poslední. Je moc hezké, viděla jsem ho už čtyřikrát a i bonusy jsou super,krásně tam o Heathovi mluví všichni herci a je tam i rozhlasový rozhovor s Heathem o natáčení Imaginaria. -
-
Re: Re: Re: DVD
Já to také už několikrát viděla...a běžela jsem pro to hned v ten pátek co to vyšlo ale řekli mi, ře dostali jen jeden kus a ten je vyprodaný ...a to mi říkají všude doteď.... -
-
Re: Re: Re: Re: DVD
Teď ho mají na netu za 87Kč. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
Jj díky..to bude nejjednodušší ;)
-
-
-
-
-